Miroslav Mišković

“Pravimo regionalni Amazon, zvaće se Ananas… Ja sam s ličnim bogatstvom završio pre 20 godina”: Veliki biznis intervju…

Nedeljnik 03.02.2021
Fotografija: Nebojša Babić Povodom 30 godina kompanije najbogatiji Srbin razgovarao je s glavnom urednicom magazina Biznis Radojkom Nikolić, glavnim i odgovornim urednikom NIN-a Milanom Ćulibrkom, glavnim i odgovornim urednikom Danasa Dragoljubom… »

Delta ulaže 100 miliona evra u onlajn trgovinu: "Ananas" cilja tržište bivše Jugoslavije

B92 28.01.2021
Beograd -- "Idemo ustaljenim putem, menjamo Deltu i društvo u kom poslujemo", kazao je predsednik kompanije Miroslav Mišković na godišnjoj konferenciji Delta holdinga. "Spremni smo za izlazak na berzu, ali zbog sudskog procesa koji se vodio sa mnom… »

Miroslav Mišković: Delta ne može da izda IPO zbog mene, a ovo je tajna njenog uspeha

Telegraf 28.01.2021
"Lako je biti dobar predsednik kompanije kad postoji takva hijerarhija" Kompanija Delta holding posluje uspešno zahvaljujući ljudima koje je čine tokom prethodnih 30 godina poslovanja, rekao je predsednik kompanije Delta holding Miroslav Mišković. On… »

Ako ih je vređao pitajte roditelje zašto su to dopuštali: Toma Fila o predatoru Miki Aleksiću, da je moje dete nazvao…

Kurir 21.01.2021
Advokati Nemanja Jolović i Zdenko Tomanović otkazali su punomoćje profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću, koji je osumnjičen za silovanje i nedozvoljene polne radnje nad učenicama njegove škole "Nemanja Jolović je moj prijatelj, a Zdenko… »

Serija Klan: Šok i Paša u drugoj sezoni otimaju Miškovića?

Mondo 19.01.2021
U prvoj sezoni smo gledali scenu koja podseća na likvidaciju Željka Ražnatovića Arkana. U prvoj sezoni smo gledali scenu koja podseća na likvidaciju Željka Ražnatovića Arkana Druga sezona serije "Klan" navodno će biti inspirisana otmicom… »

Dezinformacije u kontinuitetu: Kako je Vučić uvek i sa svih strana – ugrožen

Cenzolovka 16.01.2021
Otkako je Srpska napredna stranka 2012. godine došla na vlast, u Srbiji je otpočelo stvaranje kulta ličnosti Aleksandra Vučića, današnjeg prvog čoveka države. Iako je s početka vladavine bio „samo“ prvi potpredsednik vlade, mediji su već… »

Odloženo suđenje Miškoviću pred Apelacionim sudom

B92 08.01.2021
Beograd -- Drugostepeno suđenje pred Apelacionim sudom u procesu protiv vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića i ostalih optuženih u tom slučaju odloženo je. Suđenje je trebalo da se održava cele sledeće sedmice, a odloženo je na… »

Suđenje Miškoviću odloženo "na neodređeno"

Mondo 08.01.2021
Osim Miroslava Miškovića u ovom slučaju njegov sin Marko osuđen je zbog utaje gore pomenute sume na godinu dana kućnog zatvora i novčanu kaznu od osam miliona dionara. Osim Miroslava Miškovića u ovom slučaju njegov sin Marko osuđen je zbog utaje… »

Drugostepeno suđenje Miškoviću odloženo na neodređeno vreme

RTV 08.01.2021
BEOGRAD - Drugostepeno suđenje pred Apelacionim sudom u Beogradu u procesu protiv vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića i ostalih optuženih u tom slučaju, koje je trebalo da se održi tokom cele sledeće sedmice, odloženo je na neodređeno… »

Odloženo suđenje M. Miškoviću pred Apelacionim sudom

Dnevnik 08.01.2021
Drugostepeno suđenje pred Apelacionim sudom u Beogradu u procesu protiv vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića i ostalih, odložen je na neodređeno vreme. BEOGRAD: Drugostepeno suđenje pred Apelacionim sudom u Beogradu u procesu protiv vlasnika… »

Vesti dana »

Vidi, neće ići

Danas pre 9 satijoš 1 povezana

Vremeplov: Umro vojvoda Radomir Putnik

RTV pre 6 satijoš 1 povezana

Prvi rezultati: Zeleno-levoj koaliciji najviše glasova u Zagrebu

Večernje novosti pre 9 satijoš 1 povezana