Ramuš Haradinaj - vesti

Haradinaj ponovo šalje zapaljive poruke: Sve zajednice koje žive na Kosovu su dužne da budu deo naše vojske inače će odgovarati

Telegraf pre 1 sat
- Sve zajednice koje žive na Kosovu treba da budu deo vojske, dužni da brane Kosovo inače će u suprotnom odgovarati - izjavio je Ramuš Haradinaj
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj rekao je za prištinsku agenciju Kosovapres da će kosovska vojska delovati i na jugu i na severu. On je, kako je prenela RTK 2, rekao i da sve zajednice koje žive na Kosovu treba da budu deo... »

Haradinaj: Kosovo je deo interesne sfere SAD i EU

N1 Info pre 2 sata
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj je izjavio kako je Kosovo deo interesne sfere SAD i EU i da je u sukobu sa ruskom interesnom sferom.
Učestvujući u emisiji prištinske televizije T7 Haradinaj je rekao, da je sukob dve interesne sfere u blizini kosovske granice i da je interes Rusije blokada procesa evropskih integracija zemalja zapadnog Balkana. Haradinaj je... »

Haradinaj: Taksa na proizvode iz Srbije može biti povećana

Danas pre 2 sata
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je, komentarišući najavu Srpske liste da će posle odluke Vlade Kosova o uvođenju dodatne takse na robu iz Srbije delovati kao opozicija, a možda pozvati i na proteste, da je to njihova slobodna politička volja i da, što se takse tiče, ona može biti i povećana, javlja RTK2.
„Što se tiče Srpske liste, to je njihova slobodna politička volja. Kosovska agenda se nastavlja. Rečeno je urađeno. Što se takse tiče, ona može biti i povećana”, rekao je Haradinaj, upitan da komentariše odluku Srpske liste. U... »

Haradinaj najavio mogućnost povećanja poreza na srpsku robu

Politika pre 9 sati
PRIŠTINA – Premijer privremenih kosovskih institucija, Ramuš Haradinaj, nije danas isključio mogućnost dodatnog povećanja poreza na robu iz centralne Srbije, prenosi Tanjug. Haradinaj je to rekao nakon sastanka sa članovima Odbora za zakonodavstvo. Na pitanje o pretnjama Srpske liste da će podržati... »

Novi bezobrazluk Haradinaja: Nije isključeno da ćemo dodatno povećati porez na robu iz Srbije

Telegraf pre 9 sati
Na pitanje o pretnjama Srpske liste da će podržati svaku akciju opozicije na rušenju vlade, Haradinaj je rekao da je njihova odluka da ne sarađuju
Premijer privremenih kosovskih institucija, Ramuš Haradinaj, nije danas isključio mogućnost dodatnog povećanja poreza na robu iz centralne Srbije. Haradinaj je to rekao nakon sastanka sa članovima Odbora za zakonodavstvo. Na... »

Haradinaj iznenađen zastojom u procesu vizne liberalizacije

Vesti online pre 5 sati
Premijer privremenih kosovskih institucija, Ramuš Haradinaj, kaže da je iznenađen i da mu je malo čudno zbog čega Evropska unija smatra upitom odluku o viznoj liberalizaciji u ovoj godini, kao i da bi to sada neko trebalo da objasni.
Haradinaj tvrdi da je Priština isunila sve uslove, da vizna liberalizacija nije ugrožena, ali nije isključio mogućnost daljeg odlaganja. - Postojala je lista uslova i mi smo te uslove ispunili. Sada bi bilo dobro da neko objasni... »

Haradinaj najavljuje još veći porez za Srbiju

Sputnik pre 8 sati
Premijer privremenih kosovskih institucija Ramuš Haradinaj nije isključio mogućnost dodatnog povećanja poreza na robu iz centralne Srbije.
Haradinaj je to rekao nakon sastanka sa članovima Odbora za zakonodavstvo. Na pitanje o pretnjama Srpske liste da će podržati svaku akciju opozicije za rušenje vlade, Haradinaj je rekao da je njihova odluka da ne sarađuju. „Što... »

Haradinaj najavio još veće poreze za Srbiju!

Alo pre 8 sati
Alo: Haradinaj najavio još veće poreze za Srbiju!
Premijer privremenih kosovskih institucija, Ramuš Haradinaj, nije isključio mogućnost dodatnog povećanja poreza na robu iz centralne Srbije.
Haradinaj je to rekao nakon sastanka sa članovima Odbora za zakonodavstvo. Na pitanje o pretnjama Srpske liste da će podržati svaku akciju opozicije na rušenju vlade, Haradinaj je rekao da je njihova odluka da ne sarađuju. "Što... »

Haradinaj: Vojska Kosova imaće deo za sever, ali nije tačno da ću tamo slati jedinicu

Insajder pre 10 sati
Vojska Kosova prema najavama iz Prištine imaće jedinice za centralni, južni i severni deo ali, prema poslednjem tumačenju kosovskog premijera Ramuša Haradinaja, “to ne znači da će ona biti raspoređena na severu”.
“Kada sam rekao da ćemo imati jedinicu za sever oni su pomislili da želim tamo da pošaljem vojsku, ali to nije tačno”, rekao je Haradinaj za Kosovapres. On ponavlja da će vojska Kosova biti organizovana regionalno, na isti način... »

Haradinaj ponovio: Jedna jedinica vojske biće na severu Kosova

Sputnik pre 13 sati
Premijer privremenih kosovskih institucija Ramuš Haradinaj izjavio je da Priština neće slati vojsku na sever Kosova, ali je potvrdio da će na tom području biti raspoređena jedna jedinica.
Haradinaj je u intervjuu za portal „Kosovapres“ ponovio da će buduća kosovska vojska imati tri jedinice — na južnom, centralnom i severnom delu. „Mislili su da želim da pošaljem vojsku na sever. To nije tačno. Na isti način na... »

Kraj: Đoković-Izner 6:4, 6:3

Večernje novosti  pre 3 sata  još 4 povezane

Vulin: Vučiću je bilo najteže

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana

Amnesti internešenal oduzima nagradu liderki Mjanmara

B92  pre 47 minuta  još 2 povezane
©2018 Netmark d.o.o.