Miroslav Mišković

Šta Mišković savetuje studente

BizLife 16.07.2019
Foto: Delta Holding Predsednik Delta Holdinga Miroslav Mišković nedavno je u okviru programa „Compass”, koji ova kompanija organizuje u saradnji sa studentskim organizacijama Univerziteta u Beogradu, održao predavanje studentima beogradskih… »

Bagzi otkrio gde je završilo 2,5 miliona maraka od otmice Miškovića!

Alo 07.07.2019
Pitanje potegao advokat Zvezdana Jovanovića. Ljubiša Buha Čume (55) poslužio se parama od otmice biznismena Miroslava Miškovića (73), od koga je zemunski klan 2001. uzeo sedam miliona maraka za puštanje na slobodu. To je izjavio svedok saradnik… »

Iz matičarskog zvanja: Rođeni

Dnevnik 01.07.2019
Protekle nedelje u Novom Sadu su rođeni: BLIZANCI: Dina i Iskra - Ane Marije i Ivana Milaševića, Dušan i Mihajlo - Duške Danilov Marjanović i Srđana Marjanovića. DEVOJČICE: Vasilisa - An Marie Rnić i Ivana Kneževića, Nikolija - Ane i Tomislava… »

Pab kviz: Alternativno takmičenje u Beogradu gde se boduje znanje iz „opšte nekulture"

BBC News 27.06.2019
Ovo je prvi alternativni kviz kroz koji možete da proverite da li je vaša podsvest zabeležila sve Rajnine ljubavnike, ime knjige Miroslava Miškovića i citate učesnika Parova. Kako se zove jarac u seriji Srećni ljudi sa kojim Ostojićeva koza Belka… »

Pola godine nikavih saznanja: Miroslav Mišković poslednji put viđen je u decembru, porodica i dalje moli za pomoć

Blic 07.06.2019
Ni nakon šest meseci od nestanka Miroslava Miškovića iz Sarajeva porodica nema nikakvih saznanja o njemu. Prema rečima Miškovićevog brata, nestanak je policiji prijavljen krajem decembra, a jedinu informaciju koju su dobili je da nije napustio… »

Bakić: Mafijaški režim u Srbiji neće otići dobrovoljno, moramo biti spremni na ozbiljnu tuču

Danas 30.05.2019
Tribina „Diktatura i autoritarnost“ u Nišu Sociolog Jovo Bakić ocenio je večeras u Nišu da je aktuelni režim u Srbiji „ozbiljna mafija“ i da on „neće otići dobrovoljno“, zbog čega građani koji se protive takvom režimu moraju biti… »

Profesionalca treba platiti bar: 75.000 dinara Mišković o planovima: "Ponovo gradim i izlazim iz proizvodnje"

Blic 29.05.2019
"Da bi ekonomska situacija u Srbiji bila bolja plate moraju da budu veće", ocenio je Miroslav Mišković, privrednik koji je nedavno najavio izlazak Delte iz proizvodnje, ali i ulazak u nove projekte. "Mi u Delti imamo plate iznad proseka. Ne može se… »

Mišković o izlasku delte iz proizvodnje: "To je naša želja i desiće se"

Blic 26.05.2019
"Delta Holding želi da izađe iz proizvodnje. To se neće desiti sada, već za 15-20 godina, ali to je naša želja. Razlog tome je što se proizvodnja na celom svetu zasniva na multinacionalnim kompanijama", rekao je osnivač kompanije Miroslav… »

Mišković o tome ko vlada svetom i šta je najveći problem Srbije

BizLife 23.05.2019
Foto: Delta Holding „Delta Holding želi da izađe iz proizvodnje. To se neće desiti sada, već za 15-20 godina, ali to je naša želja. Razlog tome je što se proizvodnja na celom svetu zasniva na multinacionalnim kompanijama“, rekao je osnivač… »

Biznis lekcije Miroslava Miškovića studentima - Poljoprivreda je šansa Srbije, a znanje ključ uspeha

Ekapija 22.05.2019
Poljoprivreda je prednost Srbije i šansa da budemo konkurentni na svetskom tržištu, poručio je predsednik Delta Holdinga Miroslav Mišković u razgovoru sa studentima u okviru programa Compass, koji kompanija Delta organizuje u saradnji sa studentskim… »

Vesti dana »

Bez Milosavljevića na Svetskom prvenstvu

IndeksOnline pre 2 satajoš 23 povezane

Na jesen veće plate medicinskim sestrama

Politika pre 1 satjoš 13 povezanih

Sunčan dan, prijatnija temperatura

B92 pre 5 satijoš 12 povezanih