Ramuš Haradinaj - vesti

Ramuš samo što ne pukne od muke: Haradinaj počeo da halucinira zbog Putinove posete Srbiji

Srbija danas pre 25 minuta
Nema medija u lažnoj državi Kosovu koji nije pratio posetu ruskog predsednika Vladimira Putina Srbiji.
Zvaničnike lažne države takođe vrlo zanima šta će Putin reći o Kosovu. Tako je premijer lažne države Ramuš Haradinaj skoro pa počeo da halucinira jer je počeo da spominje SSSR!? Tanjug/​Tanja Valić - Dok se Beograd okreće... »

U Prištini čekaju šta će Putin reći o Kosovu, Haradinaju se priviđa SSSR

Sputnik pre 59 minuta
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj posetu predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina Srbiji prokomentarisao je za RTK1 rečima: „Dok se Beograd okreće bivšem SSSR-u, Kosovo se okreće evroatlanskim integracijama.“
Inače, posetu Vladimira Putina prate gotovo svi kosovski mediji, a sve ih zanima šta će Putin reći o... »

Haradinaj: Rusko prisustvo destabilizuje Balkan

Vesti online pre 1 sat
Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, izjavio je da aktivno prisustvo Rusije destabilizuje Balkan, a da politika SAD i NATO znači mir na toj teritoriji.
Haradinaj je na svom fejsbuk profilu reagovao na izjavu predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina beogradskim medijima, uoči posete Beogradu, da su politike SAD i zapadnih saveznika destabilizujući faktor na Balkanu. -... »

Han u Prištini samo sa Haradinajem, jedina tema takse na robu iz Srbije

Blic pre 3 sata
Evropski komesar Johanes Han danas u Prištini sastaće se samo premijerom privremenih prištinskih institucija Ramušem Haradinajem, sa kojim će razgovarati o nametnutim stopostotno povećanim taksama na proizvode iz Srbije i BiH. Prema pisanju prištinskog portala "GazetaExpres", ovo je druga poseta... »

Haradinaj priznao: Uveli smo takse zbog priznanja Kosova

B92 pre 3 sata
B92: Haradinaj priznao: Uveli smo takse zbog priznanja Kosova
Priština -- Evropski komesar za proširenje i susedsku politiku Johanes Han boraviće na Kosovu.
Kako javlja RTK, on će se sastati s kosovskim premijerom Ramušom Haradinajem. Han dolazi na Kosovo u trenutku kada prištinskim vlastima stižu zahtevi za povlačenje takse od 100 odsto na proizvode iz centralne Srbije. Kosovski... »

Mediji: Haradinaj nije dobrodošao u Belu kuću

RTV pre 16 sati
RTV: Mediji: Haradinaj nije dobrodošao u Belu kuću
BEOGRAD - Odbijanje američke vize kosovskom premijeru Ramušu Haradinaju, čime mu je otkazano i učešće na Molitvenom doručku u Vašingtonu, "jasan je znak da su SAD spremne na konkretne poteze u slučaju da Priština ostane pri svom stavu", odnosno ne ukine takse od 100 odsto na robu iz centralne Srbije, piše u "Blic".
"Molitveni doručak je konkretan događaj koji organizuje predsednik SAD Donald Tramp, na koji je Haradinaj pozvan... Otkazano mu je učešće na Molitvenom doručku, to je vrlo jasan znak da Priština mora da menja nešto", rekao je za... »

A ko bre tebe šta pita? Haradinaj komentariše Putina na Tviteru, pošto nije mogao ni na hodniku da ga sretne

Srbija danas pre 6 sati
Takozvani premijer Kosova ne prestaje da priča nebuloze.
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da Sjedinjene Države destabilizuju Balkan "potvrđujući svoju dominantnu ulogu" u regionu, sudeći prema intervjuima objavljenim u pojedinim dnevnim listovima u Srbiji. Putin je govorio za listove Večernje novosti i Politiku,... »

Mediji: Haradinaj nije dobrodošao u Belu kuću

Sputnik pre 6 sati
Odbijanje američke vize kosovskom premijeru Ramušu Haradinaju, čime mu je otkazano i učešće na Molitvenom doručku u Vašingtonu, „jasan je znak da su SAD spremne na konkretne poteze u slučaju da Priština ostane pri svom stavu“, odnosno ne ukine takse od 100 odsto na robu iz centralne Srbije, piše Blic.
„Molitveni doručak je konkretan događaj koji organizuje predsednik SAD Donald Tramp, na koji je Haradinaj pozvan… Otkazano mu je učešće na Molitvenom doručku, to je vrlo jasan znak da Priština mora da menja nešto“, rekao je za... »

Ramuše, shvati, nisi dobrodošao u Belu kuću! Tramp poslao Haradinaju jasnu poruku

Srbija danas pre 7 sati
Odbijanje američke vize premijeru lažne države Ramušu Haradinaju, čime mu je otkazano i učešće na Molitvenom doručku u Vašingtonu, "jasan je znak da su SAD spremne na konkretne poteze u slučaju da Priština ostane pri svom stavu", odnosno ne ukine takse od 100 odsto na robu iz centralne Srbije.
- Molitveni doručak je konkretan događaj koji organizuje predsednik SAD Donald Tramp, na koji je Haradinaj pozvan… Otkazano mu je učešće na Molitvenom doručku, a to je vrlo jasan znak da Priština mora da menja nešto - rekao je... »

Drina da bude kičma, a ne granica

Vesti online pre 14 sati
Posle najave albanskog premijera Edija Rame i Ramuša Haradinaja o ukidanju granica između, kako su rekli, Kosova i Albanije, Srbi iz regiona su na nedavnom sastanku sa Aleksandrom Vučićem, predsednikom Srbije, predložili ukidanje granica između Srbije, Republike Srpske i Crne Gore.
S obzirom na dobro poznat stav vlasti u Podgorici, teško je poverovati da bi Crna Gora pristala na tako nešto. Međutim, Srbija i Republika Srpska već imaju sporazum o specijalnim i paralelnim vezama, a Milorad Dodik je često... »

©2018 Netmark d.o.o.