Luis Hamilton

Sjajna trka na početku sezone – pogodite ko je pobedio! I prvo mesto i novi rekord za asa

Mondo 28.03.2021
Spektakularan početak takmičarske godine! Spektakularan početak takmičarske godine! Sedmostruki svetski šampion Formule 1 vozač Mercedesa Luis Hamilton pobedio je danas u prvoj trci u sezoni za Veliku nagradu Bahreina.U uzbudljivoj trci na stazi… »

Jedna od najtežih trka: Hamilton se oglasio posle trijumfa u Bahreinu

Kurir 28.03.2021
Sedmostruki svetski šampion Formule 1 vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je da je trka u Bahreinu, u kojoj je pobedio u neizvesnoj završnici, bila jedna od njegovih najtežih trka u poslednje vreme. "Koliko je ovo bila teška trka. Morali smo ranije u… »

Hamilton otkrio, ovo je recept za pobedu u Bahreinu!

Sportske.net 28.03.2021
Sedmostruki svetski šampion Formule 1 vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je da je današnja trka u Bahreinu, u kojoj je pobedio u neizvesnoj završnici, bila jedna od njegovih najtežih trka u poslednje vreme. "Koliko je ovo bila teška trka. Morali… »

Hamilton pobedio u prvoj trci sezone u Bahreinu

Beta 28.03.2021
Sedmostruki svetski šampion Formule 1 vozač Mercedesa Luis Hamilton pobedio je danas u prvoj trci u sezoni za Veliku nagradu Bahreina. U uzbudljivoj trci na stazi Sakir, Hamilton je zahvaljujući odličnoj vožnji ali i dobroj taktici Mercedesa pobedio… »

F1: Hamiltonu triler protiv Ferstapena za trijumf u Bahreinu

Auto blog 28.03.2021
Kako prenosi Sport Klub, vozač Mercedesa Luis Hamilton otvorio je sezonu trijumfom na Velikoj nagradi Bahreina, pošto je u direktnom duelu za pobedu bio bolji od Maksa Ferstapena u Red Bulu. Britanski automobilista je na stazi „Sakir“ upisao 96… »

Sjajna trka, Hamilton pobedio u Bahreinu!

Vesti online 28.03.2021
Svetski šampion Luis Hamilton pobednik je prve trke sezone u Formuli 1. Britanac je bio najbrži na stazi u Bahreinu, drugi je bio Maks Ferstapen iz Red Bula, a treći Valteri Botas iz Mercedesa. Tako je Hamilton kao i prošle godine ostvario pobedu na… »

Hamilton pobedio u Bahreinu na otvaranju sezone

Dnevnik 28.03.2021
BAHREIN: Vozač Mercedesa Luis Hamilton pobedio je danas u trci za Veliku nagradu Bahreina na stazi Sakir, kojom je počela sezona u Formuli 1. Iza Britanca, aktuelnog šampiona koji je upisao 96. trijumf u karijeri, završio je Maks Ferstapen iz Red… »

Hamiltonu triler protiv Ferstapena za trijumf u Bahreinu!

Sport klub 28.03.2021
Vozač Mercedesa Luis Hamilton otvorio je sezonu trijumfom na Velikoj nagradi Bahreina, pošto je u direktnom duelu za pobedu bio bolji od Maksa Ferstapena u Red Bulu. Britanski automobilista je na stazi „Sakir“ upisao 96. pobedu u karijeri, a kroz… »

Hamilton najbrži u bahreinu: Uzbudljiv finiš rešio prvu trku sezone

Kurir 28.03.2021
Sedmostruki svetski šampion Formule 1 vozač Mercedesa Luis Hamilton pobedio je u prvoj trci u sezoni za Veliku nagradu Bahreina. U uzbudljivoj trci na stazi Sakir, Hamilton je zahvaljujući odličnoj vožnji ali i dobroj taktici Mercedesa pobedio u… »

Hamiltonu triler protiv Ferstapena za trijumf u Bahreinu!

N1 Info 28.03.2021
Vozač Mercedesa Luis Hamilton otvorio je sezonu trijumfom na Velikoj nagradi Bahreina, pošto je u direktnom duelu za pobedu bio bolji od Maksa Ferstapena u Red Bulu. Britanski automobilista je na stazi „Sakir“ upisao 96. pobedu u karijeri, a kroz… »

Vesti dana »