MasterCard

Otvorene prijave za novi ciklus projekta „Ja sam ODVAŽNA“

N1 Info 03.06.2022
Fondacija Ana i Vlade Divac uz podršku partnera – kompanija IKEA Srbija i Mastercard, otvorila je novi ciklus projekta "Ja sam ODVAŽNA" za podršku ekonomskom osnaživanju žena. Od 25. maja do 7. jula preduzetnice iz cele Srbije, moći će da se… »

Mastercard nagrađuje plaćanja na internetu povratom sredstava

BizLife 01.06.2022
Onlajn plaćanja i onlajn kupovina su nesumnjivo postali sastavni deo svakodnevnih aktivnosti velikog broja građana Srbije, a kompanija Mastercard želi da nagradi i podstakne korisnike da iskoriste prednosti koju ovaj način plaćanja donosi. Svi… »

Nova Mastercard kampanja nagradjuje placacnja na internetu povratom sredstava – Brzo, sigurno i onlajn uz 1.000 dinara…

Nedeljnik 01.06.2022
Mastercard Kompanija Mastercard pokreće novu promotivnu kampanju u okviru koje, u periodu od 1. do 30. juna, svi korisnici Mastercard kartica koji obave tri onlajn plaćanja ukupne zbirne vrednosti od najmanje 3.000 RSD, automatski dobijaju nazad… »

Plaćajte onlajn kod domaćih trgovaca i ostvarite keš-bek

Biznis i finansije 01.06.2022
Onlajn plaćanja i onlajn kupovina su nesumnjivo postali sastavni deo svakodnevnih aktivnosti velikog broja građana Srbije, a kompanija Mastercard želi da nagradi i podstakne korisnike da iskoriste prednosti koju ovaj način plaćanja donosi. Svi… »

Superhero: - kolekcija proleće-leto 2022.godine

Blic 27.05.2022
Nova kolekcija Superhero za proleće-leto 2022.godine donosi saradnju sa mladom modnom dizajnerkom, Tatjanom Ostojić. Superhero.rs, platforma za onlajn donacije, koja je nastala kao plod saradnje kompanije Mastercard i humanitarne organizacije Nurdor… »

IKEA: Srbija za rodno ravnopravnije društvo: Vreme je da podržimo odvažne žene i ideje

Blic 26.05.2022
Svoju viziju stvaranja bolje svakodnevice za što više ljudi, IKEA Srbija, kao humanistička kompanija, neguje i kroz brojne aktivnosti kojima želi da utiče na kreiranje ravnopravnijeg društva. Tako su u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac i… »

Ja sam ODVAŽNA: Otvoren konkurs za projekat ekonomskog osnaživanja žena

Glas Zapadne Srbije 25.05.2022
Ikea Srbija, Masterkard i Fondacija Ana i Vlade Divac okupile se po treći put oko zajedničkog projekta Ja sam ODVAŽNA usmerenog na ekonomsko osnaživanje žena u Srbiji. Projekat ima za cilj da doprinese poboljšanju položaja žena u poslovnom i… »

Nova SUPERHERO kolekcija za opremanje doma malim SUPERHEROJIMA

Danas 25.05.2022
Kompanija Mastercard i Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR, novom kampanjom nastavljaju dugoročnu saradnju podrške malim SUPERHEROJIMA. Nakon što je Mastercard kreirao online platformu za donacije SUPERHERO.rs čiji je važan… »

S osmehom ili mahanjem, plaćanje u radnji je postalo lično

Biznis i finansije 23.05.2022
Nema više frke oko traženja telefona ili traženja novčanika s rukama punih kesa – za sledeću generaciju plaćanja koja se obavljaju lično biće dovoljan samo osmeh ili mahanje rukom. Pouzdana tehnologija koja koristi skeniranje vašeg lica ili… »

S osmehom ili mahanjem, plaćanje u radnji je postalo lično

Nedeljnik 23.05.2022
Mastercard pokreće novu eru biometrijskih plaćanja kako bi poboljšao iskustvo kupovine Nema više frke oko traženja telefona ili traženja novčanika s rukama punih kesa – za sledeću generaciju plaćanja koja se obavljaju lično biće dovoljan samo… »

Vesti dana »

RHMZ: U narednom satu...

B92 pre 40 minutajoš 21 povezana

Oštra poruka iz Moskve: "NATO je kao tumor"

Pravda pre 2 satajoš 11 povezanih

Kirjos osvojio duplu krunu u Vašingtonu

Beta pre 4 satijoš 13 povezanih