Novosadski sajam

Zar zaova i snaja moraju da se vole? Sanja Marinković pokazala šta misli o supruzi svoga brata! Ovo joj nikad neće…

Story pre 1 dan
Rođeni brat Sanje Marinković dugi niz godina živeo je u Londonu, a mada se neko vreme spekulisalo da je doneo odluku da se vrati u domovinu, naposletku se ispostavilo da mu život u Srbiji baš i ne godi, bar ne za stalno. Bojan Marinković uspešan je… »

Gimnazija „Laza Kostić” dobija fiskulturnu salu

Politika pre 2 dana
Novi Sad – Gradi se fiskulturna sala gimnazije „Laza Kostić” na Telepu u Novom Sadu, koja treba da bude završena za oko dve godine. Nakon toga, učenici više neće morati da putuju na nastavu fizičkog vaspitanja na sajmište, udaljeno od škole… »

Ministar Cvetković za Telegraf Biznis: "Privredni razvoj Srbije kreće se u dobrom pravcu"

Telegraf pre 2 dana
"Trenutno je najvažnije da ispratimo do kraja ono što je već pokrenuto i da se to finalizira", istakao je novi ministar privrede. "Ove godine po prvi put imamo veći broj domaćih direktnih investicija u odnosu na strane, što pokazuje da se privredni… »

Predstavnik Novosadskog sajma izabran za novog predsednika CEFE

Dnevnik pre 4 dana
Generalna skupština Centralnoevropske asocijacije sajmova CEFA okupila je danas predstavnike 15 članica iz Grčke, Severne Makedonije, Nemačke, Crne Gore, Slovenije i Srbije na Novosadskom sajmu, koji je ove godine predsedavajući Asocijacije. Na… »

Novosadski sajam na čelu CEFE U narednoj godini

Kurir pre 4 dana
Novosadski sajam je danas bio domaćin predstavnicima sajamskih organizacija i kuća, a povod je bila sednica Generalne skupštine Asocijacije CEFA. U uvodnom izlaganju, dosadašnji predsednik CEFE, Ivajlo Ivanov je, pre svega Novosadskom sajmu čestitao… »

Cvetković na Generalnoj skupštini CEFA: Sajamska industrija ima budućnost

RTV pre 4 dana
BEOGRAD - Ministar privrede Slobodan Cvetković učestvovao je danas na Generalnoj skupštini Saveza centralnoevropske asocijacije sajmova (CEFA) koja je održana u Kongresnom centru Master na Novosadskom sajmu, saopšteno je iz Ministarstva privrede… »

Predstavnik Novosadskog sajma izabran za novog predsednika CEFE (AUDIO)

RTV pre 4 dana
NOVI SAD - Generalna skupština Centralnoevropske asocijacije sajmova CEFA okupila je danas predstavnike 15 članica iz Grčke, Severne Makedonije, Nemačke, Crne Gore, Slovenije i Srbije na Novosadskom sajmu, koji je ove godine predsedavajući… »

Pismeni deo ispita za taksiste 13. oktobra na Sajmu

Moj Novi Sad pre 4 dana
Komisija za polaganje ispita o poznavanju propisa kojima se uređuje taksi prevoz i oblasti o poznavanju Grada Novog Sada obaveštava sve kandidate koji su podneli zahtev do 15. septembra da će pismeni deo ispita biti održan 13. oktobra Polaganje će… »

Proširena zona naplate parkiranja u Novom Sadu

Politika pre 5 dana
Stanari će imati više parking-mesta. Moći će da uzmu stanarsku parking-kartu po ceni od 200 dinara mesečno. Novi Sad – Parkiranje će se od ovog oktobra naplaćivati u još osam ulica u Novom Sadu u delu grada Banatić, a stanari će svoja vozila… »

Ispit za taksiste u oktobru

Dnevnik pre 5 dana
Pismeni deo ispita za taksiste, za sve kandidate koji su do 15. septembra podneli zahtev za polaganje, biće održan 13. oktobra u 14 časova u Kongresnom centru Novosadskog sajma, Hajduk Veljkova 11. Prijem prijavljenih kandidata biće održan na glavnom… »

Vesti dana »