Miroslav Parović

Miroslav Parović: Specijalna sednica o KiM se pretvorila u Vučićev rijaliti

Danas 14.09.2022
Predsednik Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović ocenio je danas da se na posebnoj sednici Skupštine Srbije sve čulo i videlo sem državnog plana vezanog za Kosovo, ukazujući da se tako važna tema pretvorila u rijaliti za koji je scenario i… »

Parović: Vučić da smanji gostovanja na TV i da tako doprinese uštedi struje

Danas 01.09.2022
Predsednik Narodog slobodarskog pokreta Miroslav Parović predložio je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da smanji broj gostovanja na raznim televizijama, a pogotovo broj vanrednih istorijskih obraćanja naciji i tako doprinese uštedi struje… »

Preti nam blekaut zbog kuma andreja Vučića! Vučić je organizator Prajda, za njega su protivnici toga bednici!

Pravda 22.08.2022
Aleksandar Vučić je lično preko Vlade Republike Srbije 2019. godine podneo kandidaturu i Evroprajd je dao da se to organizuje u Beogradu. Vučiću je to trebalo da pokaže kako je Evropejac širokih shvatanja, ali tada nije znao da će 2022. godina… »

Vučić lično dao nalog za kandidaturu za Evroprajd u Beogradu!

Pravda 15.08.2022
”U toku 2019. godine Grad Beograd je uz preporuku Vlade Republike Srbije, a uz blagoslov Aleksandra Vučića, predsednika države podneo kandidaturu za organizaciju evropske gej parade. U svim dokumentima koje su potpisali najviši državni funkcioneri… »

Parović: Od 30.000 prisutnih u Novom Sadu povodom godišnjice Oluje, 29.000 je prisilno dovedeno

Danas 04.08.2022
“Negovanje kulture sećanja je jako važno. Pogotovo za takve događaje kakv je Oluja u kojoj je etnički očišćen srpski narod iz Krajine. Međutim, Vučić se ne bavi negovanjem kulture sećanja već pravi mitinge zarad dnevne politike”, kaže za… »

Parović: Država „krvari“, a Vučić gradi stadione

Danas 29.07.2022
“Gostujući uživo na TV Pink i to drugi put u poslednje dve nedelje, Aleksandar Vučić nam je saopštio kako država krvari jer mora da uvozi skupu struju i gas, da je suša nanela ogromnu štetu agraru i da iduće godine dospeva na naplatu 4… »

Parović: Vučić je glavni krivac za haos u Novom Sadu, mora da bude svestan da nezadovoljstvo raste

Danas 21.07.2022
Kada se zakoni i propisi donose iskučivo u korist kriminalaca onda nije čudno kada obični ljudi dignu glas protiv toga, rekao je Miroslav Parović iz Narodnog slobodarskog pokreta. Donošenje generalnog urbanističkog plana Novog Sada je od samog… »

Zlatanović (SRBIN.info): Avion „Iljušin“ sa Surčina prevozio „Lazara“, zbog snimka me zvali u SBPOK

Danas 19.07.2022
Dejan Petar Zlatanović, vlasnik i urednik medijske kuće SRBIN.info eksluzivno je objavio snimke ukrajinskih tranpsortnih aviona u koje se na aerodromima u Beogradu i Nišu tovari velika količina oružja, objavio je u saopštenju Miroslav Parović… »

Miroslav Parović: Koje trgovce oružjem Vučić prikriva?

Danas 18.07.2022
“Gotovo nemoguće zvuči da u trenutku dok Ukrajina mobiliše milion vojnika i sve logistike za snabdevanje fronta, njihov transportni avion prevozi školske granate iz Srbije u Bangladeš. Naprosto, u ratnim uslovima svi raspoloživi kapaciteti se… »

Koje trgovce oružjem Vučić prikriva?!

Pravda 18.07.2022
Priča o zabrani privatne posete Aleksandra Vučića Jasenovcu je pokušaj skretanja pažnje javnosti sa činjenice da Srbija snabdeva Ukrajinu oružjem, tvrdi predsednik Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović. - Nakon pada ukrajinskog aviona… »

Vesti dana »