Mauricijus

Vučić i tabloidi „tresli goru, rodio se miš“, Đilas pokazao da nema tajne račune

N1 Info pre 6 dana
Lider stranke slobode i pravda Dragan Đilas dobio je dokumenta iz Sosijete ženeral banke iz Švajcarske, koja pokazuju da računi koje su vlast i tabloidi prikazali kao njegove ni ne postoje. Takođe, dokument pokazuje da ni njegova kompanija nema… »

Đilas: Nema računa u Cirihu

Danas pre 6 dana
Pre nekoliko dana, na zahtev mog advokata stigao je odgovor Sosijete ženeral banke u Cirihu u kome se jasno kaže da kompanija Open Internešenel ili Multikom Open nema nikakav račun u toj banci, a jasno je navedeno da račun koji se pojavio u našim… »

Đilas: Sosijete ženeral banka u Cirihu potvrdila da nemam račun

N1 Info pre 6 dana
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas je izjavio na konferenciji za novinare da je pre nekoliko dana, na zahtev njegovog advokata, stigao odgovor iz Sosijete ženeral banke u Cirihu u kojem se, kaže, navodi da kompanija "Open internešnel"… »

Sandra božić: Đilas uzalud pokušava da zatrpa javnost lažima i manipulacijama!

Večernje novosti pre 6 dana
Foto: Pink TV printskrin - Uzaludni su pokušaji Đilasa da novim zatrpavanjem javnosti lažima i manipulacijama opere svoju tajkunsku biografiju i sakrije svoje basnoslovno bogatstvo jer jasno građani Srbije čitaju ono sto mu velikim slovima piše i na… »

Vulin: Od Đilasa smo čuli svakakve laži i gadosti, samo nikako da čujemo odakle mu 619 milona evra i zašto ih čuva na…

Večernje novosti pre 8 dana
Foto Žč Knežević Komentarišući izjavu lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa da posle hapšenja Veljka Belivuka i njegove kriminalne grupe u zatvoru treba da bude smešten i vrh države, ministar i lider PS-a je rekao da u zatvor treba da… »

Sve koje prži sunce Mauricijusa pozivam u kovid bolnice: Ministar Lončar- Nama su na prvom mestu briga o zdravlju građana

Večernje novosti pre 13 dana
Zlatibor Lončar - Skandalozno i sramotno je što se Dragan Đilas, u vreme kada se lekari bespoštedno i predano bore za svaki život u Srbiji, napada zdravstvene radnike i unapred se raduje broju umrlih građana. - Ali, Đilas je barem u tome dosledan… »

Mali upitao nikezića: Da li ima neki auto-put kojim možete da se ponosite? Ne mislim na neki u Mauricijusu, već ovde u…

Večernje novosti pre 20 dana
- Evo malo pre su izašli sa još jednim saopštenjem oko zaduživanja Republike Srbije. Ono što je moje pitanje za Vas, gospodine Nikeziću, a koliko ste Vi zadužili i time uništili Srbiju. Najskuplja ikada obveznica koju je ikada Srbija izdala bilo… »

Đilas podnosi prijavu zbog navoda da Multikom ima račun u Hongkongu

N1 Info pre 21 dana
Predsednik Stranke slobode i pravde i vlasnik kompanije Multikom Dragan Đilas najavio je da putuje na jedan dan do Švajcarske, kako bi podneo prijavu "zbog laži da Multikom open ima račun u Hong Kongu i učestvuje u nelegalnim aktivnostima". Đilas je… »

I Milo ima svoj Mauricijus! Čuva milijarde na ofšor destinacijama: Ne brani državu, već bogatstvo svoje familije!

Srbija danas pre 27 dana
Poslanik u Skupštini Crne Gore Milan Knežević kaže da crnogorski predsednik nema nameru da brani državu od "velikosrpskog nacionalizma", već bogatstvo svoje familije. Predsednik Crne Gore Milo Đukanović ponovo provocira! On je u intervjuu za… »

Kako se premijerka ekološki osvestila

Nova pre 30 dana
U subotu ih je bilo nekoliko hiljada, premijerka ih je optužila da politizuju pitanje životne sredine, mada, mi pitamo, a šta je tu loše i ako je tako... Ministarka ekologije ih je istog dana klasično naprednjački - đilasovala, to je znate… »

Vesti dana »