Nikola Milutinov

Armani je dominirao u prelaznom roku: Transferi Milutinova i Kalinića u Top 10 ovog leta

Večernje novosti 30.07.2020
PRELAZAK srpskog košarkaša Nikole Milutinova iz Olimpijakosa u CSKA, kao i prelazak Nikole Kalinića u Valensiju iz Fenerbahčea, košarkaški portal Jurohups svrstao je među 10 najvećih transfera ovog leta u Evroligi. Milutinov je posle pet sezona… »

Transferi Milutinova i Kalinića u "Top10" ovog leta

Dnevnik 30.07.2020
BEOGRAD: Prelazak srpskog košarkaša Nikole Milutinova iz Olimpijakosa u CSKA, kao i prelazak Nikole Kalinića u Valensiju iz Fenerbahčea, košarkaški portal Jurohups svrstao je među 10 najvećih transfera ovog leta u Evroligi. Milutinov je posle pet… »

Transferi Milutinova i Kalinića u Top 10 ovog leta

Sportski žurnal 30.07.2020
Na vrhu liste transfera koju je napravio Jurohups nalazi se Tornike Šengelija. Prelazak srpskog košarkaša Nikole Milutinova iz Olimpijakosa u CSKA, kao i prelazak Nikole Kalinića u Valensiju iz Fenerbahčea, košarkaški portal Jurohups svrstao je… »

Top 10 basket transfera ovog leta, među njima su Milutinov i Kalinić

Telegraf 30.07.2020
Dvojca srpskih košarkaša nalaze se na četvrtom i devetom mestu liste. Prelazak srpskog košarkaša Nikole Milutinova iz Olimpijakosa u CSKA, kao i prelazak Nikole Kalinića u Valensiju iz Fenerbahčea, košarkaški portal Jurohups svrstao je među 10… »

Transferi Milutinova i Kalinića u "Top10" ovog leta

RTV 30.07.2020
BEOGRAD - Prelazak srpskog košarkaša Nikole Milutinova iz Olimpijakosa u CSKA, kao i prelazak Nikole Kalinića u Valensiju iz Fenerbahčea, košarkaški portal Jurohups svrstao je među 10 najvećih transfera ovog leta u Evroligi. Milutinov je posle pet… »

Dva Srbina na listi 10 najvećih transfera ove godine!

Alo 30.07.2020
Milutinov je upao i u prvih pet. Prelazak srpskog košarkaša Nikole Milutinova iz Olimpijakosa u CSKA, kao i prelazak Nikole Kalinića u Valensiju iz Fenerbahčea, košarkaški portal Jurohups svrstao je među 10 najvećih transfera ovog leta u Evroligi… »

Vatutin: Hteli smo Milutinova i prošlog leta, ali nismo mogli da ga platimo

Mozzart sport 25.07.2020
"Nismo se dogovorili sa Olimpijakosom oko otkupne klauzule" Predsednik CSKA, Andrej Vatutin, dao je intervju za Sport Ekspresu kom je govorio o brojnim stvarima, sastavljanju tima za narednu sezonu, a dotakao se i Nikole Milutinova. Pitanje je glasilo: da… »

CSKA kompletira ekipu: Stiže igrač Makabija (video)

Srbija danas 18.07.2020
Kriza ipak ne postoji u Moskvi. Iz CSKA su stizale najsve d će Amrija imati budžet manjen za trećinu kada je naredna sezona u pitanju, ali po potezima koje su Moskovljani povlačili na tržištu, ne bi se baš reklo. Doveden su Nikola Milutinov i… »

Ljubitelji košarke cene Milutinova i Mirotića

N1 Info 14.07.2020
Nakon dve nedelje glasanja, ljubitelji košarke su izabrali najbolju petorku Evrolige u skraćenoj sezoni 2019/20. Među pet najboljih su Nik Kalates, Majk Džejms, Šejn Larkin, Nikola Mirotić i Nikola Milutinov. Larkin, as Efesa, imao je najviše… »

Navijači odabrali: Srpski reprezentativac u idealnom timu Evrolige

Hot sport 14.07.2020
Srpski košarkaš Nikola Milutinov našao se u idealnom timu Evrolige po izboru navijača. Kako je saopšteno na sajtu takmičenje, idealnu petorku u najjačem klupskom takmičenju u Evropi prošle sezone, pored bivšeg centra Olimpijakosa, čine još… »

Vesti dana »

Tončev i Ružić ministri SPS u novoj vladi

Danas pre 4 satajoš 4 povezane

Vremeplov: Rođen Vladimir Ćorović

RTV pre 3 satajoš 1 povezana

Remi Milana i Rome, dva gola Ibrahimovića

Danas pre 4 satajoš 5 povezanih