Miroslav Mišković

INTERVJU Sudija iz slučaja Mišković o pritiscima i Vučiću

Nova 03.01.2021
Istaknuti bivši sudija Specijalnog suda, a danas advokat Vladimir Vučinić, koji je više od 20 godina sudio u najtežim predmetima organizovanog kriminala i korupcije, u velikom novogodišnjem intervjuu za portal Nova.rs govorio je o stanju u srpskom… »

Fakultete završavali i u 46.: Skoro svi poznati privrednici imaju diplomu, ali ne tvrde svi da im je obrazovanje bila…

Blic 02.01.2021
Nije, svakako, završen fakultet jedino što određuje uspeh ili karijeru tokom života, ali većina najuspešnijih privrednika u Srbiji i regionu ima diplomu. Neki su je stekli u zemlji, neki u inostranstvu, ali ono što je svima zajedničko jeste stav… »

Pet suđenja koja su obeležila 2020.

Nova 01.01.2021
Iako je tokom protekle godine gotovo sve palo u senku virusa kovid - 19, sa kojim se suočila i bori skoro čitava planeta, srpsko pravosuđe konačno je uspelo da se izbori sa pojedinim postupcima kojima se kraj nije nazirao, ali neke je, u medijima… »

Gde su pare lopine!?-dosije „privatizacija preduzeća „22 decembar“ (4)

U centar 30.12.2020
U prethodnom nastavku objavili smo istraživaje poznatog srpskog ekonomiste sa preciznim brojkama o privatizaciji nekadašnjeg giganta kragujevačke i srpske privrede preduzeća „22 decembar“. Ovo preduzeće kupio je konzorcijum na čijem čelu se… »

Potpredsednica Delte u Olimpijskom komitetu

Danas 25.12.2020
Marija Desivojević Cvetković brinuće o uspesima najboljih srpskih sportista Velika mi je čast što sam danas izabrana za potpredsednika Olimpijskog komiteta Srbije. Nadam se da će moja ljubav prema sportu, zajedno sa mojim iskustvom u biznisu… »

Kako je Miroslav Mišković postao kralj Linkedin-a

Nova 22.12.2020
Ne razumem kompanije koje zaposle mlade ljude da bi nekom bili kao potrčko, za skeniranje fajlova i druge neinspirativne poslove. Kad zaposliš mladog čoveka daj mu odgovornost. Daj mu da donese odluku. Dozvoli da napravi grešku. Jedino tako… »

Priča Kragujevčanina čiju su majku „ubili privatni izvršitelji“!

U centar 19.12.2020
Petar Cvetković je ugledni kragujevački i srpski preduzetnik. Višedecenijski. Posle mnogo godina borbe protiv sistema, šira srpska javnost, podsetila ga se kad je naš portal objavio umrlicu njegove majke. Tvrdi da je njegova majka Vera, inače… »

Kule do 100 metara i u Bloku 20

Politika 18.12.2020
„Delta” u Novom Beogradu, prekoputa „Hajata”, planira izgradnju hotela i luksuznog poslovnog prostora, a nacrt plana koji to predviđa je na javnom uvidu. Sa izgradnjom hotela „Interkontinental” na godinama zapuštenom placu u Ulici Milentija… »

Dobre vesti za srpsku privredu: Domaće kompanije prkose koroni, najavljena velika ulaganja

Srbija danas 07.12.2020
Nekoliko naših najvećih kompanija najavilo je da će sledeće godine realizovati značajne investicije. Nekoliko naših najvećih kompanija najavilo je da će uprkos situaciji sa korona virusom realizovati sledeće godine značajne investicije, izjavio… »

Mišković na Linkedin-u: Nije istina da se raspadam od posla, ja sam u Delti naslobodniji

BizLife 02.12.2020
Oni koji poseduju nalog na profesionalnoj društvenoj mreži LinkedIn u Srbiji sigurno znaju da je jedan od najaktivnijih korisnika Miroslav Mišković, osnivač i predsednik kompanije Delta Holding. Mišković na svom profilu više puta nedeljno kači… »

Vesti dana »