Miroslav Mišković

Odloženo suđenje M. Miškoviću pred Apelacionim sudom

Dnevnik 08.01.2021
Drugostepeno suđenje pred Apelacionim sudom u Beogradu u procesu protiv vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića i ostalih, odložen je na neodređeno vreme. BEOGRAD: Drugostepeno suđenje pred Apelacionim sudom u Beogradu u procesu protiv vlasnika… »

Suđenje Miroslavu Miškoviću odloženo do daljeg

Nova 08.01.2021
Drugostepeno suđenje pred Apelacionim sudom u Beogradu u procesu protiv vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića i ostalih optuženih u tom slučaju, koji je trebalo da se održi tokom cele sledeće sedmice, odložen je na neodređeno vreme. Sud je… »

Suđenje odloženo na neodređeno vreme: Miškovići i Đurašković još će čekati na pravosnažnu presudu

Kurir 08.01.2021
Drugostepeno suđenje pred Apelacionim sudom u Beogradu u procesu protiv vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića i ostalih optuženih u tom slučaju, koji je trebalo da se održi tokom cele sledeće sedmice, odložen je na neodređeno vreme. Sud je… »

Intervju: Sudija iz slučaja Mišković o pritiscima i Vučiću

Nova 03.01.2021
Nekadašnji sudija Specijalnog suda, a danas advokat Vladimir Vučinić u ekskluzivnom intervjuu za Nova.rs otkriva kakve je sve pritiske trpeo tokom suđenja biznismenu Miroslavu Miškoviću, šta mu je sve iza zatvorenih vrata rekao predsednik suda… »

INTERVJU Sudija iz slučaja Mišković o pritiscima i Vučiću

Nova 03.01.2021
Istaknuti bivši sudija Specijalnog suda, a danas advokat Vladimir Vučinić, koji je više od 20 godina sudio u najtežim predmetima organizovanog kriminala i korupcije, u velikom novogodišnjem intervjuu za portal Nova.rs govorio je o stanju u srpskom… »

Fakultete završavali i u 46.: Skoro svi poznati privrednici imaju diplomu, ali ne tvrde svi da im je obrazovanje bila…

Blic 02.01.2021
Nije, svakako, završen fakultet jedino što određuje uspeh ili karijeru tokom života, ali većina najuspešnijih privrednika u Srbiji i regionu ima diplomu. Neki su je stekli u zemlji, neki u inostranstvu, ali ono što je svima zajedničko jeste stav… »

Pet suđenja koja su obeležila 2020.

Nova 01.01.2021
Iako je tokom protekle godine gotovo sve palo u senku virusa kovid - 19, sa kojim se suočila i bori skoro čitava planeta, srpsko pravosuđe konačno je uspelo da se izbori sa pojedinim postupcima kojima se kraj nije nazirao, ali neke je, u medijima… »

Gde su pare lopine!?-dosije „privatizacija preduzeća „22 decembar“ (4)

U centar 30.12.2020
U prethodnom nastavku objavili smo istraživaje poznatog srpskog ekonomiste sa preciznim brojkama o privatizaciji nekadašnjeg giganta kragujevačke i srpske privrede preduzeća „22 decembar“. Ovo preduzeće kupio je konzorcijum na čijem čelu se… »

Potpredsednica Delte u Olimpijskom komitetu

Danas 25.12.2020
Marija Desivojević Cvetković brinuće o uspesima najboljih srpskih sportista Velika mi je čast što sam danas izabrana za potpredsednika Olimpijskog komiteta Srbije. Nadam se da će moja ljubav prema sportu, zajedno sa mojim iskustvom u biznisu… »

Kako je Miroslav Mišković postao kralj Linkedin-a

Nova 22.12.2020
Ne razumem kompanije koje zaposle mlade ljude da bi nekom bili kao potrčko, za skeniranje fajlova i druge neinspirativne poslove. Kad zaposliš mladog čoveka daj mu odgovornost. Daj mu da donese odluku. Dozvoli da napravi grešku. Jedino tako… »

Vesti dana »