POKS

DSS, POKS i SRS osudile izjavu Šiba

Dnevnik pre 4 dana
BEOGRAD: Demokratska stranka Srbije osudila je danas izjavu nemačkog ambasadora Tomasa Šib navodeći da je "drska neistina" to što je pokušao da opravda NATO bombardovanje Srbije tvrdnjom da je cilj bio sprečavanje „humanitarne katastrofe i… »

Pokazalo istraživanje: 58 odsto glasova za SNS

B92 pre 7 dana
Kada bi izbori bili održani ovih dana, 58 odsto glasova osvojila bi Srpska napredna stranka, pokazalo je istraživanje koje je sproveo Ipsos. Rezultati su pokazali da bi za SPS Ivice Dačića glasalo 7,2 odsto opredeljenih građana, prenose mediji. Dosta… »

Istraživanje: SNS na 58 odsto, cenzus prelaze još četiri stranke

Novi magazin pre 7 dana
Srpska napredna stranka (SNS) osvojila bi 58 odsto glasova a cenzus od tri odsto prešle bi još četiri stranke ukoliko bi parlamentarni izbori bili održani naredne nedelje, pokazuju rezultati istraživanja agencije Ipsos objavljeni u današnjem Blicu… »

Najnoviji rezultati Ipsos: SNS 58 odsto glasova da su izbori ovih dana, SPS 7,2 odsto, nekoliko stranaka bi se borilo za cenzus

Večernje novosti pre 7 dana
KADA bi izbori bili održani ovih dana, 58 odsto glasova osvojila bi Srpska napredna stranka čiji je lider Aleksandar Vučića, pokazalo je martovsko istraživanje javnog mnjenja koje je sproveo Ipsos. Rezultati su pokazali da bi za SPS Ivice Dačića… »

Ipsos: SNS-u 58 odsto glasova da su izbori ovih dana

Dnevnik pre 7 dana
BEOGRAD: Kada bi izbori bili održani ovih dana, 58 odsto glasova osvojila bi Srpska napredna stranka čiji je lider Aleksandar Vučića, pokazalo je martovsko istraživanje javnog mnjenja koje je sproveo Ipsos. Kako prenosi "Blic", rezultati su pokazali… »

POKS: Tražiti od Hrvatske da vrati krstionicu kneza Višeslava

Dnevnik pre 8 dana
BEOGRAD: Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) pozvao je danas državni vrh da uputi zvaničnu inicijativu Hrvatskoj za vraćanje, kako kažu, drevne srpske relikvije - krstionice kneza Višeslava. Jednom od najstarijih spomenika srpske državnosti i… »

POKS traži da Hrvatska vrati krstionicu kneza Višeslava iz osmog veka

Novi magazin pre 8 dana
Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) pozvao je danas državne organe Srbije da od Hrvatske zvanično zatraže da vrati krstionicu kneza Višeslava, po njihovoj oceni jedan od "najstarijih spomenika srpske državnosti i crkvenosti". Predsednik POKS Žika… »

POKS: Subvencije za domaće privrednike, a ne za strance

Nova pre 9 dana
Pokret obnove Кraljevine Srbije (POКS) pozvao je danas Vladu Srbije i Ministarstvo privrede da prestanu da izdvajaju desetine miliona evra subvencija za svakog stranog investitora koji odluči da otvori fabriku u Srbiji, i da se umesto toga pomogne… »

Odbornici POKS-a na usluzi građanima

RTK pre 10 dana
Odbornici Pokreta obnove Kraljevine Srbije u Skupštini grada, u nameri da pomognu Kragujevčanima, dežuraće u stranačkim prostorijama petkom od 11 do 14 časova, kako bi se informisali o problemima građana. Uvereni su da će ova kampanja dati… »

POKS čestita vaterpolistima Radničkog

RTK pre 13 dana
Gradski Odbor Pokreta obnove Kraljevine Srbije Kragujevac, čestita vaterpolo klubu „Radnički” iz Kragujevca osvajanje Regionalne lige. Radnički je jedini srpski klub koji je osvojio ovo takmičenje. Ujedno, to je i najveći uspeh nekog srpskog… »

Vesti dana »

Kakva je situacija u gradovima Srbije?

B92 pre 1 satjoš 27 povezanih

Skoro 3.000 novozaraženih

Vesti online pre 2 satajoš 26 povezanih

I dres Aleksandra Mitrovića na aukciji za Gavrila

Dnevnik pre 2 satajoš 17 povezanih