Luis Hamilton

Botasu pol pozicija u Portugalu, Hamilton kreće drugi

Telegraf pre 14 dana
Ekipa Mercedesa kreće iz prvog reda. Vozač Mercedesa Valteri Botas sutra će startovati sa pol pozicije u trci za Veliku nagradu Portugala u šampionatu Formule 1. Botas je imao najbolje vreme u kvalifikacijama, a iza njega je ostao timski kolega Luis… »

Botas ispred Hamiltona u kvalifikacijama za VN Portugala

B92 pre 14 dana
Vozač Mercedesa Valteri Botas započeće sa prve pozicije trku za Veliku nagradu Portugala. Iza njega su u kvalifikacijama ostali timski kolega Luis Hamilton, odnosno Maks Ferstapen iz Red Bula. Slede Peres, Sainc, Okon, Noris, ali i Lekler, Gasli i… »

Ferstapen najbrži na trećem slobodnom treningu

B92 pre 14 dana
Vozač Red Bula Holanđanin Maks Ferstapen ostvario je najbrže vreme na trećem slobodnom treningu uoči trke Formule 1 za Veliku nagradu Portugala. Ferstapen je najbrži krug na stazi Portimao odvezao u vremenu 1:18,489. Drugo mesto zauzeo je… »

Ferstapen najbrži na trećem slobodnom treningu

Vesti online pre 14 dana
Vozač Red Bula Holanđanin Maks Ferstapen ostvario je najbrže vreme na trećem slobodnom treningu uoči trke Formule 1 za Veliku nagradu Portugalije. Ferstapen je najbrži krug na stazi Portimao odvezao u vremenu 1:18,489. Drugo mesto zauzeo je… »

Verstapen najbrži na trećem slobodnom treningu u Portugalu

Sportske.net pre 14 dana
Vozač Red Bula Holandjanin Maks Verstapen ostvario je danas najbrže vreme na trećem slobodnom treningu uoči trke Formule 1 za Veliku nagradu Portugala. Verstapen je najbrži krug na stazi Portimao odvezao u vremenu 1:18,489. Drugo mesto zauzeo je… »

F1: Mercedesi najbrži na prvim treninzima u Portugaliji

Nacionalna klasa pre 15 dana
Valteri Botas i Luis Hamilton bili su najbrži na prvim treninzima koji su voženi danas na stazi Portimao. Glavni utisak je da je staza dosta klizava pa je dosta vozača imalo poteškoća sa upravljanjem. Prve krugove na treningu u Portugaliji neki… »

FP2: Maks između dve Srebrne strele

Sport klub pre 15 dana
Uzbudljiv je bio drugi slobodan trening za Veliku nagradu Portugalije, a to je tek početak. Ipak, i on sam nagoveštava veliku borbu Mercedesa i Red Bulovog asa. Najbrži na drugom treningu bio je Luis Hamilton u vremenu 1:19.837. Iza njega plasirao se… »

Botas najbrži na prvom treningu u Portugalu

B92 pre 15 dana
Valteri Botas, vozač Mercedesa, ostvario je najbolje vreme pred nedeljnu trku za Veliku nagradu Portugala u Portimau. Finac je najbrži krug odvezao u vremenu 1:19.648, a iza njega su se plasirala dvojica vozača Red Bula. Maks Ferstapen je zaostao za… »

Botas najbrži na prvom treningu u Portugalu

Sportske.net pre 15 dana
Botas je ostvario rezultat 1:19,648 minuta i bio je 0,025 sekundi brži od vozača Red Bula Maksa Verstapena. Vozač Red Bula Serhio Peres bio je treći sa 0,198 sekundi zaostatka, a četvrti Šarl Lekler iz Ferarija sa zaostatkom od 0,236 sekundi… »

Hamilton podržava bojkot mreža: Jasno je, rasizam je problem

Nova pre 16 dana
Sedmostruki svetski šampion u Formuli 1 Britanac Luis Hamilton rekao je da će "verovatno podržati" akciju bojkota društvenih mreža, koju su pokrenuli engleski fudbalski klubovi u znak protesta protiv rasističkih uvreda na račun igrača. „Još… »

Vesti dana »