Miroslav Mišković

Marko Mišković dao ostavku u Napretku, ali ipak ostaje?

Nova ekonomija pre 4 dana
Iako je krajem mart, posle osam godina na mestu predsednika FK Napredak Marko Mišković podneo ostavku, Kruševljani su u nedoumici da li Mišković ipak ostaje u FK Napredak, objavio je lokalni portal i list krusevacgrad.rs. Pozivajući se na dobro… »

Miroslav Mišković će biti uhapšen

Alo 07.04.2020
Država nije dala dozvolu Miroslavu Miškoviću (74) da se slobodno kreće tokom vanrednog stanja, iako je on tražio da mu se to odobri, pravdajući se da je neophodan na terenu zbog svojih poslova. Ako policajci primete Miškovića na ulici, biće po… »

Za Miroslava Miškovića ne važi vanredno stanje

Alo 06.04.2020
Izvan zakona. Da domaći biznismeni ne haju za odluke koje usred pandemije koronavirusa, po preporukama stručnjaka, donosi državni vrh Srbije pokazuje i slučaj vlasnika „Delte“ Miroslava Miškovića. Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje vlasnik… »

Skupa dečačka ljubav: Marko Mišković na srpski fudbal potrošio 6.000.000 evra

Mozzart sport 31.03.2020
Napredak ostao bez čoveka koji ga je umalo doveo i do Evrope. Da ne govorimo o njegovom privatnom životu i što je od rođenja morao da živi pored velike senke oca Miroslava, poznatog srpskog privrednika. Priča ode ovako: kao klinac Marko Mišković… »

Marko Mišković posle osam godina napustio Napredak

Sportski žurnal 30.03.2020
Predsednik FK Napredak iz Kruševca Marko Mišković podneo je ostavku posle osam godina na toj funkciji. Marko Mišković, sin vlasnika kompanije Delta Miroslava Miškovića, u poslednje vreme nije mogao u potpunosti da se posveti obavezama, pa, kako je… »

Napredak ostao bez predsednika posle 8 godina!

Telegraf 30.03.2020
Marko Mišković napustio klub usled privatnih obaveza. Predsednik FK Napredak iz Kruševca Marko Mišković podneo je danas ostavku posle osam godina na toj funkciji. Mišković, sin vlasnika kompanije Delta Miroslava Miškovića, u poslednje vreme nije… »

Marko Mišković posle osam godina napustio Napredak

RTS 30.03.2020
Predsednik FK Napredak iz Kruševca Marko Mišković podneo je ostavku posle osam godina na toj funkciji. Mišković, sin vlasnika kompanije Delta Miroslava Miškovića, u poslednje vreme nije mogao u potpunosti da se posveti obavezama, pa, kako je naveo… »

Šok u Kruševcu: Marko Mišković napustio Napredak (foto)

Hot sport 30.03.2020
Posle osam godina jedan od naših najusešnjih privrednika napušta Napredak iz Kruševca. Sin Miroslava Miškovića vlasnika ‘Delta holdinga’, Marko rešio je da napusti čelo tima iz Lazarevog grada. Jedan od naših najuspešnijih biznismena rešio… »

Sin mu digao ruke posle osam godina ulaganja i milionskog troška

Alo 30.03.2020
Predsednik FK Napredak iz Kruševca Marko Mišković podneo je danas ostavku posle osam godina na toj funkciji. Mišković, sin vlasnika kompanije Delta Miroslava Miškovića, u poslednje vreme nije mogao u potpunosti da se posveti obavezama, pa, kako je… »

Lagunina akcija "Pisci preporučuju": Šta čita Miroslav Mišković u samoizolaciji?

Blic 29.03.2020
Ako ste se nekad pitali šta čitaju uspešni privrednici, stižu odgovori. Preporuke koje slede dolaze iz pera Miroslava Miškovića, predsednika Delta Holdinga, a knjige koje preporučuje biće na sjajnom popustu od 30% od subote 28. marta od 9 sati do… »

Vesti dana »