Ramuš Haradinaj

Simbolična i opasna promocija paklenog projekta "velike Albanije": Crni dvoglavi orao na sastanku Lajčaka i Haradinaja

Večernje novosti pre 20 sati
NA zvaničnom Tviter nalogu Miroslava Lajčaka postavljena je fotografija sa sastanka sa Ramušem Haradinajem iza koga je postavljena albanska zastava. Crveni barjak sa dvoglavim orlom stajao je tik pored Ramuša Haradinaja tokom zvaničnog sastanka tako… »

Haradinaj: Dijalog da se završi uzajamnim priznanjem

Blic pre 1 dan
Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da je danas, tokom razgovora sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Miroslavom Lajčakom, ponovio da bi dijalog trebalo da se završi uzajamnim priznanjem. Haradinaj je posle sastanka na… »

Haradinaj ponovo mašta: Lajčaku uputio nerealan zahtev - dijalog da se završi uzajamnim priznanjem

Srbija danas pre 1 dan
Haradinaj je posle sastanka na svom Fejsbuku napisao da je u dijalogu neophodna strateška uloga Sjedinjenih Američkih Država (SAD). Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da je danas, tokom razgovora sa specijalnim… »

Haradinaju ponuđena funkcija

B92 pre 4 dana
Priština -- Izgleda da su pregovori o formiranju nove vlade Kosova započeli nakon izbora održanih 14. februara. Pregovori su počeli između Alijanse za budućnost Kosova i Pokreta Samoopredeljenje, piše Ekonomija Onlajn. Taj medij saznaje da je Kurti… »

Zločinac dobija novu funkciju: Kurti ponudio Ramušu Haradinaju mesto predsednika odmetničke skupštine

Večernje novosti pre 4 dana
IZGLEDA da su pregovori o formiranju nove "vlade" tzv. Kosova započeli nakon izbora održanih 14. februara između Alijanse za budućnost Kosova i Pokreta Samoopredeljenje, piše Ekonomija Onlajn. Taj medij saznaje da je Kurti ponudio Ramušu Haradinaju… »

Došao je trenutak: Hoće li Srbija moći da uzvrati Prištini i da je dovede „k poznaniju prava“

Sputnik pre 5 dana
Nakon (neuspešnog) pokušaja Prištine da pristupi Konferenciji ustavnih sudova, došao je pravi trenutak da Srbija uzvrati pravim merama, kao što je nastavak kampanje za povlačenje nezavisnosti Kosova. Posle uzdržanog odgovora kada je vlada Ramuša… »

Produžen pritvor Haradinaju i Gucatiju: Sumnja se da ukoliko budu pušteni mogu da ponove delo ili pobegnu

Kurir pre 6 dana
Specijalizovana veća Kosova sa sedištem u Hagu ponovo su, za još dva meseca, produžila pritvor predsedniku i potpredsedniku Udruženja ratnih veterana tzv OVK, Hisniju Gucatiju i Nasimu Haradinaju, inače bratu od strica Ramuša Haradinaja. U odluci… »

Haradinaj protiv Kurtija: Bojim se

B92 pre 7 dana
Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj kritikovao je danas lidera pokreta Samoopredeljenje Aljbina Kurtija. I to zbog najave da će novu kosovsku vladu formirati sa manjinama i Srbima koji nemaju izbornu moć. "Unutrašnji dijalog samo sa… »

Ministarka finansija Kosova podnela ostavku, razlog „lične prirode“

N1 Info pre 7 dana
V.d. ministra finansija Kosova, Hikmete Bajrami, podnela je ostavku zbog razloga "lične prirode". V.d. premijera Avdulah Hoti je umesto nje za v.d. ministra finansija postavio njenog dosadašnjeg zamenika, Agima Krasnićija. Krasnićiji je tako treći… »

Haradinaj: Loša namera Kurtija da formira vladu sa manjinama

Blic pre 7 dana
Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj kritikovao je danas lidera pokreta Samoopredeljenje Aljbina Kurtija zbog najave da će novu kosovsku vladu formirati sa manjinama i Srbima koji nemaju izbornu moć. - Unutrašnji dijalog samo sa… »

Vesti dana »