Milan Beko

Kolarov izabran u idealni tim Serije a i poručuje: Igraću još četiri godine

Mozzart sport 03.12.2019
Podeljene nagrade za najbolje na Čizmi. Ima li Roma veću zvezdu od Aleksandra Kolarova? Možda i nema, jer je srpski fudbaler jedini igrač rimske Vučice koji je izabran u idealni tim Serije A za sezonu 2018/19! Na gala ceremoniji koja je održana… »

Misterija atentata na Beka: Presuda nije dala odgovore na tri pitanja

Blic 02.12.2019
Aleksandar Zdravković je osuđen nepravosnažno na deceniju zatvora zbog pokušaja ubistva biznismena Milana Beka, i dok su istražitelji utvrdili da je povukao oroz i pucao, verovatno će zauvek, bar za pravosuđe, ostati misterija po čijem je nalogu… »

Da li je posle pet godina konačno rešena misterija atentata na Milana Beka?

Blic 01.12.2019
Aleksandar Zdravković, optužen za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka 14. novembra 2014, u Višem sudu u Beogradu nepravosnažno osuđen na deset godina zatvora, dok je Maja Adrovac, koju je tužilaštvo teretilo za pomaganje, kao i na prvom… »

Nije Matijević kupio jugoeksport da bi šio odela: Zašto je preuzimanje propalih firmi na dobrim lokacijama omiljen potez…

Blic 30.11.2019
Nije se Petar Matijević mislio baviti tekstilom kada je kupio zgradu Jugoeksporta, kao što ni svojevremeno, Milan Beko i Miroslav Mišković nisu kupili Luku Beograd da bi se bavili lučkim poslovima. Nije se ni Filip Cepter mislio baviti proizvodnjom… »

Zdravković se okrenuo publici, namignuo i nasmešio krajičkom usana. A Maja nije mogla da sakrije suze radosnice: Presude…

Večernje novosti 30.11.2019
Na deset godina zatvora osuđen Aleksandar Zdravković, dok je Maja Adrovac, usled nedostatka dokaza, oslobođena optužbi. PETOČLANO veće sudije Višeg suda u Beogradu Marine Anđelković osudilo je u petak na deset godina zatvora Aleksandra… »

Pokušaj ubistva Milana Beka: Maja Adrovac oslobođena, Zdravkoviću 10 godina

Mondo 29.11.2019
Viši sud u Beogradu izrekao je danas prvostepenu presudu za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka u novembru 2014. godine kada je teško ranjen. Viši sud u Beogradu izrekao je danas prvostepenu presudu za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka u… »

Zdravkoviću 10 godina zatvora, Adrovac opet oslobođena

Radio 021 29.11.2019
Viši sud u Beogradu osudio je danas zbog pokušaja ubistva biznismena Milana Beka 2014. godine na 10 godina zatvora Aleksandra Zdravkovića, kao neposrednog izvršioca ovog krivičnog dela. Maja Adrovac je po drugi put oslobođena od optužbi za… »

Maja Adrovac oslobođena optužbi!

Alo 29.11.2019
Pogođen sa nekoliko metaka u stomak. Viši sud u Beogradu osudio je Aleksandra Zdravkovića na 10 godina robije zbog pokušaja ubistva biznismena Milana Beka 14. novembra 2014. godine u beogradskom naselju Senjak. Maja Adrovac oslobođena je optužbi… »

Zdravkoviću 10 godina za pokušaj ubistva Milana Beka, Adrovac oslobođena

Insajder 29.11.2019
Sudsko veće Višeg suda u Beogradu danas je prvostepenom presudom osudilo Aleksandra Zdravkovića je na 10 godina zatvora za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka pre pet godina, kada je teško ranjen u Beogradu. Istom presudom Maja Ardovac je… »

Presuda za pokušaj ubistva Milana Beka: Zdravkoviću 10 godina, Maja Adrovac oslobođena

Nedeljnik 29.11.2019
Foto Nedeljnik Presudom Višeg suda Aleksandar Zdravković je osuđen na 10 godina zatvora zbog pokušaja ubistva biznismena Milana Beka, dok je Maja Adrovac oslobođena optužbi, objavila je N1. Kako se navodi, reč je o prvostepenoj presudi za… »

Vesti dana »