Moskva - vesti

Izraelska vojna delegacija stiže u Moskvu s informacijama o padu Il-20

Sputnik pre 24 minuta
Vojna delegacija Izraela na čelu s komandantom izraelske vojne avijacije Amikamom Norkinom doputovaće sutra u Moskvu s informacijama o incidentu s ruskim izviđačkim avionom Il-20 koji je oborila sirijska protivvazdušna odbrana prilikom odbijanja izraelskog vazdušnog napada, saopštila je Armija Izraela.
„Komandant Vojno-vazduhoplovnih snaga i njegovi pratioci predstaviće sliku onoga što se dogodilo u svim aspektima, uključujući… osnovne zaključke istrage koju je sprovela Armija odbrane Izraela“, navedeno je u saopštenju.... »

Srpski stručnjaci na konferenciji o svemirskom pravu u Moskvi

Večernje novosti pre 2 sata
Na prvoj međunarodnoj konferenciji o svemirskom pravu i politici, koja je održana u Moskvi, srpsku inicijativu za članstvo u Komitet UN za mirovno korišćenje svemira pozdravilo je mnogo učesnika i stručnjaka iz te oblasti
Na prvoj međunarodnoj konferenciji o svemirskom pravu i politici, koja je održana u Moskvi, srpsku inicijativu za članstvo u Komitet UN za mirovno korišćenje svemira pozdravilo je mnogo učesnika i stručnjaka iz te oblasti. To je... »

Srpski stručnjaci na konferenciji o svemirskom pravu u Moskvi

Dnevnik pre 2 sata
BEOGRAD: Na prvoj međunarodnoj konferenciji o svemirskom pravu i politici, koja je održana u Moskvi, srpsku inicijativu za članstvo u Komitet UN za mirovno korišćenje svemira pozdravilo je mnogo učesnika i stručnjaka iz te oblasti.
To je za Tanjug izjavila jedan od osnivača fonacije "Srpski zalog za svemir" Anja Nakarada Pečujlić, koja je predstavljala Srbiju na konferenciji i bila govornik na panelu o "Trenutnim pravnim okvirima za smanjivanje i rešavanje... »

Jutarnji: Putin stvara EU koja neće biti protiv Moskve

Blic pre 2 sata
Predsednik Rusije Vladimir Putin nastoji da preko mađarskog premijera Viktora Orbana stvori EU koja neće biti neprijatelj Rusije, piše danas "Jutarnji list". Putin se, kako piše "Jutarnji", u potpunosti definisao kao ključni lider na prostoru Evroazije i Bliskog istoka, odakle su se SAD povukle još... »

Srpski stručnjaci na konferenciji o svemirskom pravu u Moskvi

RTS pre 2 sata
RTS: Srpski stručnjaci na konferenciji o svemirskom pravu u Moskvi
Na prvoj međunarodnoj konferenciji o svemirskom pravu i politici, koja je održana u Moskvi, srpsku inicijativu za članstvo u Komitet UN za mirovno korišćenje svemira pozdravilo je mnogo učesnika i stručnjaka iz te oblasti.
Jedan od osnivača fonacije „Srpski zalog za svemir“ Anja Nakarada Pečujlić predstavljala je Srbiju na konferenciji i bila govornik na panelu o Trenutnim pravnim okvirima za smanjivanje i rešavanje svemirskog otpada. Nakarada... »

O istraživanju svemira odlučivaće i Srbi: Naši predstavnici na velikoj konferenciji u Moskvi

Srbija danas pre 2 sata
Mnogi stručnjaci pozdravili srpsku inicijativu za članstvo
Na prvoj međunarodnoj konferenciji o svemirskom pravu i politici, koja je održana u Moskvi, srpsku inicijativu za članstvo u Komitet UN za mirovno korišćenje svemira pozdravilo je mnogo učesnika i stručnjaka iz te oblasti. To je izjavila jedan od osnivača fonacije... »

Lazar se privijao uz Moskvu na krevetu, pa joj obećao poljubac! Nataša uzvratila muvanje: Večeras je naša noć! (video)

Press pre 3 sata
Lazaru Jeremiću sviđale su se mnoge devojke u rijalitiju, a sada je "bacio oko" na Natašu Moskvu.
On je seo kod nje na krevet i sve vreme je mazio, pa je u jednom trenutku poljubio u nos. Nataša je pomislila da će dobiti poljubac u usta, pa se izmakla, a onda joj je Lazar objasnio da se to sada neće desiti. "Znaš kada ću da... »

Sinod SPC podeljen između grčkih i ruskih đaka: Kome će se Srbi prikloniti - Moskvi ili Carigradu?

Telegraf pre 3 sata
U utorak će u Beogradu biti održana Sednica Svetog arhijerejskog sinoda SPC, a jedna od tema će biti pravoslavni rat koji bukti na relaciji Moskva-Carigrad
Prekid diplomatskih odnosa između Ruske pravoslavne crkve i Carigradske patrijaršije, zbog odluke vaseljenskog patrijarha da u Ukrajinu pošalje dva izaslanika, koji bi trebalo da pripreme teren za autokefalnost nepriznate... »

Moskva poziva Vašington da konstruktivno odgovori na poteze Pjongjanga

Sputnik pre 3 sata
Moskva poziva Vašington da odgovori na obavezu Severne Koreje da demontira poligon u Tončanu i zatvori nuklearne objekte u Jonbjonu konstruktivnim potezima, u skladu sa zajedničkim saopštenjem američkog i severnokorejskog lidera od 12. juna ove godine, saopštilo je u sredu Ministarstvo inostranih poslova Rusije.
Moskva, kako je navedeno, žali zbog toga što su SAD u vezi sa sankcijama Pjongjangu intezivirale pokušaje da kontrolišu Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija i njegov Komitet za Severnu Koreju. Stalna predstavnica SAD pri UN Niki... »

Veliki uspeh dece iz Srbije na Festivalu ruskog jezika u Moskvi

RTS pre 8 sati
RTS: Veliki uspeh dece iz Srbije na Festivalu ruskog jezika u Moskvi
Predstavnici Srbije nedavno su se vratili sa Međunarodnog festivala ruskog jezika koji je održan u Moskvi. Na festivalu je učestvovalo više od 500 učenika i studenata iz 25 zemalja, među kojima je bila i Srbija.
Ovaj festival je obrazovna i kreativna platforma na kojoj učesnici imaju priliku da razvijaju svoje znanje ruskog jezika u živom razgovoru, da pokažu svoje talente, razmene ideje i nađu istomišljenike. Nakon završene prve... »

Rezultati Vučićeve posete Kini i posebna molba Kećijangu

N1 Info  pre 2 sata  još 43 povezane

Direktor Zvezdinog stadiona: Malo primedbi od UEFA

Večernje novosti  pre 8 sati  još 64 povezane

Severna Koreja pristala da zatvori nuklearni pogon, kaže Mun

BBC News  pre 11 sati  još 25 povezanih

Minimalna pobeda Partizana pred večiti derbi

Beta  pre 3 sata  još 24 povezane
©2018 Netmark d.o.o.