Luis Hamilton

Hamiltonu niko ništa ne može - opet je razbio sve: Šampion do 97. pobede, Ferstapen ga prati!

Mondo pre 14 dana
Ako se ovako nastavi, biće zanimljiva sezona... Ako se ovako nastavi, biće zanimljiva sezona... Luis Hamilton je pobednik Velike nagrade Portugala, i to je slavio ubedljivo! Aktuelni šampion iz Mercedesa je upisao drugi trijumf ove sezone, ukupno 97. u… »

Hamilton najbrži na Velikoj nagradi Portugala

RTS pre 14 dana
Vozač Mercedesa Luis Hamilton pobednik je trke za Veliku nagradu Portugala u šampionatu Formule 1. Hamilton je startovao sa drugog mesta, ali je posle "letećeg starta" u sedmom krugu, nakon što se sigurnosno vozilo povuklo sa staze zbog incidenta… »

Dominacija i Ferštapen u prašini: Hamilton pobedio u trci za Veliku nagradu Portugala

Telegraf pre 14 dana
Potera za Botasom je takođe kratko trajala, još jednom je Hamilton pokazao dominaciju i pretekao klupskog kolegu. Vozač Mercedesa Luis Hamilton pobednik je trke za Veliku nagradu Portugala u šampionatu Formule 1. Hamilton je startovao sa drugog mesta… »

Mercedes i Hamilton su savršen spoj: Britanac slavio na Velikoj nagradi Portugala (video)

Srbija danas pre 14 dana
Sedmostruki svetski šampion je na stazi "Algarve" upisao drugi trijumf ove sezone, a 97. u karijeri. Vozač Mercedesa Luis Hamilton slavio je na Velikoj nagradi Portugala, trećoj trci ovogodišnjeg šampionata Formule 1. Sedmostruki svetski šampion je… »

Hamilton pobedio u trci za Veliku nagradu Portugala

Beta pre 14 dana
Sedmostruki svetski šampion, vozač Mercedesa Luis Hamilton pobedio je danas u trci Formule 1 za Veliku nagradu Portugala i uvećao prednost u generalnom plasmanu. Hamilton je ostvario 97. pobedu u karijeri, a drugu ove sezone u tri trke. Drugo mesto… »

Botas osvojio pol poziciju u Portugalu

Danas pre 15 dana
Vozač Mercedesa Finac Valteri Botas osvojio je danas pol poziciju pred trku za Veliku nagradu Portugala u šampionatu Formule 1. Botas je do pol pozcije došao vremenom od 1:18,348 minuta, dok je drugoplasirani aktuelni svetski šampion i njegov timski… »

Botas pokvario slavlje Hamiltonu i osvojio pol poziciju

Nova pre 15 dana
Vozač Mercedesa Finac Valteri Botas osvojio je pol poziciju pred trku za Veliku nagradu Portugala u šampionatu Formule 1. Botas je do prvog startnog mesta došao vremenom od 1:18,348 minuta, dok je drugoplasirani aktuelni svetski šampion i njegov… »

Botas osvojio pol poziciju u Portugalu

Sportske.net pre 15 dana
Vozač Mercedesa Finac Valteri Botas osvojio je danas pol poziciju pred trku za Veliku nagradu Portugala u šampionatu Formule 1. Botas je do pol pozcije došao vremenom od 1:18,348 minuta, dok je drugoplasirani aktuelni svetski šampion i njegov timski… »

Formula 1: Botasu pol pozicija u Portugalu

Dnevnik pre 15 dana
LISABON: Vozač Mercedesa Valteri Botas sutra će startovati sa pol pozicije u trci za Veliku nagradu Portugala u šampionatu Formule 1. Botas je imao najbolje vreme u kvalifikacijama, a iza njega je ostao timski kolega Luis Hamilton, koji nije uspeo da… »

Valteri Botas najbrži u kvalifikacijama za VN Portugalije

RTS pre 15 dana
Vozač Mercedesa Valteri Botas osvojio je pol poziciju u kvalifikacijama za VN Portugalije. Drugi je bio njegov klupski kolega Luis Hamilton. Treći će na startu biti Maks Ferstapen u Red Bulu. Valteri Botas je tako stigao do svoje 17. prve stratne… »

Vesti dana »