Pravda za Davida

Pravda za Davida prijavila Visokom savetu sudstva BiH nekoliko tužilaca iz Banjaluke

Novi magazin pre 26 dana
Predstavnici neformalne grupe gradjana "Pravda za Davida" danas su Kancelariji disciplinskog tužioca Visokog sudskog i tužilačkog saveta BiH (VSTS) predali pritužbe protiv nekoliko tužilaca Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci. Disciplinske… »

Grupa ‘Pravda za Davida’ predala pritužbe protiv tužilaca u Banjaluci

Slobodna Evropa pre 26 dana
Neformalna grupa građana ‘Pravda za Davida’ predala je u srijedu, 26. maja, pet pritužbi protiv nekoliko tužilaca Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci Visokom sudskom i tužilačkom vijeću (VSTV) Bosne i Hercegovine (BiH), zbog nepostupanja… »

Urnišu Đorđa Davida! Rekao šta misli, pa se sad pravda i vadi!

Svet & Skandal 19.05.2021
Đorđe David se već nekoliko puta opekao zbog svojih izjava, poput one da je da Snežani Đurišić i Ani Bekuti vreme da umru,a sada je indirektno isprozivao predstavnicu Hrvatske na “Evroviziji”. MORA DA SE VADI! Ana Bekuta je na svom instagram… »

Nejmar preti ubistvom

Sportski žurnal 16.05.2021
Magaljaes tvrdi i da mu je stan nekoliko puta opljačkan - po nalogu Nejmara koji je organizovao advokat! Agripino Magaljaes, brazilski borac za ljudska prava, podneo je tužbu protiv Nejmara na Sudu pravde u Sao Paolu. Mageljaes optužuje zvezdu Pari sen… »

Odloženo sudjenje za prikrivanje dokaza o ubistvu Davida Dragičevića

Novi magazin 21.04.2021
Pred Osnovnim sudom u Banjaluci danas je odloženo sudjenje Mikici Marijancu i Zoranu Bošnjaku, tehničarima banjalučke Policijske uprave, optuženima za skrivanje dokaza u istrazi ubistva Davida Dragičevića u martu 2018. godine. Ozren Perduv… »

Odloženo suđenje zbog skrivanja dokaza u istrazi ubistva Davida Dragičevića

N1 Info 21.04.2021
Pred Osnovnim sudom u Banjaluci u sredu je odloženo suđenje Mikici Marijancu i Zoranu Bošnjaku, tehničarima banjalučke Policijske uprave, optuženima za skrivanje dokaza u istrazi ubistva Davida Dragičevića u martu 2018. godine. Ozren Perduv… »

Odloženo sudjenje za prikrivanje dokaza o ubistvu Davida Dragičevića

Novi magazin 21.04.2021
Pred Osnovnim sudom u Banjaluci danas je odloženo sudjenje Mikici Marijancu i Zoranu Bošnjaku, tehničarima banjalučke Policijske uprave, optuženima za skrivanje dokaza u istrazi ubistva Davida Dragičevića u martu 2018. godine. Ozren Perduv… »

Odloženo suđenje za skrivanje dokaza o slučaju Dragičevića

Nova 21.04.2021
Pred Osnovnim sudom u Banjaluci danas je odloženo sudjenje Mikici Marijancu i Zoranu Bošnjaku, tehničarima banjalučke Policijske uprave, optuženima za skrivanje dokaza u istrazi ubistva Davida Dragičevića u martu 2018. godine.Ozren Perduv… »

Novi datum 17. jun: Tužilac ima koronu, odgođeno suđenje krim-tehničarima u predmetu "David Dragičević"

Blic 21.04.2021
Radmila Medaković, sudija Osnovnog suda u Banjaluci, morala je odgoditi početak suđenja krim-tehničarima Policijske uprave Banjaluka optuženima za uništavanje dokaza u predmetu "David Dragičević" jer se u sudnici nije pojavio postupajući tužilac… »

U Banjaluci odgođeno suđenje u slučaju Dragičević

Slobodna Evropa 21.04.2021
Suđenje kriminalističkim tehničarima Luki Mikici Marijanac i Zoranu Bošnjaku, koji se sumnjiče da su počinili krivično djelo sprečavanje dokazivanja, odnosno da su uništili donji veš Davida Dragičevića koji je trebao poslužiti kao dokaz u… »

Vesti dana »