Pula

Ko je zgodni frajer koji šeta psa Megan Markl dok je princ Hari u Engleskoj?

Telegraf pre 6 dana
- Njena majka Dorija insistirala je na tome da Megan ostane u Americi i podrži Harija iz daleka - otkrio je izvor. Princ Hari se u nedelju vratio u Veliku Britaniju prvi put otkako se sa suprugom Megan Markl i njihovim sinom Arčijem preselio u SAD… »

Seksi telohranitelji zbog kojih zavidimo svetskim zvezdama

Nova pre 6 dana
Dok je princ Hari pre par dana odleteo za Britaniju kako bi prisustvovao sahrani princa Filipa, paparaci su fotografisali telohranitelja Megan Markl. Malo je reći da su fanovi na internetu odlepili za momkom koji čuva suprugu princa Harija, i to s… »

Kada se Jokić zaleti na blokadu, teško vam se piše - pitajte Džordana Pula iz Golden Stejta

Telegraf pre 7 dana
Srpski košarkaš je krajem treće deonice na fantastičan način zaustavio igrača Ratnika. Gledano sa strane individualnog učinka, Nikola Jokić može da bude prezadovoljan partijom protiv Golden Stejt Voriorsa. Naš košarkaš upisao je novi dabl-dabl… »

(FOTO) Megan Markl ima najzgodnijeg bodigarda

Nova pre 8 dana
Dok je princ Hari odleteo za Britaniju kako bi prisustvovao sahrani Princa Filipa, paparaci su fotografisali bodigarda Megan Markl. Kako navode američki mediji, zgodni „gorila“ šetao je njihovog psa po Malibuu, dok se Megan odmarala kod kuće. Pas… »

Šest zlatnih medalja za Užičane

Zoom UE pre 20 dana
PULA – Na otvorenom prvenstvu Hrvatske u paraatletici u Puli, užički paraatletičari osvojili su 6 zlatnih medalja i time najavili dobar početak sezone. Ivana Petrović osvojila je po zlatnu medalju u bacanju diska i bacanju koplja. Nenad Jeremić… »

Nove kartice i aplikacija: Grad Beograd bi uskoro trebalo da potpiše ugovor o naplati javnog prevoza

Večernje novosti pre 21 dana
IAKO su gradski čelnici najavljivali da "Bus plus" lako može da ode u istoriju, to će biti slučaj samo sa karticom, koja će biti preimenovana u "beogradsku". Na tenderu za izbor firme koja će naplaćivati karte u gradskom javnom prevozu do 2034… »

Pula – narandžasta boja mora uznemirila stanovništvo

Nova pre 22 dana
U istarskom gradu Pula i dalje je na mnogim plažama prisutno narančasto obojeno more koje je posebno primetno kod omiljenog šetališta Lungomare. Stručnjaci iz rovinjskog Centra za istraživanje mora objašnjavaju kako je reč o cvetanju vrste… »

Beograd, Zagreb, Pula i Ljubljana i Beograd zajedno u „Videodrumu“

N1 Info pre 22 dana
Videodrum je novi projekat koji virtualnom cestom, drumom, povezuje četiri grada - Pulu, Ljubljanu, Zagreb i Beograd, te četiri potpuno različita, ali ipak slična mesta: Dnevni boravak DC-a Rojc, Klub Channel Zero, Klub Močvaru i KC Grad. Ideja o… »

Treće mesto za Aleksandra Radišića u Puli

Zoom UE pre 22 dana
PULA – Na paraatletskom takmičenju održanom u Puli, Aleksandar Radišić zauzeo je treće mesto u ukupnom plasmanu. Čajetinskom takmičaru ovo je bilo prvo takmičenje u ovoj godini, a ujedno i prva ovogodišnja nagrada. Njegov dosadašnji lični… »

I dalje se ne zna ko će naplaćivati i kontrolisati karte

Politika pre 24 dana
Prema zakonu, rok za donošenje odluke je 30 dana pa se očekuje da ime povoljnijeg ponuđača bude poznato najkasnije danas. – Ponude dostavili „Kent kartov” konzorcijum (povoljnija) i dvojac „Bus lodžik” Požarevac i „Penta” Pula. Ponude… »

Vesti dana »