Predrag Kon

Kon: Biće sigurno otvaranja, ali opreznost neophodna

RTK pre 9 dana
Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon izjavio je da ne može da prejudicira odluke Kriznog štaba koji danas zaseda, ali je najavio da će sigurno biti otvaranja. On je za RTS rekao da moramo da budemo oprezni, jer “čim se opustimo to se vidi… »

Kon: Sigurno će biti otvaranje

RTV Novi Pazar pre 9 dana
Epidemiolog Predrag Kon rekao je da ne može da prejudicira odluke Kriznog štaba koji danas zaseda, ali je najavio da će sigurno biti otvaranja. “Moramo da budemo oprezni, jer čim se opustimo to se vidi za nedelju dana”, kaže Kon. Epidemilog i… »

Do kolektivnog imuniteta okupljanja samo za vakcinisane? Kon se uoči Kriznog štaba oglasio o otvaranju ugostiteljskih…

Pravda pre 9 dana
Epidemiolog Gradskog zavoda za javno zdravlje u Beogradu Predrag Kon rekao je da ne može da prejudicira odluke Kriznog štaba, koji će popodne zasedati, ali je najavio da će sigurno biti otvaranja. Kon je rekao da smo izašli iz nepovoljne situacije i… »

Danas zaseda Krizni štab, gotovo izvesno potpuno otvaranje kafića i restorana

Morava info pre 9 dana
Epidemiolog Predrag Kon rekao je za RTS da ne može da prejudicira odluke Kriznog štaba koji danas zaseda u 16 časova, ali je najavio da će sigurno biti otvaranja. Kon je rekao da smo izašli iz nepovoljne situacije, pa smo sada u nesigurnoj… »

KON: Svakako smo u situaciji pred otvaranje, ali moramo biti oprezni

Moj Novi Sad pre 9 dana
Epidemiolog dr Predrag Kon rekao je za RTS da ne može da prejudicira odluke Kriznog štaba koji danas zaseda, ali je najavio da će verovatno biti otvaranja. "Moramo da budemo oprezni, jer čim se opustimo to se vidi za nedelju dana", izjavio je on… »

Kon: Sigurno će biti otvaranje

Sandžak haber pre 9 dana
Epidemiolog Predrag Kon rekao je da ne može da prejudicira odluke Kriznog štaba koji danas zaseda, ali je najavio da će sigurno biti otvaranja. “Moramo da budemo oprezni, jer čim se opustimo to se vidi za nedelju dana”, kaže Kon. Epidemilog i… »

Kon: Sigurno će biti otvaranja

Sputnik pre 9 dana
Epidemiolog Predrag Kon rekao je da ne može da prejudicira odluke Kriznog štaba koji danas zaseda, ali je najavio da će sigurno biti otvaranja. "Moramo da budemo oprezni, jer čim se opustimo to se vidi za nedelju dana", kaže Kon. Epidemilog i član… »

Kon: Moramo da budemo oprezni, svako opuštanje se vidi za nedelju dana

Glas Zaječara pre 9 dana
Epidemiolog Predrag Kon rekao je da ne može da prejudicira odluke Kriznog štaba koji danas zaseda, ali je najavio da će sigurno biti otvaranja. Moramo da budemo oprezni, jer čim se opustimo to se vidi za nedelju dana, naveo je Kon gostujući u… »

“Moramo biti oprezni kod popuštanja mera, medicinski deo Štaba je tražio da se potpuno otvaranje kafića odloži najmanje…

Nedeljnik pre 9 dana
Foto Igor Pavićević (Beta) – Epidemiolog Predrag Kon izjavio je jutros da se izašlo iz nepovoljne epidemiloške situacije, koja je sada nesigurna, bolja je nego što je bila, ali i da će se narednih dana videti posledice opuštanja tokom majskih… »

Kon uoči sednice Kriznog štaba: Biće otvaranja, ali…

Vesti online pre 9 dana
Epidemiolog Predrag Kon rekao je da ne može da prejudicira odluke Kriznog štaba koji danas zaseda, ali je najavio da će sigurno biti otvaranja. – Moramo da budemo oprezni, jer čim se opustimo to se vidi za nedelju dana – kaže Kon. Krizni štab za… »

Vesti dana »

Uživo: Đoković igra za finale sa Nadalom

Vesti online pre 37 minutajoš 71 povezana

Preminuo Đorđe Marjanović

Politika pre 9 minutajoš 20 povezanih