Miroslav Mišković

Iza Vučićeve borbe protiv mafije krije se dizanje rejtinga

Pravda 19.11.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, sad već gotovo svakodnevno, najavljuje rat protiv mafije, a nedavno je u tom kontekstu pomenuo i "neke ljude iz državnog aparata", koji su se umešali u borbu dva kriminalna klana, a koji voze automobile vredne… »

Protest u Nišu zbog gradske odluke o seči drveća na ulazu u firmu Miroslava Miškovića

Danas 16.11.2020
Gradska organizacija Srpskog pokreta Dveri predala je danas otvoreno pismo gradonačelnici Niša Dragani Sotirovski, a nepoznati građani istakli su transparent na ulazu u Nišku tvrđavu, u kojem protestvuju zbog “donošenja protivpravne gradske odluke… »

Istraživali smo šta sve poseduje Miroslav Mišković

Nova 10.11.2020
Uz poljoprivredu, proizvodnju hrane, distribuciju robe, prodaju automobila, razvoj nekretnina i hotelijerstvo, Delta holding Miroslava Miškovića je kupovinom Sava centra u delatnosti pod svojim okriljem upisala i - kongresni turizam. Delta holding… »

Beograd je prodao svoje dve razglednice za dva meseca: Da li novi vlasnici mogu da ih sruše?

Telegraf 10.11.2020
Beograđanka i Sava centar koliko god bili simboli grada, bledeli su i tonuli u dugove koji su se gomilali godinama. Prodat je Sava centar, jedan od simbola Beograda za 17,54 miliona evra. Novi vlasnik najvećeg kongresnog centra u zemlji je kompanija… »

Viši potpredsednik Delte Živorad Vasić otkriva šta će biti sa Sava centrom

Srbija danas 10.11.2020
Delta je bila jedini ponuđač na tenderu za prodaju Sava centra. "Delta kongresni centar", firma u okviru Delta holdinga Miroslava Miškovića, kupila je Sava centar za 17,5 miliona evra. Još 60 miliona evra novi vlasnik planira da uloži u njegovu… »

Delta holding objavio plan za rekonstrukciju Sava Centra

BizLife 10.11.2020
Kompanija Delta Miroslava Miškovića postala je u ponedeljak novi vlasnik Sava centra, po početnoj prodajnoj ceni od 17,5 miliona evra, kao jedini ponuđač na javnoj prodaji koju je oglasio Grad Beograd. Tanja Vasojević, zadužena za korporativne… »

Simbol Titovog doba pripao jednom od najbogatijih Srba

Al Jazeera 10.11.2020
Mogu li Miroslav Mišković i njegova Delta vratiti bar dio stare slave beogradskog Sava centra? Kad bi beton i staklo mogli govoriti, opet ne bi mogli nabrojati sve slavne i poznate ličnosti koje su prošle odajama najvećeg kongresnog centra u ovom… »

Miškovićeva „Delta“ kupila „Sava centar“

Politika 09.11.2020
Delta Holding novi je vlasnik kongresnog centra Sava. Miroslav Mišković i Delta holding ponudili su za Sava centra početnu cenu od 17,5 miliona evra, prenosi Tanjug objave medija. Prodaja najvećeg kongresnog centra u Srbiji – Sava centra, javnim… »

Šta Delta ne sme da radi sa Sava centrom, šta mora i koji je prvi sledeći korak

Telegraf 09.11.2020
Zabranjena je promena namene Sava centra, ne može da se menja spoljašnji izgled, što znači da on ostaje mesto za kulturne i kongresne događaje. Prodat je Sava centar, jedan od simbola Beograda za 17,54 miliona evra. Novi vlasnik najvećeg kongresnog… »

“Sava centar prodat za 15,8 odsto procenjene vrednosti” FOTO

Nova 09.11.2020
Novi vlasnik Sava centra je kompanija "Delta" Miroslava Miškovića. Prodaja najvećeg kongresnog centra u Srbiji javnim nadmetanjem obavljena je jutros i to je bio treći pokušaj prodaje ovog simbola Beograda. Miškovićeva "Delta" kupila je Sava centar… »

Vesti dana »