Mikonos

Britanci dodali još 3 grčka ostrva na crvenu listu: Ko se odatle vrati, mora u karantin

Telegraf 09.09.2020
Sada je 9 grčkih ostrva na crvenoj listi. Vels je predložio da se na crvenoj listi grčkih ostrva pridruže još tri - Santorini, Serifos i Tinos tako da će sada svi oni koji se budu vraćali u Vels sa ovih ostrva morati u samoizolaciju od 14 dana. Na… »

Zašto svi žele da letuju baš na Kikladima? Svako ko hoće da bude viđen bira baš neka od ovih ostrva

Telegraf 05.09.2020
Ako želite da budete viđeni, da delite svoje fotografije sa onih čuvenih fancy i trendi, da ne kažemo cool mesta, onda je nemoguće da ne posetite grčko ostrvo Mikonos. Poznato je da tamo letuju oni sa dubljim džepom, bili Grci ili stranci. A za… »

Megvajer otvorio dušu i ispričao sve detalje haosa na Mikonosu

Alo 28.08.2020
Kapiten Mančester Junajteda se neočekivano našao u velikom problemu. Kapiten Mančester Junajteda Hari Megvajer je proglašen krivim za nanošenje telesnih povreda, pokušaj podmićivanja, nasilje nad organima reda i uvrede posle hapšenja na grčkom… »

Oglasio se prvi put nakon tuče: Megvajer otvorio dušu – Plašio sam se za život, ne želim da se izvinim!

Hot sport 28.08.2020
Najskuplji štoper na svetu Hari Megvajer rekao je u intervjuu za ‘BBC’ da ne želi da se izvinjava zbog incidenta na grčkom ostrvu Mikonos. Podsetimo, štoper Mančester junajteda proglašen je krivim zbog nanošenja teških telesnih povreda… »

Prvi put o golgoti u Grčkoj: Ja sam žrtva, ja znam istinu!

Nova 28.08.2020
Hari Megvajer, kapiten Mančester junajteda, prvi put se obratio javnosti posle turbulentnog perioda tokom odmora u Grčkoj. Najskuplji defanzivac Premijer lige je bio učesnik u nekoliko incidenata na grčkom ostrvu Mikonos. Sve se završilo presudom… »

Megvajer: Tukli su me, uplašio sam se za život

B92 28.08.2020
Heri Megvajer, kapiten Mančester junajteda, prethodnih dana nalazi se u centru pažnje zbog skandala na ostrvu Mikonos. Megvajer se potukao u jednom kafiću, potom je došla policija i nakon toga su ga priveli, a kako on kaže i tukli. Štoper "crvenih… »

Megvajer: Šutirali su me i govorili "nema više fudbala"

N1 Info 28.08.2020
Kapiten Mančester junajteda Hari Megvajer kaže u intervjuu za BBC da nema nameru da se izvinjava zbog incidenta na grčkom ostrvu Mikonos. On je proglašen krivim za nanošenje telesnih povreda, pokušaj podmićivanja, nasilje nad organima reda i uvrede… »

Megvajer tvrdi da je žrtva! Kapiten Junajteda: Znam šta se desilo to veče, znam istinu! Video

Kurir 28.08.2020
Kapiten Mančester junajteda Hari Megvajer, prethodnih dana nalazi se u centru pažnje zbog skandala koji je izazvao na ostrvu Mikonos. Megvajer se potukao u jednom kafiću, potom je došla policija i nakon toga su ga priveli, a kako on kaže i tukli… »

Šta kaže Hari? Albanci hteli da mu siluju sestru: Megvajer je čak pomislio i da je otet

Mondo 28.08.2020
Hari Megvajer pričao detaljnije o incidentu na Mikonosu, kada je zbog tuče ispred jednog kluba završio dva dana u pritivoru. Hari Megvajer pričao detaljnije o incidentu na Mikonosu, kada je zbog tuče ispred jednog kluba završio dva dana u pritivoru… »

Zaraza ne jenjava na ostrvu: Virus kovid-19 u Čelsiju, četvorica igrača partijala po Mikonosu

Blic sport 27.08.2020
Nekoliko fudbalera Čelsija zaražženo je korona virusom i zbog toga se nisu pojavili na početku priprema za novu sezonu, prenose britanski mediji. Mediji u svojim izvešštajima ne navode identitet zaražženih igrača, a takvu informaciju jošš nije… »

Vesti dana »