Ramuš Haradinaj

Raspuštena Skupština Kosova, parlamentarni izbori u oktobru

Insajder pre 3 sata
Skoro mesec dana nakon ostavke kosovskog premijera, Ramuša Haradinaja, Kosovska skupština je na današnjoj sednici izglasala predlog za raspuštanje šestog saziva ove skupštine. Predlog je usvojen sa 89 glasova „za“, dva glasa protiv i jednim… »

Haradinaj: Odluka o raspuštanju Skupštine pokazuje političku zrelost Kosova

Danas pre 50 minuta
Lider Alijanse za budućnost Kosova (ABK) Ramuš Haradinaj je danas nakon odluke Skupštine Kosova o raspuštanju šestog saziva rekao da je tom odlukom Kosovo pokazalo političku zrelost i naglasio da je na gradjanima Kosova da odluče ko će voditi… »

Tači: Uskoro ću raspisati izbore

RTV pre 8 minuta
PRIŠTINA - Predsednik privremenih prištinskih institucija, Hašim Tači, izjavio je danas da će uskoro doneti odluku o raspisivanju vanrednih izbora. Neposredno po raspuštanju šestog saziva kosovskog parlamenta, predsedavajući skupštine i… »

Tači: Uskoro ću raspisati izbore

B92 pre 0 minuta
Priština -- Hašim Tači je izjavio da će uskoro doneti odluku o raspisivanju vanrednih izbora. Neposrdno po raspuštanju šestog saziva kosovskog parlamenta, predsedavajući skupštine i predsednik DPK, Kadri Veselji, potpisao je odluku o tome i… »

Raspuštena Skupština Kosova

Nedeljnik pre 2 sata
Foto: Profimedia Skupština Kosova usvojila je predlog za raspuštanje, skoro mesec dana od kada je premijer Ramuš Haradinaj podneo ostavku na tu fuknciju, preneo je N1. Očekuje se da predsednik Kosova Hašim Tači raspiše vanredne parlamentarne… »

Stranke očekuju da Tači što pre raspiše izbore

IndeksOnline pre 2 sata
PRIŠTINA – Predstavnici albanskih političkih partija zadovoljni su odlukom o raspuštnju kosovskog parlamenta i očekuju da predsedik privremenih prištinskih institucija, Hašim Tači, što pre odredi datum održavanja vanrednih parlamentarnih… »

Haradinaj prozvao bivše OVK saborce da su "propevali": Ramuš svedocima crta metu

Večernje novosti pre 8 sati
Pretnjama Redžepu Seljimiju i Rustemu Mustafi upozorio i ostale da ćute. PROZVAVŠI javno nekadašnje saborce u terorističkoj OVK Redžepa Seljimija i Rustema Mustafu da su "propevali" u Specijalnom tužilaštvu za ratne zločine OVK, prištinski… »

Vuku, bošku i đilasu draži Tači od Vučića: Idu na kosovske izbore, a ovde pozivaju na bojkot

Kurir pre 14 sati
Suludo: Dok tvrde da su u centralnoj Srbiji loši izborni uslovi, Savez za Kosovo, ogranak Saveza za Srbiju, bez ikakve pobune i posebnih izbornih zahteva izaći će na izbore na Kosovu i Metohiji. Savezu za Srbiju, sa Draganom Đilasom, Boškom… »

Ko je "pevao" u hagu? Haradinaj u sred emisije pretio svedocima koji su govorili u Haškom sudu!

Pravda pre 19 sati
Kosovski premijer u ostavci Ramuš Haradinaj tokom gostovanja na televiziji T7 rekao je da je poslanike Redžepa Seljimija i Rustema Mustafu ispitivalo Specijalno tužilaštvo za ratne zločine OVK i da su tom prilikom propevali o zločinima OVK. I dok za… »

Priština sutra odlučuje o vanrednim izborima: Tači razgovarao o datumu održavanja, neizvesno da li će biti u septembru ili…

Kurir pre 1 dan
U Prištini bi sutra, kako je ranije odlučilo predsedništvo kosovske skupštine, trebalo da bude održana vanredna sednica na kojoj bi se odlučivalo i o raspuštanju tog tela, što će otvoriti put za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora… »

Vesti dana »