Majmunske boginje

Velika Britanija ostaje bez vakcina protiv majmunskih boginja

Blic pre 19 minuta
Velika Britanija ostaće bez vakcina protiv majmunskih boginja za oko dve do tri nedelje, izvestio je danas Fajnenšel tajms. Prema internom pismu britanske Nacionalne zdravstvene službe u zemlji je ostalo svega nešto više od 8.300 doza vakcine… »

Devojčica (4) zaražena majmunskim boginjama u Nemačkoj

Telegraf pre 1 sat
Do sada je u Nemačkoj registrovano 2.916 slučajeva majmunskih boginja, a većina zaraženih su muškarci. U Nemačkoj je otkriven prvi slučaj majmunskih boginja kod deteta, a reč je četvorogodišnjoj devojčici koja je zaražena ovim virusom, objavio… »

Nemačka: Devojčica (4) zaražena majmunskim boginjama

IndeksOnline pre 3 sata
BERLIN – U Nemačkoj je otkriven prvi slučaj majmunskih boginja kod deteta, a reč je četvorogodišnjoj devojčici koja je zaražena ovim virusom, objavio je danas institut “Robert Koh” iz Berlina. Prema izveštaju instituta, ona živi u… »

Nemačka: Prvi slučaj majmunskih boginja kod deteta

Radio 021 pre 5 sati
U Nemačkoj je otkriven prvi slučaj majmunskih boginja kod deteta, a reč je četvorogodišnjoj devojčici koja je zaražena ovim virusom, objavio je institut "Robert Koh" iz Berlina. Prema izveštaju instituta, ona živi u domaćinstvu sa dve zaražene… »

Zaražena devojčica (4) majmunskim boginjama: U Nemačkoj otkriven prvi slučaj virusa kod deteta

Blic pre 6 sati
U Nemačkoj je otkriven prvi slučaj majmunskih boginja kod deteta, a reč je četvorogodišnjoj devojčici koja je zaražena ovim virusom, objavio je danas institut "Robert Koh" iz Berlina. Prema izveštaju instituta, ona živi u domaćinstvu sa dve… »

Prvi slučaj majmunskih boginja kod dece u Nemačkoj

Euronews pre 6 sati
U Nemačkoj je otkriven prvi slučaj majmunskih boginja kod deteta, a reč je četvorogodišnjoj devojčici koja je zaražena ovim virusom, objavio je institut "Robert Koh" iz Berlina. Prema izveštaju instituta, ona živi u domaćinstvu sa dve zaražene… »

U Beogradu 20 osoba zaraženo majmunskim boginjama, četiri pacijenta imaju virus Zapadnog Nila

Radio 021 pre 8 sati
Direktor Infektivne klinike Kliničkog centra Srbije, prof, dr Goran Stevanović izjavio je da se na toj klinici leči 20 osoba obolelih od neuroinfekcije. Kod četri pacijenta potvrđen je virus Zapadnog Nila. Stevanović je agenciji Beta kazao da je od… »

Virus Zapadnog Nila i majmunske boginje u Srbiji: Oglasio se direktor Infektivne klinike - evo kakva je situacija

Srbija danas pre 8 sati
Direktor Infektivne klinike Kliničkog centra Srbije, prof dr Goran Stevanović, izjavio je da se na toj klinici leči 20 osoba obolelih od neuroinfekcije, a da je kod četiri pacijenta potvrđen virus Zapadnog Nila. Stevanović je kazao da je od… »

Na put ne krećite bez antipiretika, analgetika i probiotika

RTS pre 9 sati
Pandemija koronavirusa još traje i zato kada krećemo na put naša putna apoteka mora biti prilagođena situaciji. Šta da ponesemo, kako da čuvamo lekove i šta ako je leku istekao rok trajanja objašnjava farmakolog prof. dr Janko Samardžić sa… »

Šta bi roditelji trebalo da znaju o rizicima od majmunskih boginja kod dece

Telegraf pre 9 sati
Deca mlađa od osam godina, posebno ona sa ekcemom i drugim kožnim oboljenjima, i deca sa imunokompromitovanim stanjima mogu da budu u povećanom riziku od teške forme bolesti. Od početka epidemije majmunskih boginja u Sjedinjenim Američkim Državama… »

Vesti dana »