Nikola Ćaćić

Kraj za srpski par: Ćaćić i Krunićeva ispali sa Vimbldona

Večernje novosti 04.07.2022
SRPSKI teniser Nikola Ćaćić i najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić eliminisani su u osmini finala Vimbldona u konkurenciji mešovitih parova. Foto: N. Paraušić Ćaćić i Krunićeva poraženi su danas na terenima Ol-Ingland klaba u… »

Aleksandra i Nikola nisu uspeli

Sportske.net 04.07.2022
Srpski teniseri Aleksandra Krunić i Nikola Ćaćić nisu uspeli da se plasiraju u četvrtfinale Vimbldona, pošto su danas poraženi od letonsko-kolumbijskog para Jelena Ostapenko i Robert Farah sa 2:0 po setovima 7:6, 6:4. Srpski par poražen je posle… »

Vimbldon: Ćaćić i Krunićeva eliminisani u miks dublu

Dnevnik 04.07.2022
LONDON: Srpski teniser Nikola Ćaćić i najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić eliminisani su u osmini finala Vimbldona u konkurenciji mešovitih parova. Ćaćić i Krunićeva poraženi su danas na terenima Ol-Ingland klaba u Londonu od… »

Kraj za srpski dubl Ćaćić i Krunićeva eliminisani u osmini finala Vimbldona

Alo 04.07.2022
Srpski teniser Nikola Ćaćić i najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić eliminisani su u osmini finala Vimbldona u konkurenciji mešovitih parova. Ćaćić i Krunićeva poraženi su danas na terenima Ol-Ingland klaba u Londonu od… »

Nikola Ćaćić i Aleksandra Krunić u osmini finala Vimbldona

Alo 03.07.2022
Srpski mešoviti dubl Nikola Chaćić i Aleksandra Krunić, plasirao se u osminu finala na Vimbldonu, pošto su danas na startu takmičenja pobedili nemačko-američki par Kevin Kravic i Nikol Melihar-Martines 3:6, 6:3, 6:3. Ovaj meč je počeo u subotu… »

Ćaćić i Krunićeva u osmini finala miks dubla na Vimbldonu

RTS 03.07.2022
Srpski mešoviti dubl Nikola Ćaćić i Aleksandra Krunić, plasirao se u osminu finala na Vimbldonu, pošto su na startu takmičenja pobedili nemačko-američki par Kevin Kravic i Nikol Melihar-Martines 3:6, 6:3, 6:3. Meč je počeo u subotu, ali je zbog… »

Srpski miks dubl u osmini finala na Vimbldonu

Nova 03.07.2022
Samo neka ovako nastave Srpski mešoviti dubl Nikola Ćaćić i Aleksandra Krunić, plasirao se u osminu finala na Vimbldonu, pošto je na startu takmičenja na Vimbldonu savladan nemačko-američki par Kevin Kravic i Nikol Melihar-Martines 3:6, 6:3, 6:3… »

Ćaćić i Krunićeva pobedom počeli takmičenje na Vimbldonu

B92 03.07.2022
Srpski mešoviti dubl Nikola Ćaćić i Aleksandra Krunić plasirao se danas u drugo kolo Vimbldona. Oni su u prvom kolu pobedili nemačko-američku kombinaciju Kevin Kravic i Nikol Melihar-Martines sa 3:6, 6:3, 6:3. Iako su Ćaćić i Krunićeva loše… »

Ćaćić i Krunićeva u osmini finala miks dubla na Vimbldonu

Dnevnik 03.07.2022
LONDON: Srpski mešoviti dubl Nikola Ćaćić i Aleksandra Krunić, plasirao se u osminu finala na Vimbldonu, pošto su na startu takmičenja pobedili nemačko-američki par Kevin Kravic i Nikol Melihar-Martines 3:6, 6:3, 6:3. Ovaj meč je počeo u… »

Nikola Ćaćić i Aleksandra Krunić u osmini finala Vimbldona

Euronews 03.07.2022
Srpski mešoviti dubl Nikola Ćaćić i Aleksandra Krunić, plasirao se u osminu finala na Vimbldonu, pošto su danas na startu takmičenja pobedili nemačko-američki par Kevin Kravic i Nikol Melihar-Martines 3:6, 6:3, 6:3. Ovaj meč je počeo u subotu… »

Vesti dana »