Miroslav Parović

Vučić na izborima u RS pre podržavao opoziciju: Zašto je „pukla ljubav“ između Vučića i Dodika?

Danas pre 1 dan
Kandidata Saveza nezavisnih socijaldemokraska (SNSD) Milorada Dodika na bosanskohercegovačkim izborima za srpskog člana Predsjedništva BiH i predsednika entiteta Republika Srpska, sudeći bar preliminarnim rezultatima Centralne izborne komisije (CIK)… »

Parović: Vučić priprema teren za restrikcije struje, koje će prikazati kao sabotažu

Danas pre 2 dana
„Energetika je postala jedno od ključnih izazova današnjice i razumljivo je što Vučić iznosi javno svoju zabrinutost. Međutim, ono što je sporno u svemu tome je da sem konstantnog medijskog kukanja i naricanja on ne preduzima bilo kakve ozbiljne… »

Parović: Srpski deo gasovoda „Turski tok“ takođe u opasnosti

Danas pre 6 dana
„Nakon diverzija na gasovodima „Severni tok 1 i 2“ izvesno je da je započet svetski energetski rat koji će se odvijati na svim važnim rutama za snabdevanje energijom. Imajući u vidu da je još ranije zatvoren gasovod „Jamal“ koji ide preko… »

Parović: Srpski deo gasovoda „Turski tok“ takođe u opasnosti

Pravda pre 5 dana
„Nakon diverzija na gasovodima „Severni tok 1 i 2“ izvesno je da je započet svetski energetski rat koji će se odvijati na svim važnim rutama za snabdevanje energijom. Imajući u vidu da je još ranije zatvoren gasovod „Jamal“ koji ide preko… »

Da li je patrijarh Porfirije zaista „Vučić u mantiji“: Šta kažu sagovornici Danasa?

Danas pre 6 dana
Profesor etike na Univerzitetu u Novom Sadu Slobodan Sadžakov izjavio je za nedeljnik NIN da „sve smešnije“ postaju priče o poglavaru Srpske pravoslavne crkve (SPC) Porfiriju kao patrijarhu „rokeru i liberalnoj osobi“ i da je patrijarh… »

Srpski deo gasovoda "Turski tok" takođe u opasnosti?!

Pravda pre 6 dana
Nakon diverzija na gasovodima "Severni tok 1 i 2" izvesno je da je započet svetski energetski rat koji će se odvijati na svim važnim rutama za snabdevanje energijom, kaže predsednik Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović. “Imajući u vidu… »

Parović: Vučić je Amerikancima obećao rudnike litijuma u Srbiji

Danas pre 13 dana
“Svoj boravak u Nujorku, Aleksandar Vučić je iskoristio da tamošnjim lobističkim grupama ponudi još neki državni resurs u zamenu za podršku da ostane na vlasti. Tako je uprkos većinskom stavu građana Srbije, kao i stavu nadležnih državnih… »

Odluku da se dozvoli održavanje šetnje u okviru Evroprajda doneo je lično Aleksandar Vučić

Pravda pre 18 dana
"Odluku da se dozvoli održavanje šetnje u okviru Evroprajda doneo je lično Aleksandar Vučić, a ne potpuno nevažna Ana Brnabić. Na taj način pogažene su sve odluke svih državnih organa koje su ovo okupljanje zabranili", tvri predsednik Narodnog… »

Parović: Specijalna sednica o KiM se pretvorila u Vučićev rijaliti

Radio 021 pre 22 dana
Predsednik Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović ocenio je da se na posebnoj sednici Skupštine Srbije sve čulo i videlo sem državnog plana vezanog za Kosovo. Dodao je da se tako važna tema pretvorila u rijaliti za koji je scenario i režiju… »

Miroslav Parović: Specijalna sednica o KiM se pretvorila u Vučićev rijaliti

Danas pre 22 dana
Predsednik Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović ocenio je danas da se na posebnoj sednici Skupštine Srbije sve čulo i videlo sem državnog plana vezanog za Kosovo, ukazujući da se tako važna tema pretvorila u rijaliti za koji je scenario i… »

Vesti dana »