Nova Pazova

Na aukciji kuće po duplo nižim početnim cenama u Čačku i Novoj Pazovi

Biznis.rs pre 14 sati
0d 4. do 18. oktobra. Na aukcijama zakazanim od 4. do 18. oktobra mogu se naći raznovrsne nekretnine, a vodeći se podacima bonitetne kuće CompanyWall izdvojili smo nekoliko kuća, nekretnina, u raznim delovima Srbije. Putem javnog nadmetanja ove kuće… »

Velika akcija policije: Pađena droga, "pali" prilikom primopredaje FOTO

B92 pre 1 dan
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Sremskoj Mitrovici, uhapsili su dve osobe. Uhapšeni su V.P. (37) i M.S. (27) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili… »

Uhvaćeni tik pred uručenje 24 kilograma droge: Dopisnica Kurira sa mesta filmskog hapšenja, saznaje: Pronađeno je još 20…

Kurir pre 1 dan
U Novoj Pazovi juče se odigralo pravo filmsko hapešnje. 01:49 ALEKSANDRA DRAŽIĆ O FILMSKOM HAPŠENJU Naime, pripadnici MUP-a, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Sremskoj Mitrovici, uhapsili su dvojicu… »

Inovacioni Centar za edukaciju mladih u Staroj Pazovi Besplatni kursevi robotike i 3d štampe

Dnevnik pre 1 dan
STARA PAZOVA: Inovacioni centar za edukaciju i razvoj u Staroj Pazovi pruža besplatne kurseve za mlade, studente i decu i to iz različitih oblasti. Kako saznajemo od Mihajla Bonđija, studenta završne godine Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu… »

Filmska akcija hapšenja u Novoj Pazovi: U kamionu i automobilu dvojice osumnjičenih nađena droga, "pali" prilikom…

Blic pre 2 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Sremskoj Mitrovici, uhapsili su V.P. (37) i M.S. (27) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena… »

MUP: Na parkingu u Novoj Pazovi zaplenjeno četiri kilograma kokaina

Danas pre 2 dana
Policija je u Novoj Pazovi zaplenila četiri kilograma kokaina, 30 litara amfetaminskog ulja i 60 kilograma kofeina i uhapsila dve osobe, saopštilo je večeras ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije. U saopštenju piše da su osumnjičeni… »

Hapšenje u Novoj Pazovi: Pronađeno 4 kilograma kokaina, "pali" prilikom primopredaje

Telegraf pre 3 dana
Njima je određeno zadržavanje do 48 sati. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Sremskoj Mitrovici, uhapsili su V.P. (37) i M.S. (27) zbog postojanja osnova sumnje da… »

Uhapšeni u primopredaji narkotika – četiri kilograma kokaina…

Ozon pre 2 dana
Sremska Mitrovica, Ozon Media. – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Sremskoj Mitrovici, uhapsili su V.P. (1986) i M.S. (1996) zbog postojanja osnova sumnje da su… »

MUP: Na parkingu u Novoj Pazovi zaplenjeno četiri kilograma kokaina

Novi magazin pre 2 dana
Policija je u Novoj Pazovi zaplenila četiri kilograma kokaina, 30 litara amfetaminskog ulja i 60 kilograma kofeina i uhapsila dve osobe, saopštilo je večeras ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije. U saopštenju piše da su osumnjičeni… »

Uhapšeni na parkingu u Novoj Pazovi u momentu primopredaje droge

RTV pre 2 dana
SREMSKA MITROVICA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Sremskoj Mitrovici, uhapsili su V.P. (1986) i M.S. (1996) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili… »

Vesti dana »