Ramuš Haradinaj - vesti

Haradinaj: NATO okončao tragediju Kosova

Danas pre 10 minuta
Povodom godišnice bombardovanja SRJ, premijer Kosova Ramuš Haradinaj danas je ispred spomen ploče odao počast vojnicima KFOR-a, koji su poginuli tokom službe na Kosovu.
On je rekao da Kosovo nema većeg prijatelja od NATO-a i da će zbog toga celog života biti zahvalni, prenosi N1. „Vazdušna kampanja NATO-a je okončala tragediju naroda Kosova, spasila mnogo života i omogućila vraćanje kosovskog... »

Za Haradinaja i Tačija NATO agresija je "oslobađanje"

Blic pre 1 sat
Predstavnici privremenih prištinskih institucija danas su u prisustvu pojedinih ambasadora obeležili početak NATO agresije na SR Jugoslaviju, koju oni doživljavaju kao "oslobađanje" Kosova. Premijer Ramuš Haradinaj rekao je da je vazdušna akcija Alijanse "okončala tragediju naroda na Kosovu",... »

Odaju poštu agresorima: Za Prištinu je "Milosrdni anđeo" - "oslobađanje"

Srbija danas pre 2 sata
Predstavnici privremenih prištinskih institucija danas su u prisustvu pojedinih ambasadora obeležili početak NATO agresije na SR Jugoslaviju, koju oni doživljavaju kao "oslobađanje" Kosova.
Premijer samoproglašene države Ramuš Haradinaj rekao je da je vazdušna akcija Alijanse "okončala tragediju naroda na Kosovu". On je pored spomenika u centru Prištine rekao i da odaje poštu svima onima koji su služili na Kosovu,... »

Haradinaj se smeje srpskim žrtvama: Za Prištinu NATO agresija "oslobađanje"

Večernje novosti pre 2 sata
Predstavnici privremenih prištinskih institucija danas su u prisustvu pojedinih ambasadora obeležili početak NATO agresije na SR Jugoslaviju, koju oni doživljavaju kao "oslobađanje" Kosova
Predstavnici privremenih prištinskih institucija danas su u prisustvu pojedinih ambasadora obeležili početak NATO agresije na SR Jugoslaviju, koju oni doživljavaju kao "oslobađanje" Kosova. Premijer Ramuš Haradinaj rekao je da je... »

Haradinajev šamar žrtvama NATO agresije: Bombardovanje Jugoslavije Priština "slavi kao oslobođenje"

Telegraf pre 2 sata
Pored spomenika u centru Prištine Haradinaj je izjavio da odaje poštu svima onima koji su služili na Kosovu, vojnicima KFOR-a, NATO-a, kao i Velike Britanije, a koji su, kako je naveo, pomogli Kosovu da dobije "slobodu i mir"
Predstavnici privremenih kosovskih institucija obeležili su, u prisustvu pojedinih ambasadora, početak NATO agresije na SR Jugoslaviju, koju oni doživljavaju kao "oslobađanje" Kosova. Premijer tzv. države Kosovo, Ramuš Haradinaj,... »

Haradinaj pozvao EU i SAD da pomognu u postizanju dogovora

B92 pre 23 sata
B92: Haradinaj pozvao EU i SAD da pomognu u postizanju dogovora
Priština -- Premijer Kosova Ramuš Haradinaj pozvao je Evropsku uniju i SAD da pomognu u postizanju sporazuma sa Srbijom o međusobnom priznanju.
"Pozivamo naše partnere Evropsku uniju i SAD da nam pomognu da ostvarimo ono što nije u našem kapacitetu, da se na kraju postigne sporazum između Kosova i Srbije o obostranom priznanju", rekao je Haradinaj na početku radova na... »

Haradinaj pozvao EU i SAD da pomognu u postizanju sporazuma sa Srbijom

Novi magazin pre 23 sata
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj pozvao je danas Evropsku uniju i Sjedinjene Američke Države da pomognu u postizanju sporazuma sa Srbijom o međusobnom priznanju.
"Pozivamo naše partnere Evropsku uniju i SAD da nam pomognu da ostvarimo ono što nije u našem kapacitetu, da se na kraju postigne sporazum između Kosova i Srbije o obostranom priznanju", rekao je Haradinaj na početku radova na... »

Haradinaj pozvao EU i SAD da pomognu u postizanju sporazuma sa Srbijom

Danas pre 1 dan
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj pozvao je danas Evropsku uniju i Sjedinjene Američke Države da pomognu u postizanju sporazuma sa Srbijom o međusobnom priznanju.
„Pozivamo naše partnere Evropsku uniju i SAD da nam pomognu da ostvarimo ono što nije u našem kapacitetu, da se na kraju postigne sporazum između Kosova i Srbije o obostranom priznanju“, rekao je Haradinaj na početku radova na... »

Haradinaj ponovo provocira Srbe! Traži podršku SAD i EU za postizanje sporazuma sa Beogradom!

Srbija danas pre 1 dan
Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, pozvao je SAD i Evropsku uniju da pomognu Prištini u postizanju sporazuma sa Beogradom.
On je to rekao na otvaranju radova na putu "Tri heroja, Zahir Pajaziti, Hakif Zejnuljahu i Edmond Hodža", koji od Prištine vodi ka Mitrovici. - Interes Prištine je da svi koji žive na Balkanu budu slobodni u okviru granica svojih... »

Haradinaj podržava zatvaranje kazina

Danas pre 1 dan
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da podržava nacrt rezolucije o suspenziji aktivnosti kazina i igara na sreću, o kojoj će danas raspravljati poslanici Skupštine Kosova.
U objavi na Fejsbuku, Haradinaj je podsetio da je pre nekoliko dana tražio iniciranje neophodnih procedura koje bi dovele do zatvaranja i suspenzije aktivnosti kazina i igara na sreću, preneo je RTK pisanje dnevnika Zeri. „S... »

©2019 Netmark d.o.o.