Pravda za Davida

Ponovo odgođeno suđenje grupi građana 'Pravda za Davida'

Slobodna Evropa pre 3 dana
Suđenje u Osnovnom sudu u Banjaluci protiv 27 osoba, od kojih je većina iz neformalne grupe građana "Pravda za Davida", danas (3. decembar) je ponovo odgođeno, javio je novinar Radija Slobodna Evropa (RSE). Suđenje je zakazano zbog dešavanja ispred… »

U RS nema traženja pravde na ulici

Slobodna Evropa pre 7 dana
U četvrtak je pred Osnovnim sudom u Banjaluci na neodređeno vrijeme odgođeno suđenje protiv 16 osoba iz grupe građana Pravda za Davida, zbog dešavanja na Trgu Krajine 30. decembra prošle godine, kada je u tom gradu održan veliki skup istim… »

Protest s igračkama u Banjaluci: „Nije zabrana javnog okupljanja, već i slobode govora“

Danas pre 8 dana
„Igračke su konfiskovali, jer će služiti za potrebe sudskog procesa“, kaže za BBC na srpskom Stefan Blagić predsednik organizacije Restart Srpska i član grupe Pravda za Davida. „Bilo nas je petoro, šestoro, jedan je snimao za Fejsbuk“… »

Suđenje članovima grupe građana "Pravda za Davida": Spasite nas

N1 Info pre 9 dana
Suđenje protiv 24 osobe, uglavnom članova neformalne grupe građana "Pravda za Davida" u Osnovnom sudu u Banjaluci je odloženo. Izvor: N1 Suđenje je zakazano zbog dešavanja ispred Narodne skupštine Republike Srpske 17. decembra prošle godine, a… »

Članovi 'Pravde za Davida i Dženana' ispred Parlamenta BiH

Slobodna Evropa pre 16 dana
Članovi grupa "Pravda za Davida" i "Pravda za Dženana" okupili su se ispred Parlamenta Bosne i Hercegovine u Sarajevu gdje je počela javna diskusija pod nazivom "Pravo na pravdu" na kojoj učestvuje i ekspert Evropske unije za pravosuđe Reinhard… »

"Pravda za Davida": Već 600. dan pitamo ko je ubio Davida i ko zataškava slučaj

N1 Info pre 20 dana
Članovi grupe "Pravda za Davida" okupili su se pred Okružnim javnim tuzilaštvom Banjaluka, gde su pozvali nadležne da slučaj "David Dragičević" prebace na nivo Tužilaštva Bosne i Hercegovine, jer od postupajućeg organa više ne očekuju ništa… »

“Pravda za Davida” ispred Tužilaštva u Banjaluci: “Mi već 600 dana pitamo ko ga je ubio…”

Nedeljnik pre 21 dan
Foto: Printskrin/ Youtube Članovi grupe “Pravda za Davida” okupili su se danas pred Okružnim javnim tuzilaštvom Banjaluka, gde su pozvali nadležne da slučaj “David Dragičević” prebace na nivo Tužilaštva Bosne i Hercegovine, jer od… »

Protest grupe Pravda za Davida pred tužilaštvom u Banjaluci

Danas pre 20 dana
Povodom 600 dana traženja istine o ubistvu mladića Davida Dragičevića, članovi grupe „Pravda za Davida“ okupili su se danas ispred Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci, tražeći hapšenje ubica i njihovo procesuiranje. Član grupe Ozren… »

'Pravda za Davida': Dodik da ispuni obećanje

Slobodna Evropa pre 28 dana
Neformalna grupa građana "Pravda za Davida", koja zahtijeva istinu o ubistvu banjalučkog mladića, uputila je dopis članu Predsjedništva Bosne i Hercegovine Miloradu Dodiku, pozivajući ga da ispuni javno obećanje o izbacivanju tužioca iz njihovih… »

Pokret „Pravda za Davida” postaje stranka

Politika 01.11.2019
Otac nastradalog mladića najavljuje ulazak u politiku, a nova partija bi trebalo da učestvuje na narednim lokalnim, a potom i na opštim izborima. Od našeg stalnog dopisnika Banjaluka – Predvodnici pokreta „Pravda za Davida” – grupe građana… »

Vesti dana »

Da li će igra protiv Slovenije biti dovoljna za OI?

Sportske.net pre 59 minutajoš 28 povezanih

Osumnjičena za krađu 170.000 evra

RTV pre 2 satajoš 17 povezanih

Angela Merkel u poseti Aušvicu

Slobodna Evropa pre 1 satjoš 11 povezanih