NVO

Ekspert saopštio užasne vesti za ukrajince: Plan generala Surovikina počeo je da daje rezultate

Pravda pre 12 sati
Šta je postigao komandant ruskih trupa u zoni NVO Sergej Surovikin tokom sprovođenja plana onesposobljavanja kritične infrastrukture Ukrajine? Odgovor na ovo pitanje dao je za PolitRussia rumunski vojni ekspert Valentin Vasilesku. Zapad nastavlja da… »

Srbe na severu Kosova uskoro čeka nova velika kriza: Evo o čemu je reč

Nova pre 16 sati
Dogovor Beograda i Prištine u Briselu, po svemu sudeći nije okončao krizu sa registarskim tablicima, već je samo ublažio potencijal za sukob na terenu. Sagovornici Nove smatraju da je pred Srbima sa severa Kosova vrlo blizu novi izazov - decembarski… »

Ekspert saopštio užasne vesti za ukrajince Plan generala Surovikina počeo je da daje rezultate

Alo pre 22 sata
Šta je postigao komandant ruskih trupa u zoni NVO Sergej Surovikin tokom sprovođenja plana onesposobljavanja kritične infrastrukture Ukrajine? Odgovor na ovo pitanje dao je za PolitRussia rumunski vojni ekspert Valentin Vasilesku. Zapad nastavlja da… »

U Srbiji registrovano 583 pedofila, a njihov broj svakog meseca raste: Podaci upozoravaju, spremaju se oštrije kazne

Euronews pre 24 sata
Prema najnovijim podacima Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde ukupno 583 pedofila je registrovano u Srbiji, potvrđeno je za Euronews Srbija iz ove uprave. Od jula do novembra, od kada je Euronews Srbija imao poslednji uvid u ove… »

NVO za pomoć migrantima pod lupom grčkih vlasti

Politika pre 2 dana
Uprava za borbu protiv pranja novca proverava „Hjuman rajts 360”, koji je optužio Atinu za stradanje izbeglica na reci Marici, iako su oni bili na turskoj strani granice. Od našeg dopisnika Atina – Delatnost „Hjuman rajts 360”, ali i drugih… »

Održana druga radionica u Sremskoj Mitrovici. Konvencija o dostupnosti informacija, učešću javnosti u odlučivanju i…

Ozon pre 1 dan
SREMSKA MITROVICA Arhuska konvencija – značaj i primena njenih principa na nivou jedinica lokalne samouprave“. Radionicu je vodila Darija Šajin, specijalista za primenu Arhuske konvencije, a prisustvovali su odbornici Skupštine grada, kao i… »

NVO: Izmene Krivičnog zakonika kojima je porodično nasilje postalo krivično delo je istorijski datum

Nedeljnik pre 1 dan
EPA/ROBERT GILHOOLY (Beta) – Više nevladinih i organizacija civilnog društva saopštilo je danas da su izmene Krivičnog zakonika pre 20 godina, kojima je porodično nasilje postalo krivično delo, “istorijski datum viševekovne ženske borbe koju… »

NVO Atina: O vršnjačkom nasilju treba govoriti od najranijeg uzrasta, važni porodica, vrtići, škola

Euronews pre 2 dana
Dragana Ćuk Milankov, psihološkinja NVO Atina kaže da sve učestalije vršnjačko nasilje u školama treba da bude alarm za celo društvo i da se o toj temi govori od najranijeg uzrasta - u okviru porodice, vrtića i škole. "Početak svega je bes… »

Okupili se nikšićani: Slavi se Srbija i peva "Bože pravde"

Večernje novosti pre 2 dana
U CRNOJ Gori se navija za Srbiju. V. K. U Društvu crnogorsko-ruskog prijateljstva "Sveti Georgije" u Nikšiću peva se himna Srbije. Svi su uz "orlove" uz nadu da će preskočiti prvu prepreku - Brazil. U navijačkom taboru nalaze se i predsednik… »

Osnovci iz “Zmaja” najbolji u košarci

Sandžak haber pre 3 dana
Učenici Osnovne škole Jovan Jovanović Zmaj pobednici su gradskog takmičenja osnovaca u košarci. Oni su u finalu savladali dečake iz Osnovne škole Rifat Burdžović Tršo sa 19:14. Jednodnevno takmičenje u Sportskoj dvorani Pendik okupilo je osam… »

Vesti dana »