Nebojša Glogovac

Najvažnija je reakcija

Mozzart sport pre 5 dana
Srbija je izabrala teži put do medalje, ali istorijski nama je to uvek bio izazov. Znao je Nebojša Glogovac kroz ulogu Kaje u kultnom filmskom ostvarenju Ljubiše Samardžića "Nebeska udica" da objasni aktuelnu situaciju Orlova još na prelazu dva… »

Ko je kome kum u Srbiji? Četvoro poznatih glumaca učvrstili prijateljstva, a ove dve pevačice su potpuno drugačije, a tako…

Blic pre 11 dana
Mnoge poznate ličnosti kumstvima su učvrstile prijateljstva, a glumci prednjače u tome. Vojin Četković i Nataša Ninković su venčani kumovi, a da se se “klasići” Vojina Ćetkovića dobro drže ide u prilog i to da je Nela Mihailović venčala… »

“Moj kum nije zauvek otišao, i danas razgovaram s njim na mnoge teme”: Vojin Ćetković o Nebojši Glogovcu

Nedeljnik pre 14 dana
Foto: Igor Pavićević Glumac Vojin Ćetković gostovao je u Trebinju, na “Danima Nebojše Glogovca”, i za Večernje novosti emotivno govorio o prerano otišlom velikanu srpskog glumišta. “Moj kum i prijatelj Nebojša Glogovac nije zauvek otišao… »

Ćetković za "Novosti" o smrti slavnog glumca: I danas pričam sa kumom Nebojšom

Večernje novosti pre 14 dana
Vojin Ćetković, za "Novosti", povodom obeležavanja 50 godina od rođenja velikog glumca Nebojše Glogovca. MOJ kum i prijatelj Nebojša Glogovac nije zauvek otišao. Ja i danas sa njim razgovaram na mnogobrojne teme. Ovim rečima glumac Vojin… »

Sloboda emotivno o Glogovcu: "Da nam fali, fali puno..." (video)

Telegraf pre 15 dana
- Nedostaje nam kao prijatelj i nedostajaće - rekla je poznata glumica. Legendarni Nebojša Glogovac juče bi, 30. avgusta, proslavio svoj 50. rođendan, a glumca, koji je preminuo u februaru 2018. godine, prisetila se glumica Sloboda Mićalović, koja… »

Danas bi Glogovac napunio 50 godina: U Trebinju se obeležava dan rođenja velikog glumca

Telegraf pre 16 dana
Nebojša Glogovac bi 30.08. ove godine napunio 50 godina, ali kobna bolest to nije dozvolila. U Trebinju će se 30. i 31. avgusta obeležiti pola veka od rođenja Nebojša Glogovca, jednog od najvećih glumaca koje je ovaj prostor imao. Dvodnevni program… »

U susret "Filmskim susretima" - 27 glumaca dobilo ulice u Nišu i okolini

Južne vesti pre 25 dana
Nedelju dana pred Filmske susrete, 27 glumaca i glumica dobilo je svoje ulice u Nišu. Skupština grada potvrdila je nova imena za ulice koje su do sada bile bezimene, a naselje 9. maj ima najviše glumačkih ulica, čak 10. Čuveni Gidra i prerano… »

Izložba portreta srpskih glumaca u Medveđi

Južne vesti 14.08.2019
Nebojša Glogovac, Bogdan Diklić, Vesna Trivalić, Dragan Nikolić, samo su neki od srpskih glumaca čije je portrete u duborezu uradio umetnik iz Medveđe Nebojša Jakšić. Izložba je sinoć otvorena u Kulturnom centru, a publika će moći da je… »

Tako je govorio Nebojša Glogovac: Na snazi su nova pravila, po kojima je čestit čovek budala

Luftika 13.08.2019
Nebojša Glogovac nas je nažalost prerano napustio prošle godine. Za jednim od omiljenih srpskih glumaca 21. veka ostale su sjajne uloge po kojima ćemo ga pamtiti, ali i fenomenali intervjui koji nam samo potvđuje kolika je zapravo ljudska veličina… »

Srbija i Gugl: Šta stranci pretražuju na internetu

B92 29.07.2019
Evo nekih zanimljivih pitanja koja o Srbiji Guglu postavljaju stranci. U kojoj se državi nalazi Srbija, da li je Srbija deo Rusije, kako se Srbija danas zove - ovo su neka od pitanja koja se na engleskom jeziku pretražuju na Guglu. Najveći svetski… »

Vesti dana »