Nenad Krstić

VIDEO Potresne scene sa sahrane Ivkovića, Divac se oprostio od Dude

Nova 21.09.2021
Dušan Duda Ivković, legendarni srpski trener, sahranjen je ovog utorka na Novom groblju u Beogradu. Među prvima su na sahranu stigli Vlade i Ana Divac. Proslavljeni srpski košarkaš je došao do kovčega, oprostio se od prijatelja i mentora, a onda… »

Odlazak velikana! Evo ko je sve došao da se oprosti od Dude!

Alo 21.09.2021
Legendarni Dušan Ivković israćen je danas na večni počinak na Novom groblju. Koliko je samo veliki trener bio Dušan Ivković... Iza sebe je ostavio dubok trag u svetu košarke. Na poslednji ispraćaj stigla su velika košarkaška imena. Tu su bile… »

Oaza basketa od recikliranih patika

Politika 20.09.2021
Za izgradnju podloge terena u Bloku 70, iskorišćeno je 20.000 patika koje su posle reciklaže ponovo vraćene u „sportski život”. Pocepane, tesne ili patike koje su izašle iz mode, nisu završile svoj vek na đubrištu, nego su dobile novi život… »

Dirljiv govor Željka Obradovića: ''Otišao je čovek koji je meni bio sve...''

Sportske.net 20.09.2021
Komemoracija legendarnom treneru Dušanu Ivkoviću počela je u 16 časova, a brojna poznata imena iz košarkaškog sveta došla su da odaju počast svom dugogodišnjem prijatelju. Komemoraciji prisustvuju i predstavnici državnog vrha, na čelu sa… »

Komemoracija velikom dušanu dudi ivkoviću u Narodnoj Skupštini! Predsednik Vučić: Ponosan sam što je Srbija imala takvog…

Kurir 20.09.2021
Komemoracija povodom smrti legendarnog košarkaškog trenera Dušana Dude Ivkovića održava se danas u Narodnoj Skupštini Republike Srbije. Komemoraciji prisustvuju, pored članova porodice, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednik Narodne… »

Novina u bloku 70: Košarkaški teren napravljen od 20.000 recikliranih patika (foto)

Večernje novosti 19.09.2021
Foto: Tanjug Pored terena otvoreno je i renovirano dečije igralište i teretana na otvorenom, koji su uređeni u saradnji te kompanije sa Gradom Beogradom i JKP "Zelenilo". Svečanom otvaranju terena prisustvovale su mnoge javne ličnosti, bivši i… »

Tuga u domu porodice Dušana Ivkovića: Dudini prijatelji došli da izraze saučešće, među prvima stigli Danilović i…

Kurir 16.09.2021
Proslavljeni košarkaški trener Dušan Duda Ivković preminuo je jutros u Beogradu u 78. godini. Mnogi iz sveta košarke i sporta se opraštaju od popularnog Dude na društvenim mrežama, a neki koji su tesno sarađivali s njim su došli i do njegove… »

"Novosti" ispred kuće dude Ivkovića: Među prvima stigli Danilović i Krstić (foto)

Večernje novosti 16.09.2021
Foto: Zoran Jovanovic Na društvenim mrežama se svi opraštaju od košarkaškog velikana, kako inostrani i domaći klubovi, tako i pojedinici. Neki od njih su stigli i u porodični dom Dušana Ivkovića, ispred koga se nalazi reporter "Novosti". Pored… »

Doneli 11. Medalju: Svečani prijem u "Kući košarke" za nove-stare prvake Evrope u basketu 3-na-3

Večernje novosti 13.09.2021
FOTO: KSS Reprezentacija u sastavu Dejan Majstorović, Miroslav Pašajlić, Mihailo Vasić i Aleksandar Ratkov uz trenere Marka Ždera, Danila Lukića, selektora Gorana Vojkića i fizioterapeuta Stojana Subašića je oko podneva stupila na beogradski… »

Basketaši doneli zlato u Beograd: Prijem za evropske šampione u ‘Kući košarke’ – Majstorović: ‘Ključ je bila…

Hot sport 13.09.2021
Reprezentacija Srbije u basketu 3×3, koja je u nedelju uveče na Evropskom prvenstvu u Parizu osvojila zlatnu medalju i tako treći put postala šampion Evrope, danas je stigla u Beograd. Reprezentativce Mihaila Vasića, Aleksandra Ratkova, Dejana… »

Vesti dana »