Miroslav Mišković

Šoping centar “Delta Planet” na Bulevaru Nemanjića u Nišu posetilo više od hiljadu ljudi

Jug press pre 10 dana
NIŠ Simboličnim pritiskom na dugme članova rukovodstva i zaposlenih u Delta Holdingu koji su iz Niša, zajedno sa gradonačelnicom Niša Draganom Sotirovski i predsednikom Kompanije Delta Holdinga Miroslavom Miškovićem, uz prisustvo zvanica, svečano… »

Pitali smo Nišlije: Da li ste posetili “Delta planet” i šta je na Vas ostavilo najveći utisak?

Naissus info pre 11 dana
Pitali smo Nišlije: Da li ste posetili “Delta planet” i šta je na Vas ostavilo najveći utisak? Otvaranje “Delta planeta”, svakako je protekle nedelje bila najvažnija vest za mnoge Nišlije ali i građane iz ovog dela Srbije. Nakon… »

Otvoren prvi Delta Planet u Srbiji. Mišković: Zadovoljstvo i za mene i za Niš

Bonitet pre 14 dana
Šoping-mol Delta Planet u Nišu svečano je otvorio vrata za posetioce. Prvi Delta Planet u Srbiji ima 40.000 kvadratnih metara, na dve etaže i sa 850 parking mesta za posetioce, a izgrađen je za samo 14 meseci. Posetioci u njemu imaju na raspolaganju… »

Otvaranje "Delta planeta" - velike gužve, bez straha od virusa

Južne vesti pre 14 dana
Posetioci su čekali u redu da uđu u novi tržni centar na Bulevaru Nemanjića "Delta planet", čija su vrata za građane otvorena od 13 sati. Gužve su i sa jedne i druge strane ulaza, ali građani kažu da se ne plaše korone i da poštuju… »

Obradović: Da li je Cvijan bio Vučićeva veza s kontroverznim biznismenima i kriminalcima

Morava info 31.03.2021
ČAČAK – Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović upitao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da li je Vladimir Cvijan bio njegov „čovek za vezu“ s „kontroverznim biznismenima“ Stankom Subotićem Canetom, Miroslavom Miškovićem i… »

Obradović (Dveri): Da li je Cvijan bio Vučićeva veza s kontroverznim biznismenima i kriminalcima (VIDEO)

Beta 30.03.2021
Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović upitao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da li je Vladimir Cvijan bio njegov "čovek za vezu" s "kontroverznim biznismenima" Stankom Subotićem Canetom, Miroslavom Miškovićem i Bogoljubom… »

Obradović: Posle smrti Cvijana ostaju mnoga pitanja

Nova 30.03.2021
Otvoreno pitam Aleksandra Vučića da li je Vladimir Cvijan bio njegov "čovek za vezu" sa Stankom Subotićem Canetom, Miroslavom Miškovićem i Bogoljubom Karićem, i da li su sva tri kontroverzna biznismena finansirala stvaranje Srpske napredne stranke… »

Obradović (Dveri): Da li je Cvijan bio Vučićeva veza s kontroverznim biznismenima i kriminalcima

Danas 30.03.2021
Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović upitao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da li je Vladimir Cvijan bio njegov „čovek za vezu“ s „kontroverznim biznismenima“ Stankom Subotićem Canetom, Miroslavom Miškovićem i Bogoljubom… »

Obradović (Dveri): Da li je Cvijan bio Vučićeva veza s kontroverznim biznismenima i kriminalcima

Beta video 30.03.2021
BEOGRAD - Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović upitao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da li je Vladimir Cvijan bio njegov ``čovek za vezu`` s ``kontroverznim biznismenima``, Stankom Subotićem Canetom, Miroslavom Miškovićem i… »

Danica Popović: Pomoć države ista i za prosjake i za tajkune

BizLife 23.03.2021
Ona je dodala da se takva mera već pokazala kao loša. “Greška je u sledećem: zašto da po 60 evra dobije i prosjak iz Mirijeva i neki tajkun, na primer, Miroslav Mišković? Nije li to besmisleno? Razmislite i sami. Ako država nije u stanju ni… »

Vesti dana »