MasterCard

Može li Adria Summit bez Internet striminga?

Nova 26.04.2022
Zašto baltičke zemlje imaju 100 puta više startapa od regiona? Zašto imaju jednoroge? Jedan od njih Viber, odnosno Rakuten biće na www.adriasummit.com, prvoj regionalnoj konferenciji o budućnosti digitalne trgovine, od 5. do 8. maja u hotelu… »

Nexo i Mastercard lansiraju „prvu na svetu“ platnu karticu sa kriptovalutom

PC Press 21.04.2022
Kripto zajmodavac Nexo udružio se sa globalnom platnom kompanijom Mastercard kako bi pokrenuo ono što naziva prvom platnom karticom na svetu sa „ kriptovalutom“. To signalizira najnoviji potez kripto i postojećih finansijskih mreža da udruže… »

Uprkos karanfilima

BizLife 21.04.2022
Piše: Darko Soković, izvršni partner za strategiju i razvoj, Propulsion Ja mislim da je sve počelo u februaru 2020. Tada je Jelena Ristić, liderka kompanije MasterCard za tri zemlje regije, javno čestitala koleginicama i kolegama u Crnoj Gori… »

Nova onlajn platforma za korisnike Mastercard premium kartica

Danas 20.04.2022
Od ovog proleća i korisnicima Mastercard premium kartica na tržištu Srbije omogućen je pristup globalnoj platformi Mastercard Travel Rewards koja na jednom mestu donosi brojne pogodnosti kod trgovaca širom sveta. Bilo da se radi o onlajn ponudama ili… »

Mastercard proširuje napore Priceless Planet koalicije s ciljem obnove šuma

Nedeljnik 20.04.2022
Sa 15 novih projekata na šest kontinenata, napredak ka cilju od 100 miliona stabala se ubrzava, dok istovremeno raste podrška korisnika za ekološke ciljeve. Mastercard proširuje aktivnosti pošumljavanja u okviru Priceless Planet kolacije sa 15 novih… »

Mastercard proširuje napore Priceless Planet koalicije s ciljem obnove šuma

PC Press 20.04.2022
Mastercard proširuje aktivnosti pošumljavanja u okviru Priceless Planet kolacije sa 15 novih projekata obnove, od ukupno 18 na globalnom nivou. Ovi projekti će pomoći da se ubrza napredak ka cilju Koalicije da obnovi 100 miliona stabala. Želja… »

Nova onlajn platforma za korisnike Mastercard premium kartica

B92 18.04.2022
Ponovo otkrijte zadovoljstvo putovanja uz Mastercard® Travel Rewards. Od ovog proleća i korisnicima Mastercard premium kartica na tržištu Srbije omogućen je pristup globalnoj platformi Mastercard Travel Rewards koja na jednom mestu donosi brojne… »

Lansirana prva platna kartica bazirana na kriptovalutama

BizLife 15.04.2022
Prva platna kartica bazirana na kriptovalutama lanisirana je zahvaljujući zajmodavacu u kriptovalutama, kompaniji Nexo, koji se udružio sa platnom kompanijom Mastercard (MA.N). Iz kompanije Nexo je saopšteno da kartica, koja je u početku dostupna u… »

Nexo i Mastercard predstavili platnu karticu baziranu na kriptovalutama

Benchmark 14.04.2022
Voleli ih ili ne voleli, kriptovalute su tu, a čini se da će i biti tu u budućnosti. Stavljanje jačeg fokusa na digitalne valute je takođe jedna od tendencija koja nas najverovatnije očekuje u budućnosti, pogotovo imajući u vidu informacije da… »

Mastercard i Nexo lansiraju prvu kreditnu karticu baziranu na kriptovalutama

Bonitet 14.04.2022
“Mastercard uviđa da digitalna imovina iz temelja menja svet finansija”, rekao je Raj Damodaran iz Mastercarda. U skladu sa ovom izjavom objavljeno je da je ova kompanija napravila saradnju sa digitalnom firmom za trgovinu i kreditiranje u… »

Vesti dana »