Marko Simonović

Novi Bobi Marjanović: Zvezda u usponu pojačala Megu!

Hot sport 16.07.2021
Sjajni centar stigao u Megu! Košarkaški klub Mega Sokerbet nastavlja sa razvijanjem mladih igrača, naročito visokih. Nakon što su sjajne sezone u tom timu imali Filip Petrušev i Marko Simonović, čini se da je stigao ‘sledeći projekat’… »

Simonović u NBA?

B92 15.07.2021
Centar Mege Marko Simonović mogao bi uskoro da pređe u redove Čikago Bulsa. Bulsi su draftovali Simonovića sa 44. pozicije na prošlogodišnjem draftu. Ukoliko stigne u Ilinoj tamo će ga čekati centar Bulsa Nikola Vučević, te mentora neće… »

Marko Simonović ide u NBA ligu: Tamo će ga dočekati igrač sa naših prostora!

Hot sport 15.07.2021
Vreme je za novi izazov. Prema navodima Eurohoopsa, doskorašnji košarkaš Mege Marko Simonović, potpisaće ugovor sa Čikago Bulsima. Mladi crnogorski centar je izabran kao 44. pik na draftu koji se održao 2020. godine. Zanimljivo je to da će u NBA… »

Transfer na pomolu, Marko Simonović se seli u Čikago Bulse

Mozzart sport 15.07.2021
Sve je spremno za odlazak crnogorskog centra preko Atlantika. Košarkaški klub Mega moći će uskoro da se pohvali još jednim direktnim transferom svog igrača u NBA ligu, pošto s one strane Atlantika stižu informacije da je Marko Simonović dogovorio… »

Dva Crnogorca u jednom NBA timu!

Sportske.net 15.07.2021
Verovatno najbolji košarkaš Mege u prethodnoj sezoni bio je Marko Simonović, crnogorski košarkaš koji je rastao iz godine u godinu i konačno je došao do NBA lige. On će u narednoj sezoni nositi dres Čikago Bulsa, kluba u kojem trenutno nastupa… »

"Crnogorski Jokić" u slavnom Čikagu: Oduševio u Megi, pa pravac u NBA ligu!

Mondo 15.07.2021
Talentovani košarkaš Marko Simonović potpisao je ugovor sa Čikagom, pa je postao još jedan igrač Mege koji će se okušati u NBA. Talentovani košarkaš Marko Simonović potpisao je ugovor sa Čikagom, pa je postao još jedan igrač Mege koji će se… »

Još jedan biser iz Mege u NBA: Simonović ide kod Vučevića

Sport klub 14.07.2021
Crnogorski košarkaški reprezentativac Marko Simonović karijeru će nastaviti u ekipi Čikago Bulsa u NBA ligi. Tu informaciju na društvenim mrežama potvrdio je Simonovićev menadžer, Miško Ražnatović. „Karta u jednom pravcu za Čikago. Kolašin… »

Novo Megino čudo u NBA, Marko menja zvezdu Čikaga

Nova 14.07.2021
Marko Simonović, dosadašnji košarkaš Mege prelazi u Čikago Bulse, objavio je njegov mendžer Miodrag Ražnatović. Simonović je, uz Filipa Petruševa, prošle sezone bio glavna udarna igla Mege i sa Petruševim je činio mladu, poletnu, ali moćnu… »

Novi Jokić u Čikagu: Još jedan košarkaš Mege otišao u NBA

Kurir 13.07.2021
Crnogorski košarkaš Marko Simonović, novi je član NBA lige. Simonović koji je u Megi stasao u "dabl-dabl" mašinu, potvrdio se u ABA ligi kao jedan od najboljih centara, što nije prošlo nezapaženo. Marka su prethodne sezone draftovali Čikago… »

Novi Jokić u Čikagu: Još jedan košarkaš Mege otišao u NBA ligu (foto)

Večernje novosti 13.07.2021
Foto: Printskrin Instagram/misko4raznatovic Novo ime koje ćemo uskoro videti na parketima najjače lige sveta je Crnogorac Marko Simonović, koji je u Megi stasao u "dabl-dabl" mašinu, potvrdio se u ABA ligi kao jedan od najboljih centara, što nije… »

Vesti dana »