Moskva

Britanska štampa: ”Evropa je uplašena ruskom pobedom u Ukrajini, koja je sigurna”

Večernje novosti pre 1 sat
PREMA mišljenju britanskog posmatrača Kon Koflina, približavanje pobede Rusije u oružanom sukobu u Ukrajini plaši Evropu. Foto Tanjug/AP U članku objavljenom u The Telegraph, Koflin je primetio da će pobeda Rusije u ukrajinskoj krizi neizbežno… »

„Cirkon“, „kalibar“, „oniks“ i „uran“ brane Arktik

Sputnik pre 15 minuta
Moskva ima snage i sredstava da odbije sve pretnje u arktičkom regionu koje se javljaju zbog širenja NATO-a i agresivne politike zapadnih zemalja prema Rusiji, ističu ruski eksperti komentarišući upozorenje komandanta ruske Ratne mornarice, admirala… »

Nastavak pritiska na Srbiju i naš narod na KiM

Politika pre 1 sat
Daleko do primirja u Ukrajini i Gazi. Povratak Donalda Trampa u Belu kuću je vrlo moguć. Predstojeći izbori u 2024. u SAD i Rusiji ne doprinose smirivanju tenzija između Vašingtona i Moskve jer pred izlazak na birališta svako želi da ostvari što… »

Junajted Grupa na dobošu, niko ne želi sa Šolakom

Politika pre 2 sata
Dugovi veći od 7 milijardi evra i poslovni minus od više stotina miliona evra, pad broja korisnika širom, međunarodne afere sa krugovima bliskim Moskvi - razlozi su zašto BC Partners ne može da nađe kupce za Junajted Grupu. Investicioni fond BC… »

Biste kneza Nevskog u znak prijateljstva: Dok zvanična Podgorica uvodi sankcije Rusiji, iz Moskve stižu darovi narodu Crne…

Večernje novosti pre 3 sata
DVA veličanstvena spomenika svetom blagovernom knezu Aleksandru Nevskom u Andrijevici i Nikšiću na najlepši način pokazuju snagu odnosa ruskog i crnogorskog naroda. V. K. I to baš u trenutku kada zvanična Podgorica ne gleda blagonaklono na "majku… »

U ovom delu Evrope temperature i do -20°C: Preti li ovaj polarni udar Srbiji?

Telegraf pre 3 sata
Narednih dana ne očekuje se vetrovito vreme. Istočni deo Evrope ovih dana nalazi se na polarnom udaru ledene vazdušne mase iz Sibira, pri čemu se temperature u evropskom delu Rusije spuštaju u najzapadnijem delu na -20 do -10°C, na severu ispod… »

Sve je spremno za dolazak bebe: Zavirite u dom Miloša Bikovića i Ivane Malić (foto)

Gloria pre 4 sati
Dom Miloša Bikovića i Ivane Malić dekorisan je u duhu novogodišnjih praznika. Miloš Biković i Ivana Malić broje sitno do dolaska na svet njihovog prvog deteta. Lepa izabranica popularnog glumca u devetom je mesecu trudnoće, a dom Miloša Bikovića… »

Strepe od sledećeg poteza Rusije! NATO vežba — sahrane

Pravda pre 5 sati
Uprkos tome što je Moskva u više navrata isticala da nema nikakve namere da napadne NATO, norveški vojnici izjavili su da se ovim sumornim vežbama spremaju upravo za takav scenario. Norveška vojska uvežbava sahranjivanje vojnika i suočavanje sa… »

Bajatović (SPS): Orden Rusije obavezuje na razvijanje bratskih odnosa dve države

Danas pre 7 sati
Funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS) Dušan Bajatović izjavio je da visoki orden Rusije kojim je odlikovan pripada i njegovim saradnicima i da predstavlja obavezu da bude nastavljen rad na razvijanju bratskih i neraskidivih odnosa Rusije i… »

Bajatović: Orden Rusije obavezuje na razvijanje bratskih odnosa dve države

Novi magazin pre 7 sati
Funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS) Dušan Bajatović izjavio je da visoki orden Rusije kojim je odlikovan pripada i njegovim saradnicima i da predstavlja obavezu da bude nastavljen rad na razvijanju bratskih i neraskidivih odnosa Rusije i… »

Vesti dana »