NVidia

Hladan TUŠ za KRIPTO-RUDARE: nVidia limitira brzinu novih grafika za kopanje Etereuma

Mondo pre 1 dan
Skače Bitcoin vrednost, ali skaču i cene grafičkih karti! Skače Bitcoin vrednost, ali skaču i cene grafičkih karti! HLADAN TUŠ ZA KRIPTO-RUDARE: nVidia limitira brzinu novih grafika za kopanje Etereuma I dok Bitcoin vrednost igra na granici 50.000… »

Nvidia je zvanično predstavila GeForce RTX 3060 grafičku kartu

Benchmark pre 5 dana
Gotovo tri meseca nakon objave GeForce RTX 3060 Ti modela, Nvidia je dodala novi GPU u svoju liniju. Nvidia GeForce RTX 3060 je opremljen GA106 GPU-om. Video karta ima 3584 CUDA jezgara, a zanimljivo je da ovaj model ima 12GB GDDR6 video memorije. To je… »

Gigabyte GeForce RTX 3060 VISION GPU je namenjen kreatorima

Benchmark pre 5 dana
Gigabyte je predstavio GeForce RTX 3060 VISION grafičku kartu, koja je namenjena kreatorima sadržaja. Radi se je kompanijinoj četvrtoj video karti ovog tipa, zasnovanoj na Ampere seriji GPU-ova. Kada se ukombinuje sa Nvidia GeForce Studio drajverima… »

Nvidia preduzima mere protiv rudarenja kriptovaluta

PC Press pre 6 dana
Vrednost kriptovaluta u poslednje vreme sve više raste, pa je u skladu sa tim porasla i potreba za kvalitetnom opremom za rudarenje. Nvidia je već imala problema tokom 2018. godine, budući da nije reagovala na to što se za rudarenje koristila gejming… »

AMD predstavlja novu grafičku kartu: Jeftiniji gpu veoma brzo stiže kao odgovor najvećem rivalu!

Mondo pre 6 dana
Kompanije nVidia i AMD su značajno povećali obim ponude, te sada svako može da nađe najnovije grafičke karte po svojoj meri. Kompanije nVidia i AMD su značajno povećali obim ponude, te sada svako može da nađe najnovije grafičke karte po svojoj… »

Qualcomm zabrinut zbog akvizicije ARM-a

PC Press pre 8 dana
Proizvođač čipova Qualcomm tiho se usprotivio NVIDIA-inom preuzimanju ARM-a od 40 milijardi dolara. Kompanija je navodno rekla Federalnoj komisiji za trgovinu, kao i njenim regulatornim kolegama u Velikoj Britaniji, EU i Kini, da ima zabrinutosti zbog… »

Nvidia ograničava mogućnost crypto-mininga

PC Press pre 9 dana
Proizvođač grafičkih kartica kaže da će namerno smanjiti efikasnost svoje najnovije kartice za 50%, kada se koristi za eksploataciju kripto valute Ethereum. Doprinos smanjenju nestašice grafičkih kartica Ljubitelji kripto-valuta doprineli su… »

Poznati su PC sistemski zahtevi za Diablo II: Resurrected

Benchmark pre 10 dana
Blizzard je objavio sistemske zahteve potrebne za igranje dolazeće Diablo II: Resurrected igre na PC uređajima. Svi PC gejmeri sa modernim hardverom ne bi trebalo da imaju problema sa pokretanjem igre na svojim sistemima, iako se radi specifikacijama… »

GeForce RTX 3060 stiže 25. februara – ako uspete da je pronađete

PC Press pre 10 dana
NVIDIA je odredila datum izlaska GeForce RTX 3060 grafičke karte, iako čekanje neće biti najveći izazov. Srednji nivo GPU-a od 329 dolara biće dostupan u maloprodaji 25. februara u 12:00 po istočnom vremenu. Ova kartica neće dolaziti u verziji… »

Rudari stop! Nvidia uvodi ograničenje za rudarenja kriptovaluta sa novom grafičkom karticom

Telegraf pre 11 dana
Iz kompanije Nvidia navode da se to ograničenje ne može zaobići. U periodu kada kriptovaluta bitkoin dostiže astronomske vrednosti, sa preko 50.000 dolara po jednom "novčiću", podjednako raste i interesovanje ljudi za kupovinu hardvera čisto u… »

Vesti dana »