Miloš Teodosić

Ja se pozdravljam laktom, a žmu trenira!

Mondo 19.06.2020
Glumica prvi put priča o tome kroz šta je prolazila nakon što je otkriveno da je njen venčani kum Marko Pantelić zaražen korona virusom. Glumica prvi put priča o tome kroz šta je prolazila nakon što je otkriveno da je njen venčani kum Marko… »

Teodosići gosti Zrenjanina

Večernje novosti 19.06.2020
Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije bio je u društvu brata Jovana i Andreja Kleuta u poseti kod Gorana Kneževića. Reprezentativac Srbije i košarkaš Virtusa iz Bolonje, Miloš Teodosić, u društvu brata Jovana, danas je bio gost Zrenjanina i u… »

"Blic Super TV" na kioscima: Jelisaveta Orašanin o suprugu Milošu Teodosiću, ćerki i životu u doba korone

Blic 19.06.2020
Magazin "Blic Super TV" danas je na svim kioscima i dobija se uz dnevni list "Blic", a u istom možete pročitati šta Jelisaveta Orašanin kaže o svojim strahovima. Progovorila je i o suprugu Milošu Teodosiću, ćerkici Petri, ali i mnogo čemu drugom… »

Virtusu je obećano mesto u Evroligi pre Partizana ako pao izađe, Đorđeviću se pravi evroligaški tim

Mozzart sport 15.06.2020
Potvrdio predsednik italijanskog kliuba. Ako Panatinaikos zaista istraje u namerama da napusti Evroligu, njegovo mesto će zauzeti Virtus iz Bolonje. To je danas vrlo jasno otkrio predsednik italijanskog kluba Masimo Zaneti. Vlasnik brenda Segafredo koji… »

(Video) Prvi video trudne jelisavete: Potvrdila da je u drugom stanju, vrištala, smejala se, a onda usred intervjua počela da…

Blic 12.06.2020
Jelisaveta Teodosić je u drugom stanju sa Milošem Teodosićem i njih dvoje čekaju drugo dete. Lepa glumica je i dalje aktivna, te smo je "uhvatili" na jednoj beogradskoj predstavi. Nasmejana i vesela kao uvek, Jelisaveta Teodosić učinila je nešto… »

Jelisaveta Orašanin prvi put u javnosti nakon vesti da je trudna (foto)

Mondo 12.06.2020
Glumica otkrila gde je otišlo njenih 100 evra državne pomoći. Glumica otkrila gde je otišlo njenih 100 evra državne pomoći. Jelisaveta Orašanin čeka drugo dete sa košarkašem Milošem Teodosićem, a nakon pauze zbog pandemije korna virusa… »

Prvi snimci trudne Jelisavete Orašanin na sceni: U lepršavoj suknji nazire se stomačić (foto)

Večernje novosti 12.06.2020
Supruga Miloša Teodosića je igrala u predstavi "Hotel 88" i svi gledaoci su mogli da primete da se glumica nije promenila nimalo. Glumica Jelisaveta Orašanin večeras se pojavila prvi put pred publikom otkada se saznalo da je trudna po drugi put… »

Prve slike trudne jelisavete na sceni: U lepršavoj suknji nazire se stomačić, a svi komentarišu samo jedno

Blic 11.06.2020
Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić čekaju drugo dete, a glumica se vratila poslu. Uslikali smo je na sceni, a svi su komentarisali samo jedno. Naime, Jelisaveta se nedavno vratila sa Divčibara na kojima je uživala u prirodi i svežem vazduhu… »

Jelisaveta prvi put u javnosti nakon vesti da je trudna: Pričala nam je o glumi, koroni i 100 evra

Telegraf 11.06.2020
Sa poznatom glumicom razgovarali smo pred početak predstave "Hotel 88" u Beogradu. Glumica Jelisaveta Orašanin posle tri meseca pauze, zbog epidemije korona virusa, vratila se glumi, a publika je mogla da je gleda u predstavi "Hotel 88" koja se odigrala… »

Tim direktno iz aviona na trening

RTS 11.06.2020
Austrijski teniser Dominik Tim neposredno po sletanju u Beograd odradio je i prvi trening na terenima teniskog centra "Novak" na Dorćolu. Nakon što su ga na aerodromu dočekali Novak i Đorđe Đoković, Tim je odmah otišao na trening, na kojem mu je… »

Vesti dana »