Pandemija

Boris Džonson podnosi ostavku na poslaničku funkciju

Glas Amerike pre 3 sata
London — Boris Džonson, bivši britanski premijer, objavio je da će podneti ostavku na funkciju poslanika u parlamentu. Odluku je doneo pošto mu je predočeno da bi mogao biti proglašen odgovornim za obmanjivanje Parlamenta u vezi sa poštovanjem… »

Kraj afere "partigejt": Boris DŽonson podneo neopozivu ostavku na mesto poslanika u parlamentu

Večernje novosti pre 5 sati
BIVŠI britanski premijer Boris Džonson podneo je ostavku na mesto poslanika u parlamentu. Foto: Tanjug/AP Photo Džonson je ostavku obrazložio time što je dobio nalaze izveštaja o takozvanom „partigejtu“ i da li je lagao poslanike o toj aferi, te… »

Boris Džonson podneo neopozivu ostavku na mesto poslanika

N1 Info pre 6 sati
Bivši premijer Velike Britanije Boris Džonson podnosi neopozivu ostavku na mesto poslanika. Kako prenosi BBC, taj potez je usledio nakon što je objavljen izveštaj o „Partigejtu“ (Partygate), u kome se odbor britanskog parlamenta osvrnuo na to da… »

Boris Džonson podneo neopozivu ostavku

B92 pre 5 sati
Bivši britanski premijer Boris Džonson podneo je ostavku na mesto poslanika u parlamentu. Džonson je ostavku obrazložio time što je dobio nalaze izveštaja o takozvanom "partigejtu“ i da li je lagao poslanike o toj aferi, te da mu se zbog toga… »

Boris Džonson podneo neopozivu ostavku na mesto poslanika u britanskom parlamentu

Sputnik pre 6 sati
Bivši britanski premijer Boris Džonson podneo je ostavku na mesto poslanika u parlamentu. Džonson je ostavku obrazložio time što je dobio nalaze izveštaja o takozvanom „partigejtu“ i da li je lagao poslanike o toj aferi, te da mu se zbog toga… »

Najtužnija fotografija s protesta: Pitanje s transparenta nikog nije ostavilo ravnodušnim

City magazine pre 7 sati
Na šestom protestu „Srbija protiv nasilja“, koji se trenutno održava u Beogradu, viđen je transparent koji je kod mnogih prisutnih izazvao veliku tugu. Naime, jedna devojka je nosila transparent na kome je pisalo: „KOLIKO ĆE DOBITI DECA KOJA… »

Darko Rajaković među kandidatima za trenera Toronta

Sport klub pre 7 sati
Kako prenosi Mark Stajn iz Atletika tri trenera su ušla u najuži izbor za mesto glavnog trenera Toronto Reptorsa. Među njima su čak dvojica Evropljana. O Serđu Skariolu kao kandidatu za naslednika Nika Nursa se govori već mesec dana. Međutim kako… »

Najtužnija fotografija s protesta: Pitanje s transparenta nikog nije ostavilo ravnodušnim

City magazine pre 8 sati
Na šestom protestu „Srbija protiv nasilja“, koji se trenutno održava u Beogradu, viđen je transparent koji je kod mnogih prisutnih izazvao veliku tugu. Naime, jedna devojka je nosila transparent na kome je pisalo: „KOLIKO ĆE DOBITI DECA KOJA… »

Može li privatno premijum obrazovanje da bude atraktivna alternativna investicija u Evropi

Bloomberg Adria pre 11 sati
Uz uticaj pandemije koji se još uvek oseća i rekordno visoku inflaciju koju je delimično pokrenuo rat između Ukrajine i Rusije – što je tužna realnost koja se neće promeniti u skorije vreme – za investitore je ključno da traže nove… »

Izvršni direktor OpenAI traži globalnu saradnju za regulisanje ai

BizLife pre 10 sati
Sem Altman, izvršni direktor kompanije OpenAI, iskoristio je u petak posetu Južnoj Koreji da pozove na koordiniranu međunarodnu regulaciju generativne veštačke inteligencije, tehnologije na kojoj se zasniva njegov čuveni chatbot. „Pošto ovi… »

Vesti dana »