Miloš Teodosić

”Drim tim” Srbije koji bi harao Evropom

RTS pre 29 dana
Glasanjem navijača iz celog sveta, na sajtu Fiba odabrana je najbolja srpska Evrobasket petorka u proteklih dvadeset godina. Fiba je ”zemlji košarke” bila ukazala čast time što je u izbor uključila 16, umesto uobičajenih 12 igrača. Nakon… »

Srbi odabrali: Izabrana idealna petorka ‘orlova’…

Hot sport pre 29 dana
FIBA je pre nekoliko dana organizovala glasanje za idealnu petorku košarkaške reprezentacije Srbije, a navijači su rekli svoje. Možda je mnoge iznenadio izbor navijača, ali čini se da ovo zaista jeste najbolja petorka koja bi da danas zaigra… »

EKSKLUZIVNO Košarkaš Stefan Peno iz Berlina: O teškoj povredi, koroni, drugarstvu sa Grujićem i Beogradu koji je u srcu…

Vesti online pre 30 dana
Od kako zna za sebe, zna i za košarku. Često ga porede sa Milošem Teodosićem. Veliki je gurman. Obožava Srbiju i sanja da je jednog dana odvede na košarkaški „krov Evrope“. Po majci Gvajanac, po ocu Srbin, plejmejker Albe, Stefan Peno, sebe… »

Izabrana idealna petorka Srbije u ovom milenijumu

Nova pre 29 dana
FIBA je na zvaničnom sajtu predložila 16 imena, a čitaoci su izabrali najbolju srpsku petorku na kontinentalnim šampionatima u ovom milenijumu. U njoj su igrači koji su zajedno sakupili sve uspehe SR Jugoslavije i Srbije (u vreme SCG nije osvojena… »

Ovako izgleda idealna petorka Srbije u poslednje dve decenije!

Mondo pre 29 dana
Saglasni? Ko bi mogao da ''uskoči'' sa klupe? Saglasni? Ko bi mogao da ''uskoči'' sa klupe? Ovi dani kao da su namenjeni sastavljanju idealnih petorki. Prethodnih dana smo gledali kako ABa liga pravi timove, na osnovu navijačkih glasova, a sada je red… »

„Miloš je šampion, a stefan zver” Đorđevićeva javna pohvala tandemu Teodosić-Marković! Oni su pravi proizvod srpske…

Blic sport pre 29 dana
Aleksandar Đorđević, bivši selektor košarkaške reprezentacije Srbije, a trenutno trener Virtusa iz Bolonje, govorio je za „Bolonja basket” na različite teme. Pored , ima još dvojicu Srba, koji su glavne pokretačke osovine ovog tima. Jasno je… »

Ovo su petorke, ko ima bolji IDEALNI tim u ABA ligi, Zvezda ili Partizan?

Sportske.net pre 30 dana
Šta sad kažete? Prethodnih dana ljubitelji košarke imali su priliku da biraju idealne petorke svojih omiljenih timova u ABA ligi. Glasanje je završeno, pa smo tako juče mogli, između ostalih, da vidimo idealni tim Crvene zvezde u ABA ligi, po izboru… »

Bobijev srpski "Tim snova" FOTO

B92 29.04.2020
Centar Dalas Meveriksa Boban Marjanović izabrao je za sajt FIBA svoju idealnu petorku Srbije. Mnogi će primetiti da u njegovoj petorci nema doskorašenjeg selektora i heroja Evrobasketa iz 1995. Aleksandra Đorđevića. Takođe, u Marjanovićevom… »

Izostavio dvojicu koje bi mnogi stavili: Bobi sastavio najbolju petorku Srbije svih vremena (video)

Srbija danas 29.04.2020
Ludilo. Košarkaš Dalas Maveriksa Boban Marjanović odgovorio je na izazov FIBA na Tivteru i sastavio je najbolju petorku Srbije svih vremena. Na poziciju plejmejkera Bobi je stavio svog bivšeg saigrača iz Los Anđeles Klipersa i jednog od najboljih… »

Ljulj u društvu Tea i Dončića

Danas 28.04.2020
As Reala i španske reprezentacije u timu decenije Evrolige Evroliga nastavlja da širi članstvo u timu decenije za period između 2010. i 2020. Poslednji koji je uvršten jeste Serhio Ljulj, vedeta Real Madrida i reprezentacije Španije. Sjajni… »

Vesti dana »