Miroslav Mišković

Vučić: Tobož nezavisni mediji imaju istu naslovnu stranu sa Miškovićem, vraćaju nas u prošlost

Beta video 04.02.2021
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da vlasnik Delte Miroslav Mišković i strani ambasadori ne mogu da postavljaju vlade u Srbiji i da je, kako je rekao, dočekao posle sedam godina da su ``tobož nezavisni mediji napravili… »

Vučić: Tobož nezavisni mediji imaju istu naslovnu stranu sa Miškovićem, vraćaju nas u prošlost

Danas 04.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da vlasnik Delte Miroslav Mišković i strani ambasadori ne mogu da postavljaju vlade u Srbiji i da je, kako je rekao, dočekao posle sedam godina da su „tobož nezavisni mediji napravili naslovu… »

Mišković: Da smo radili s državom, odavno bismo propali

Danas 04.02.2021
Vlasnik Delta holdinga govori za Danas povodom 30 godina od osnivanja svoje kompanije Zoran Đinđić je jako dobro shvatao šta domaći biznis znači za razvoj Srbije. Ali mi biznismeni smo u Srbiji uvek bili mnogo pogodni da nas kritikuju, da nas… »

Mišković pokreće srpsku verziju Amazona i Alibabe - Ananas

Radio 021 04.02.2021
Vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković izjavio je da je ta kompanija ove godine ušla u još jedan veliki biznis - onlajn trgovinu. "To je biznis koji rade 'Amazon' i 'Alibaba'. Nova kompanija zvaće se 'Ananas' i startovaće od leta ove godine. U taj… »

Ananas: Miškovićev Amazon za Srbe od 100 miliona €

Luftika 04.02.2021
Onlajn trgovina je stvar budućnosti, a uz investiciju od 100 miliona evra vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković otvoriće “Ananas”. Kompanija “Ananas” nastaće po uzoru na Alibabu i Amazon. Vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković izjavio… »

Miroslav Mišković o odnosu s vlastima, biznisu, Er Srbiji

Nova 04.02.2021
Vlasnik Delta Holdinga Miroslav Mišković u intervjuu za NIN rekao je da već osam godina nema nikakve odnose s aktuelnom vlašću u Srbiji. Na pitanje NIN-a koliko ima istine u tome što mnogi misle da je sastavljao vlade, Mišković je odgovorio da bi… »

Mišković: Delta investira 100 miliona evra u onlajn trgovinu

N1 Info 04.02.2021
Vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković izjavio je da je ta kompanija ove godine prateći svetske trendove, ušla u još jedan veliki biznis - onlajn trgovinu. „To je biznis koji rade ‘Amazon’ i ‘Alibaba’. Nova kompanija zvaće se… »

“Moje javno izneto mišljenje samo bi produbilo moj sukob sa vlastima i sa univerzitetskim profesorima”: Miroslav…

Nedeljnik 03.02.2021
Fotografija: Nebojša Babić Nijednog trenutka kad smo počinjali posao, nisam mogao da zamislim da će Delta posle trideset godina izgledati ovako. Delta je više nego što sam zamišljao, jer ovo što smo danas niko nije mogao da pretpostavi. Vodeća… »

O čemu ćete, uz novi Nedeljnik, pričati danas: Šta nam i dalje znači Nebojša Glogovac; Miroslav Mišković o vlasti…

Nedeljnik 03.02.2021
Fotografija: Dalibor Danilović Jedini put kada je naslovna strana Nedeljnika izašla bez ijedne reči bilo je u onom komemorativnom izdanju kada smo se opraštali od Dragana Nikolića. Jedini koji je zamalo zaslužio tu tužnu počast bio je onaj koji je… »

“Pravimo regionalni Amazon, zvaće se Ananas… Ja sam s ličnim bogatstvom završio pre 20 godina”: Veliki biznis intervju…

Nedeljnik 03.02.2021
Fotografija: Nebojša Babić Povodom 30 godina kompanije najbogatiji Srbin razgovarao je s glavnom urednicom magazina Biznis Radojkom Nikolić, glavnim i odgovornim urednikom NIN-a Milanom Ćulibrkom, glavnim i odgovornim urednikom Danasa Dragoljubom… »

Vesti dana »