NVidia

Kad nema grafika na tržištu, dobar je i GTX 1630

Benchmark pre 2 dana
Možda se predstavljanje budžetne grafičke karte zasnovane na staroj Turing arhitekturi činilo kao dobra ideja pre godinu dana kada su kriptovalute bile u porastu. Tada je vladala opšta nestašica diskretnih grafičkih karti i kupovalo se po principu… »

Lenovo Legion Y9000K laptop za igre: Core i9-12900HKS + RTX 3080 Ti 16GB

IT svet pre 2 dana
Lenovo je predstavio svoje nove laptopove za igre vrhunskog kvaliteta predstavljanjem Lenovo Legion Y9000K i Lenovo Legion Y9000X laptop računara za igre: oba potresaju Intelove nove 12. generacije Core „Alder Lake-HX“ CPU-a i NVIDIA GeForce RTX 30… »

Test: AMD Advantage – menja pravila igre na tržištu gejming laptop računara

Benchmark pre 3 dana
AMD se neverovatnom brzinom i spremnošću uhvatio u koštac sa Intel Nvidia konkurencijom i to u delu tržišta gde su godinama suvereno vladali sa MAX-Q gejming laptop modelima. Iznenađuje da je samo u dve generacije AMD uspeo da dostigne i u nekim… »

Nvidia predstavila alat koji pretvara fotografije u 3D objekte

Benchmark pre 3 dana
Izrada 3D modela za korišćenje u video igrama je komplikovan u zahtevan proces koji traži mnogo vremena. Međutim, prema informacijama dostupnim na portalu TheNextWeb, kompanija Nvidia razvila je softverski alat koji fotografije pretvara u detaljne 3D… »

Nova Nvidia grafička će biti ogromna

Domino magazin pre 4 dana
Nova Nvidia grafička će biti ogromna. Novi renderi predstojeće Nvidia RTX 4090 Ti Founders Edition grafičke karte su se pojavili onlajn, a objavio ih je Moore’s Law is Dead. Popularni YouTuber i dojavljivač informacija iz sveta tehnologija, ponudio… »

Google Stadia će podržavati i servere sa Nvidia GPU-ovima

PC Press pre 5 dana
Od kada je lansirana 2019. godine Google Stadia, zajedno sa Immersive Stream for Games servisom na koji se oslanja, bili su pokretani isključivo na specijalno prilagođenim AMD GPU-ovima. Po svemu sudeći, to će se uskoro promeniti. Na osnovu… »

Nvidia sprema ogromnu grafičku kartu VIDEO

B92 pre 5 dana
Novi renderi predstojeće Nvidia RTX 4090 Ti Founders Edition grafičke karte su se pojavili onlajn, a objavio ih je Moore's Law is Dead. Popularni YouTuber i dojavljivač informacija iz sveta tehnologija, ponudio nam je uvid u RTX 4090 Ti provodnik… »

Meta, Microsoft, Epic Games zajedno u metaverzumu

PC Press pre 8 dana
Grupa kompanija, uključujući neke od najvećih iz oblasti tehnologije i interneta, udružila se kako bi razvila standarde interoperabilnosti potrebne za postizanje otvorenog metaverzuma. Novi projekti za metaverzum Organizacija se zove Metaverse… »

Meta i Microsoft: Standardi za metaverzum

PC Press pre 9 dana
Oni koji žele da omiljenu reč Marka Zuckerberga pretvore u stvarnost okupili su se u The Metaverse Standards Forum, a kako bi ideju omeđili pravilima. Bez granica retko šta dobro funkcioniše, pa to važi i za metaverzum. Novi forum je osnovala Meta… »

Lenovo najavljuje radnu stanicu ThinkStation P360 Ultra

IT svet pre 10 dana
Upola manja od tradicionalne radne stanice malog formata. Njegova šasija je manje od 4L ukupne zapremine, ali i dalje ima Intel Core procesore 12. generacije i podršku za do NVIDIA RTX A5000 mobilnu profesionalnu grafiku. ThinkStation P360 Ultra… »

Vesti dana »