Nikola Ćaćić

RG - Porazi srpskih tenisera u dublu

Sportske.net 24.05.2022
Srpski teniseri Nikola Ćaćić, Filip Krajinović i Matej Sabanov nisu uspeli danas da se plasiraju u drugo kolo Rolan Garosa u konkurenciji dublova. Nikola Ćaćić i njegov partner u dublu Tomislav Brkić iz Bosne i Hercegovine izgubili su Iga Nisa iz… »

Treći dan Rolan Garosa: Krunićeva i Đere u drugom kolu

RTS 24.05.2022
Srpski teniseri Aleksandra Krunić i Laslo Đere trećeg dana na turniru Rolan Garosa nadigrali su suparnike i obezbedili plasman u drugo kolo. Krunićeva je nadigrala Ruskinju Kamilu Rahimovu sa 2:0 (6:4, 6:3), a Laslo Đere ubedljivo nadigrao Ričardasa… »

Kraj za srpske igrače u dublu, ispali Ćaćić, Krajinović i Sabanov

Nova 24.05.2022
Loš dan u dublu. Srpski teniseri Nikola Ćaćić, Filip Krajinović i Matej Sabanov nisu uspeli da se plasiraju u drugo kolo Rolan Garosa u konkurenciji dublova. Nikola Ćaćić i njegov partner u dublu Tomislav Brkić iz Bosne i Hercegovine izgubili su… »

Težak dan za Srbe na Rolan Garosu

B92 24.05.2022
Srpski teniseri Nikola Ćaćić, Filip Krajinović i Matej Sabanov nisu uspeli da se plasiraju u drugo kolo Rolan Garosa u konkurenciji dublova. Nikola Ćaćić i njegov partner u dublu Tomislav Brkić iz Bosne i Hercegovine izgubili su Iga Nisa iz Monaka… »

Srpski teniseri neuspešni u dublu na Rolan Garosu

Euronews 24.05.2022
Srbija je imala neuspešan dan, bar kada je reč o dublovima na Rolan Garosu. Bilo je tri predstavnika, i svi su eliminisani u prvom kolu grend slema u Parizu. Prvo je Filip Krajinović u paru sa Aljažom Bedeneom poražen od Maksima Gonzalesa i Marsela… »

Debakl Srba u dublu: Posle filipa, još dva poraza u prvom kolu Rolan Garosa

Srbija danas 24.05.2022
Loše. Srbi ne blistaju u dublu na Rolan Garosu. Prvo je izgiboio Krajinović (čitajte o tome ), a sada su poraženi i Matej Sabanov i Nikola Ćaćić. Nikola Ćaćić ispao je u tandemu sa Tomislavom Brkićem (BiH) od para Hugo Nis (Monako)/ Jan… »

Ćaćić i Krajinović završili takmičenje u dublu

Sport klub 24.05.2022
Za razliku od singla srpski teniser nisu bili uspešni u dublu na startu Rolan Garosa. Nikola Ćaćić ispao je u tandemu sa Tomislavom Brkićem od para Nis/Zijelenski. Krajinović je u paru sa Bedeneom poražen od Mela i Gonzalesa. Veliku borbu vodili su… »

Ćaćić i Brkić bez osmine finala u Rimu

B92 09.05.2022
Srpski teniser Nikola Ćaćić i njegov partner u dublu Tomislav Brkić iz Bosne i Hercegovine nisu uspeli da se plasiraju u osminu finala turnira u Rimu. Oni su izgubili od hrvatsko-čileanskog para Franka Škugora i Hulija Peralte posle tri seta, 6:1… »

Masters u Rimu: Ćaćić i Brkić eliminisani u prvom kolu dublova

Euronews 09.05.2022
Nikola Ćaćić i Tomislav Brkić eliminisani su u prvom kolu dublova na Mastersu u Rimu. Nadigrali su ih iskusni Čileanac Hulio Peralta (40) i Hrvat Franko Škugor, koji su dobili šansu da učestvuju na turniru nakon što je odustao… »

Gde i kada možete gledati srpske tenisere na Mastersu u Rimu

Nova 09.05.2022
Počinje još jedna zanimljiva nedelja u svetu tenisa Srbija će na Mastersu u Rimu imati čak šest predstavnika, od kojih će se na terenu u ponedeljak naći trojica. Nastup će najpre imati Laslo Đere, koji će oko 13 časova odmeriti snage sa Bornom… »

Vesti dana »