Nestle

Nemački gigant najavio povećanje cena

B92 pre 32 minuta
Nestle ce ove godine morati dodatno da podiže cene svojih prehrambenih proizvoda kako bi nadoknadio vece troškove proizvodnje. To je izjavio danas izvršni direktor Mark Šnajder za nemački list "Frankfurter algemajne cajtung". "Povecanja nece biti… »

Čokolada i kafa dodatno poskupljuju: Najveća kompanija za hranu najavila podizanje cena proizvoda

Telegraf pre 1 sat
U prvih devet meseci 2022. godine rast cena iznosio 7,5 procentnih poena. Nestle će ove godine morati dodatno da podiže cene svojih prehrambenih proizvoda kako bi nadoknadio veće troškove proizvodnje, izjavio je danas izvršni direktor Mark Šnajder… »

Šnajder: Nestle će ove godine morati dodatno da podiže cene svojih proizvoda, rastu troškovi proizvodnje

Euronews pre 2 sata
Nestle će ove godine morati dodatno da podiže cene svojih prehrambenih proizvoda kako bi nadoknadio veće troškove proizvodnje, izjavio je izvršni direktor Mark Šnajder za nemački list "Frankfurter Algemajne Cajtung". Povećanja neće biti… »

Ne mare za rat: Švajcarski gigant otvara fabriku u Ukrajini

B92 13.12.2022
Švajcarski prehrambeni koncern Nestle najavio je ulaganje 40 miliona švajcarskih franaka u otvaranje novog proizvodnog pogona u zapadnoj Ukrajini. Nestle je tako jedna od retkih međunarodnih kompanija koja je najavila nova ulaganja u Ukrajinu nakon… »

Nestle najavio ulaganje u novi proizvodni pogon u Ukrajini

SEEbiz 13.12.2022
VEVEY - Švicarski prehrambeni koncert Nestle najavio je ulaganje 40 milijuna švicarskih franaka u otvaranje novog proizvodnog pogona u zapadnoj Ukrajini. Nestle je tako jedna od rijetkih međunarodnih kompanija koja je najavila nova ulaganja u Ukrajinu… »

Nestle će uložiti 43 miliona dolara u novi pogon u Ukrajini u vreme rata

RTV 12.12.2022
KIJEV - Švajcarski prehrambeni div Nestle ce uložiti 40 miliona švajcarskih franaka (42,88 miliona dolara) u pokretanje novog proizvodnog pogona u zapadnoj Ukrajini, saopšte on je danas iz te kompanije. Nestle je jedna od retkih međunarodnih… »

Projekti koji pomeraju granice

Politika 29.11.2022
Milica Milanović, menadžer korporativnih poslova u kompaniji „Nestle”, našla se u užem izboru prestižnog nadmetanja. Milica Milanović, menadžer korporativnih poslova u kompaniji „Nestle”, našla se u najužem izboru za najboljeg mladog… »

Kandidati za godišnju SAM nagradu 2022 otkrivaju svoje uspehe i šta ih motiviše u svom radu

Nedeljnik 26.11.2022
Šta to jedan mladi menadžer poseduje, što ga izdvaja u biznis zajednici kao uspešnog? Mladi menadžeri su oni koji nose jaku energiju, unose je u svoje poslovanje i okruženje, pokreću inicijative i bez odustajanja, sa svojim timovima, hrabro rade na… »

Od Belog dvora do najvećeg svetskog brenda hrane i pića: Milica je među najboljim mladim menadžerima u Srbiji

Telegraf 21.11.2022
U razgovoru za Telegraf Biznis, Milica otkriva i izazove u poslu sa kojim se susretala, ali i kako nas poslovne promene menjaju kao ljude. Više od deceniju i po tradicionalno u decembru se bira najbolji menadžer u Srbiji. Ove godine, u kategoriji mladi… »

Kupovina oglasa na Tviteru trenutno „visoko rizična“

Nova ekonomija 16.11.2022
Twitter (Tviter) bi mogao da izgubi još više prihoda od oglašavanja, budući da GroupM (Grupa M), deo najveće svetske reklamne kompanije, navodno govori svojim klijentima da je kupovina reklama na ovoj platformi „visoko rizična“, prenosi The… »

Vesti dana »