Novosadski sajam

Radari, patrole, radovi i zastoji: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu

Radio 021 pre 22 dana
Pratite saobraćaj u Novom Sadu ovog ponedeljka, 6. novembra, na 021.rs - od gužvi i radova do radara i patrola. Gužve, zastoje i radare možete prijaviti na 0600 100 200. Informacije o saobraćaju slušajte i na Radiju 021, na 92,2 MHz ili na… »

Luda žurka uz kekina i Crvenu jabuku večeras na Novosadskim danima piva zanatsko omiljeno, a evo pošto je krigla (foto…

Dnevnik pre 24 dana
Počeli su „Novosadski dani piva“ u Master hali Novosadskog sajma. Atmosferu je, svojim energičnim nastupom, podigao Mile Kekin iz „Hladnog piva“, da bi se potom dobra zabava i lud provod nastavili uz legendarnu „Crvenu jabuku“. Kako nam je… »

Počeli 2. "Novosadski dani piva"

RTV pre 24 dana
NOVI SAD - Večeras su počeli 2. "Novosadski dani piva" u Master centru Novosadskog sajma. Tokom dva dana, posetioci će imati priliku da uživaju u čarima zanatskog piva, hrane i kvalitetnom muzičkom programu. Ovaj događaj je posvećen pivu, onima… »

Krema Supernova osvojila najvišu nagradu za kvalitet kozmetičkog proizvoda na Novosadskom sajmu

Euronews pre 25 dana
Krema SUPERNOVA, koju proizvodi sve popularniji brend prirodne kozmetike MOBA, osvojila je Veliku zlatnu medalju Novosadskog sajma, najvišu nagradu za kvalitet kozmetičkog proizvoda. Medalja je dodeljena na svečanosti u sklopu Međunarodnog sajma… »

Neoplanta i ove godine podstiče ekološku svest kod mladih

Nedeljnik pre 25 dana
Da se učenje, dobro vladanje i ostvareni rezultati uvek nagrađuju, još jednom je potvrdila kompanija Neoplanta koja je treću godinu zaredom najboljim učenicima osnovnih i srednjih škola Novog Sada poklonila 20 široooko bicikala uz podršku… »

Održan dan otvorenih vrata Za čistije i zelenije škole u Vojvodini

Dnevnik pre 25 dana
Dan otvorenih vrata – Zeleni dijalog sa školama, predviđen za sve vaspitno-obrazovne ustanove koje učestvuju ili žele da se uključe u Program „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“, održan je u Kongresnom centru „Master“ Novosadskog… »

Dan otvorenih vrata povodom novog ciklusa Programa "Za čistije i zelenije škole u Vojvodini"

RTV pre 25 dana
NOVI SAD - Zeleni dijalog sa školama, predviđen za sve vaspitno-obrazovne ustanove koje učestvuju ili žele da se uključe u Program „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini", održan je u Kongresnom centru „Master" Novosadskog sajma. Cilj ovog… »

Veliki požar u blizini osnovne škole; Gorela kuća u Ulici Novosadskog sajma (Foto/video)

Dnevnik pre 26 dana
Veliki požar u kojem je izgoreo krov kuće izbio je danas oko 16.30 časova u Ulici Novosadskog sajma, prekoputa OŠ "Petefi Šandor". Vatrogasne ekipe sa tri vozila brzo su reagovale. Požar je ugašen u 17.30. Razlozi požara nisu poznati, povređenih… »

Gori kuća u novom sadu: Vatrogasci se borili sa vatrenom stihijom u objektu koji se nalazi u dvorištu groblja! (foto, video)

Blic pre 26 dana
U ulici Novosadskog sajma preko puta OŠ "Petefi Šandor" zapalila se kuća, saznaje "Blic". Kako saznajemo, kuća se nalazi u dvorištu Uspenskog groblja. Vatrogasci su lokalizovali požar, a prema prvim informacijama nema povređenih. Kuća je… »

FOTO i VIDEO: Požar u Ulici Novosadskog sajma, uzrok nepoznat

Moj Novi Sad pre 26 dana
Nešto posle 16 časova izbio je požar u Ulici Novosadskog sajma, prekoputa osnovne škole Petefi Šandor. Kako se navodi na Instagram stranici 192_rs, vatra je zahvatila krov kuće, a brzom reakcijom vatrogasaca sprečeno je dalje širenje na druge… »

Vesti dana »