NIN

NAJVEĆI VUČIĆEV KRITIČAR priznao ekonomske uspehe Srbije! Možda će biti i 6%, a MOŽDA ĆE STVARNO i BITI 7%!"

Alo pre 5 dana
U Jutarnjem programu televizije koja je pod kontrolom Dragana Đilasa gostovao je najveći Vučićev kritičar Milan Ćulibrk, ekonomista i urednik NIN-a. On je u razgovoru sa voditeljkom Minjom Miletić prokomentarisao najave predsednika Vučića da je… »

Ćulibrk: Predizbori bi možda animirali građane u apatiji

Nova pre 5 dana
Glavni urednik nedeljnika NIN Milan Ćulibrk izjavio je u Novom danu da "ne bi imao ništa protiv predizbora u opoziciji". "Mislim da bi se možda na neki način animirao deo građana koji su u apatiji. To je problem opozicije, nije problem opozicije… »

Šapić: "Ono što mogu da vam garantujem..."

B92 pre 5 dana
Beograd -- Predsednik SPAS Aleksandar Šapić izjavio da je ujedinjenje sa SNS "posledica želje da se stvari snažnije i kvalitetnije organizacije brani ista politika". "Ono što mogu da vam garantujem, to je da kako se budu približavali izbori mi ćemo… »

Ćulibrk: Predizborima bi se možda animirao deo građana koji su u apatiji

N1 Info pre 5 dana
Glavni urednik nedeljnika NIN Milan Ćulibrk izjavio je u Novom danu da "ne bi imao ništa protiv predizbora u opoziciji". "Mislim da bi se možda na neki način animirao deo građana koji su u apatiji. To je problem opozicije, nije problem opozicije… »

Šapić: Zahtevi opozicije moralno diskutabilni

Novi magazin pre 5 dana
Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je da je ujedinjenje te stranke i Srpske napredne stranke "posledica želje da se ukrupnjavanjem i stvaranjem snažnije i kvalitetnije organizacije brani ista politika". "Ono što… »

Šapić: Ujedinjeni ćemo izaći sa najboljima za sve pozicije, zahtevi opozicije moralno diskutabilni

Danas pre 5 dana
Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je da je ujedinjenje te stranke i Srpske napredne stranke „posledica želje da se ukrupnjavanjem i stvaranjem snažnije i kvalitetnije organizacije brani ista politika“. „Ono… »

Šapić: Zahtevi opozicije moralno diskutabilni

Nova pre 5 dana
Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je da je ujedinjenje te stranke i Srpske napredne stranke "posledica želje da se ukrupnjavanjem i stvaranjem snažnije i kvalitetnije organizacije brani ista politika". Dodao je da… »

Petrušić: Ako virus mutira, Sinofarmova vakcina „ne igra“

Nova pre 6 dana
Novinarka nedeljnika NIN Sandra Petrušić bila je današnja gošća emisije Među nama sa kojom je novinarka Maja Nikolić razgovarala o vakcinaciji, ali i Vesićevom eksperimentu. Petrušić je, odgovarajući na pitanje šta znamo od početka korone do… »

Boško Obradović, ambasador Izraela Jahel Vilan i Milan Ćulibrk gosti Novog dana

N1 Info pre 6 dana
Srpski pokret Dveri počeo je preizbornu kampanju “Od porodice do porodice” u Leskovcu, za subotu 15. maj najavljena je porodična šetnja u Beogradu. O dijalogu vlasti i opozcije, odnosima unutar opozicije u temi jutra razgovaramo sa liderom Srpkog… »

Nagrađene novinarke: Mi samo radimo svoj posao, vlast to mora da shvati (VIDEO)

Cenzolovka pre 7 dana
"Novinari koji rade u javnom interesu nemaju potrebu da se posebno dokazuju, da peru svoje biografije i da izlivaju žuč sa nekim posebnim napadima na sagovornike. Prosto, znaju gde su. Nismo dužne da budemo popularne. Mi se bavimo poslom od javnog… »

Vesti dana »