Predrag Kon

Kon uoči sednice Kriznog štaba: Biće otvaranja, ali…

Vesti online pre 6 dana
Epidemiolog Predrag Kon rekao je da ne može da prejudicira odluke Kriznog štaba koji danas zaseda, ali je najavio da će sigurno biti otvaranja. – Moramo da budemo oprezni, jer čim se opustimo to se vidi za nedelju dana – kaže Kon. Krizni štab za… »

Kon: Biće sigurno otvaranja, ali opreznost neophodna

Dnevnik pre 6 dana
BEOGRAD: Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon izjavio je danas da ne može da prejudicira odluke Kriznog štaba koji danas zaseda, ali je najavio da će sigurno biti otvaranja. On je za RTS rekao da moramo da budemo oprezni, jer "čim se… »

Kafići i restorani koji nemaju bašte još "na klackalici": Kon poziva na kolektivni imunitet

iKragujevac pre 6 dana
O dugo postavljanom pitanju kada će ugostiteljski objekti moći da otvore svoja vrata, mimo bašta, danas se oglasio epidemiolog dr Predrag Kon, rekavši da "smo izašli iz nepovoljne, ali smo više u nesigurnoj situaciji". - U narednim danima će se… »

"Ne razumem ljude koji žive sami, dva braka su dva života. Vesnu sam upoznao u 10. godini" Životna priča Predraga Kona

Blic pre 6 dana
U opširnoj ispovesti, epidemiolog Predrag Kon otkrio je brojne detalje iz svog života koji do sada nisu bili poznati javnosti. - Rođen sam 10. juna 1955, u tri ujutru, u Železničkoj bolnici u Beogradu. Danas je to deo KBC „Dr Dragiša Mišović“… »

Kon uoči sednice Štaba o organizovanju svadbi i okupljanjima: "Teško je to zamisliti, mere potrebne"

Telegraf pre 6 dana
Kada je reč o već najavljenom otvaranju kafića, Kon je izjavio da ne može da prejudicira odluke Kriznog štaba koji danas zaseda, ali je najavio da će sigurno biti otvaranja. Organizovanje svadbi i masovnijih okupljanja u Srbiji, koje je najavljeno… »

Kon: Sigurno će biti otvaranja

Nova pre 6 dana
Epidemiolog Predrag Kon rekao je da ne može da prejudicira odluke Kriznog štaba koji danas zaseda, ali je najavio da će sigurno biti otvaranja. „Moramo da budemo oprezni, jer čim se opustimo to se vidi za nedelju dana“, kaže Kon za RTS… »

Kon uoči Kriznog štaba: Opreznost neophodna, svako opuštanje se vidi za nedelju dana

RTS pre 6 dana
Epidemiolog Predrag Kon rekao je za RTS da ne može da prejudicira odluke Kriznog štaba koji danas zaseda, ali je najavio da će sigurno biti otvaranja. Moramo da budemo oprezni, jer čim se opustimo to se vidi za nedelju dana, kaže Kon. Krizni štab za… »

Dr Kon o otvaranju kafana: Ne mogu ništa da kažem unapred

Bujanovačke pre 6 dana
Bujanovac, Beograd, 6. maj 2021. (Foto snimak ekrana)- Epidemiolog dr Predrag Kon rekao je da “ne želi ništa da prejudicira” odgovarajući na pitanje da li će Krizni štab danas dozvoliti potpuno otvaranje ugostiteljskih objekata, a ne samo u… »

Kon: U narednim danima imaćemo posledice opuštanja koje je bilo za vreme praznika...

Prva pre 6 dana
Epidemiolog Predrag Kon rekao je da ne može da prejudicira odluke Kriznog štaba koji danas zaseda, ali je najavio da će sigurno biti otvaranja. "Moramo da budemo oprezni, jer čim se opustimo to se vidi za nedelju dana", kaže Kon. Epidemilog i član… »

“Moramo biti oprezni kod popuštanja mera, medicinski deo KŠ tražio odlaganje, tek posle 15. maja…”

Nedeljnik pre 6 dana
Foto Igor Pavićević (Beta) – Epidemiolog Predrag Kon izjavio je jutros da se izašlo iz nepovoljne epidemiloške situacije, koja je sada nesigurna, bolja je nego što je bila, ali i da će se narednih dana videti posledice opuštanja tokom majskih… »

Vesti dana »