Mikonos

Preporuka ECDC: Ne idite na ova grčka ostrva zbog skoka broja zaraženih

Radio 021 29.07.2021
Grčka ostrva u južnom Egejskom moru označena su tamnocrvenom bojom na karti Evropskog centra za prevenciju i kontrolu bolesti (ECDC) COVID-19 u četvrtak nakon porasta infekcija. To znači da se ne preporučuju putovanja osim onih neophodnih. Grupa od… »

Preporuka ECDC: Ne idite na ova grčka ostrva zbog skoka broja zaraženih

N1 Info 29.07.2021
Grčka ostrva u južnom Egejskom moru označena su tamnocrvenom bojom na karti Evropskog centra za prevenciju i kontrolu bolesti (ECDC) COVID-19 u četvrtak nakon porasta infekcija, što znači da se ne preporučuju putovanja osim onih neophodnih. Grupa… »

ECDC: označio grupu od 13 grčkih ostrva kao visoko rizična područja, među njima su i najpopularnije turističke…

Blic 29.07.2021
Evropski centar za prevenciju i kontrolu bolesti /ECDC/ označio je grčka ostrva u južnom Egeju kao visoko rizična zbog pandemije virusa korona, što znači da treba izbegavati putovanje do tih destinacija, osim u vanrednim okolnostima. Na mapi ECDC-a… »

Zabava se vratila na Mikonos: otkrijte šta nudi fenomenalni restoran Zuma

Buro 27.07.2021
Da li poput vremenske prognoze pratimo mere i ukidanje istih na Mikonosu? Krivi smo! Upravo je na tom ostrvu BURO. tim otvorio ovu letnju sezonu i čekamo svoj trenutak da se prepustimo slastima i zabavi koje ovo ostrvo nesebično nudi. Tada, na početku… »

Grčka – rekordan broj zaraženih u poslednja tri meseca, policijski čas na Mikonosu

RTS 21.07.2021
Zdravstvene vlasti Grčke potvrdile su da je u zemlji zabeležen najveći broj slučajeva zaraze u poslednja tri meseca. Ostrvske turističke destinacije i dalje su izvor najveće zabrinutosti, a na Mikonosu su na snazi specijalne mere. U Grčkoj je u… »

U Grčkoj rekordan broj zaraženih u poslednja tri meseca: “Ostrva najviše brinu, na Mikonosu uveden policijski čas”

Nedeljnik 21.07.2021
(Beta/AP Photo/Petros Giannakouris) Zdravstvene vlasti Grčke potvrdile su da je u zemlji zabeležen najveći broj slučajeva zaraze u poslednja tri meseca. Ostrvske turističke destinacije i dalje su izvor najveće zabrinutosti, a na Mikonosu su na snazi… »

Posle Mikonosa zatvaranje preti i drugim ostrvima

Politika 19.07.2021
Turističke kompanije su u panici jer je počelo masovno otkazivanje aranžmana za avgust i septembar. Od našeg dopisnika Atina – Mikonos je prvi na udaru, ali uvođenje mini-lokdauna ozbiljno preti Kritu, Isou, Parosu i Santoriniju, ostrvima koja su… »

Italijani ne mogu da ožive turističku sezonu: Krah turizma sa rekordnim brojem otkazanih aranžmana

Večernje novosti 19.07.2021
Foto Tanjug-AP Slabo interesovanje za letovanja vlada i u Španiji, na Malti, u Grčkoj, što se objašnjava strahom od daljeg razvoja Kovida-19, posebno nakon apela Mninistarstva Spoljnih poslova da se ne kreće u inostranstvo jer pozitivni ostaju u… »

Utihnulo parti ostrvo na kom Srbi vole da letuju: Tišina na Mikonosu zbog korone

Telegraf 19.07.2021
Atmosfera koju mnogi nisu mogli ni da zamisle... Pre dva dana Grčka je zabranila muziku u restoranima i barovima i ograničila kretanje na popularnom ostrvu Mikonos posle porasta broja zaraženih korona virusom na tom području. Nakon "zabrinjavajuće"… »

Ograničeno kretanje na Mikonosu, zabranjena muzika u barovima, restoranima: Zabrinjavajuća epidemija

Telegraf 17.07.2021
Kretanje od jedan sat posle ponoći do 6 ujutru biti dozvoljeno samo onima koji idu na ili se vraćaju sa posla. Grčka je danas zabranila muziku u restoranima i barovima i ograničila kretanje na popularnom ostrvu Mikonos nakon porasta broja zaraženih… »

Vesti dana »