Malina

Energetska kriza pogađa i malinare

Politika pre 7 minuta
Samo u Americi, u ovom trenutku, postoji višak smrznute kupine na zalihama za pet odsto i maline za osam procenata. Kriza na tržištu i pad tražnje definitivno se odražava i na plasman srpske maline na stranim tržištima i nema nagoveštaja da će se… »

Udruženje malinara Srbije: Otkupljivači deluju monopolski, smanjuju otkupnu akontnu cenu malina

Radio 021 pre 2 sata
Predsednik Udruženja proizvođača malina u Srbiji Dobrivoje Radović rekao je da vlasnici hladnjača koji su preuzeli maline po akontnoj ceni od 550 dinara po kg najavljuju smanjenje te cene za 40 dinara. Obrazloženje je da se to voće teško prodaje… »

Udruženje malinara Srbije: Otkupljivači deluju monopolski, smanjuju otkupnu akontnu cenu malina

Politika pre 3 sata
Predsednik Udruženja proizvođača malina u Srbiji Dobrivoje Radović rekao je danas da vlasnici hladnjača koji su preuzeli maline po akontnoj ceni od 550 dinara po kilogramu sada najavljuju smanjenje te cene za 40 dinara, sa obrazloženjem da se to… »

Udruženje malinara Srbije: Otkupljivači deluju monopolski, smanjuju otkupnu akontnu cenu malina

Beta pre 4 sati
Predsednik Udruženja proizvodjača malina u Srbiji Dobrivoje Radović rekao je danas da vlasnici hladnjača koji su preuzeli maline po akontnoj ceni od 550 dinara po kilogramu sada najavljuju smanjenje te cene za 40 dinara, sa obrazloženjem da se to… »

Udruženje malinara: Monopol otkupljivača, smanjuju otkupnu akontnu cenu

N1 Info pre 4 sati
Predsednik Udruženja proizvođača malina u Srbiji Dobrivoje Radović rekao je da vlasnici hladnjača koji su preuzeli maline po akontnoj ceni od 550 dinara po kilogramu sada najavljuju smanjenje te cene za 40 dinara, sa obrazloženjem da se to voće… »

Udruženje malinara Srbije: Otkupljivači deluju monopolski, smanjuju otkupnu akontnu cenu malina

Radio sto plus pre 4 sati
„Vlasnici hladnjača koji su preuzeli maline od proizvodjača u Srbiji sada, umesto ugovorom precizirane akontne cene od 550 dinara po kilogramu za najkvalitetnije sorte vilamet, miker i fertodi, nude 510 dinara jer tvrde da je kriza i da se slabo… »

Narodni poslanik i malinari traže rešenje za otkupnu cenu maline (VIDEO)

InfoLIGA pre 2 dana
Narodni poslanik iz Ivanjice Milovan Jakovljević održao je danas radni sastanak sa predstavnicima udruženja malinara. Tema ovog sastanka bila je vezana za rešenje problema otkupne cene malina koja je snižena u odnosu na vreme otkupa. Kako… »

Bonitet upitnik: Vasa Šegrt

Bonitet pre 2 dana
Kako ste zaradili prvi novac? Kraj osnovne škole – berba malina kod tetke i teče u Arilju. Ko je osoba od koje ste najviše naučili? Mislim da ne mogu da navedem jednu osobu, jer sam se uvek trudio da učim od najboljih u svojim oblastima, tako da je… »

Manje pšenice i kukuruza a više suncokreta nego prošle godine

Kamatica pre 3 dana
Kod pojedinih vrsta voća proizvodnja je bila veća nego prošle godine, pa je malina proizvedeno za 4,0 odsto više a višnja za 6,0 procenata. U saopštenju Zavoda se navodi da očekivana proizvodnja kukuruza iznosi 4.523.000 tona, što je za 25,0 odsto… »

Esad je sam napravio 200 košnica i ljubav pretočio u uspešan biznis

Kamatica pre 3 dana
Za razliku od nekih prethodnih, veoma teških godina, iza pčelara je konačno jedna odlična sezona. Esad Tumbul iz sela Zavinograđe u blizini Brodareva na svom imanju od dva hektara osim orgasnskih malina, rasporedio je i preko 200 košnica od kojih je… »

Vesti dana »