Nestle

Šok u supermarketima: Nemce čekaju drastična poskupljenja osnovnih namirnica, moguće i nestašice

Sputnik pre 7 dana
Osnovne prehrambene namirnice u Nemačkoj drastično poskupljuju, a neke od njih bi u trgovinama uskoro mogle da budu i do 25 odsto skuplje. Proizvođači, kao što su „Nestle“ ili „Henkel“ trenutno pregovaraju s velikim trgovačkim lancima u… »

Za kupljen Nestle proizvod, kompanija donira isti za kampanju „Spasimo hranu, spasimo humanost“

Nedeljnik pre 22 dana
Kompanija Nestlé Srbija pridružila se kampanji „ Spasimo hranu, spasimo humanost“, koju je pokrenula Fondacija Ana i Vlade Divac uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), a čiji cilj je da poveća svest građana o… »

Edukacija ljudskih resursa u turizmu Srbije u fokusu turističkih poslenika

Pirotske vesti 03.09.2021
Danas je u Pirotu u organizaciji Turističke organizacije Pirot, uz podršku grada Pirota, održana radionica, na kojoj je učestvovao veliki broj turističkih poslenika iz našeg regiona, pod nazivom “Edukacija ljudskih resursa u turizmu Republike… »

U Albaniji prodato 12 tona sladoleda sa pesticidom

Vesti online 24.08.2021
U Albaniji je prodato 12 tona sladoleda sa kancerogenim sadržajem, saopštila je danas albanska Agencija za hranu (AKU). To je potvrđeno nakon što su vlasti naredile povlačenje oko 36 tona sladoleda “Baunti”, “Snikers”, “Tviks” i… »

U Albaniji prodato 12 tona sladoleda sa kancerogenim sadržajem

Radio 021 24.08.2021
U Albaniji je prodato 12 tona sladoleda sa kancerogenim sadržajem, saopštila je danas albanska Agencija za hranu (AKU). To je potvrđeno nakon što su vlasti naredile povlačenje oko 36 tona sladoleda "Baunti", "Snikers", "Tviks" i "Mars", koji su… »

Komšije prodale 12 tona sladoleda sa kancerogenim sadržajem

B92 24.08.2021
Tirana -- U Albaniji je prodato 12 tona sladoleda sa kancerogenim sadržajem, saopštila je danas albanska Agencija za hranu (AKU). To je potvrđeno nakon što su vlasti naredile povlačenje oko 36 tona sladoleda "Baunti", "Snikers", "Tviks" i "Mars"… »

Najveća svetska kompanija koja prodaje sve od kafe, sladoleda preko žitarica najavila: Dižemo cene

Telegraf 30.07.2021
Mnogi ekonomisti veruju da će se povećanje cena pokazati kao kratkotrajno, ali ako greše, centralne banke bi mogle biti primorane da kasnije ove godine naglo povuku podršku privredi. Najveća svetska kompanija za hranu i piće uvodi još veća… »

Nestle uvećao prodaju

Danas 29.07.2021
Kompanija Nestle objavila je juče da je ukupnu prodaju u prvoj polovini ove godine uvećala za 1,5 odsto u odnosu na isti period prošle godine i da je iznosila 41,8 milijardi švajcarskih franaka. U 2021. godini očekuje se rast organske prodaje za celu… »

Nova knjiga recepata za roditelje i decu, a autori su – svi

Nedeljnik 25.06.2021
ZdravoKlopajmo kuvar nudi jednostavna rešenja za pravilnu ishranu dece ZdravoKlopajmo kuvar objedinio je recepte prikupljene u saradnji sa roditeljima, profesorima, učenicima, poznatim ličnostima, profesionalnim kuvarima, a predstavlja zbirku od 38… »

SAD blokirale tužbu za dečje ropstvo protiv firmi Nestle i Kargil

Dnevnik 18.06.2021
VAŠINGTON: Vrhovni sud SAD je presudio da prehrambeni giganti Nestle USA i Kargil ne mogu biti tuženi za dečije ropstvo na afričkim farmama odakle kupuju kakao. Šestorica muškaraca iz Afrike su tvrdila da su bili žrtve trgovine ljudima i da su… »

Vesti dana »