Rasim Ljajić

Održana skupština Gradskog odbora SDPS Beograd

RTV Novi Pazar 08.03.2021
U skladu sa epidemiološkim merama i preporukama kriznog štaba, danas je održan svečani deo skupštine Gradskog odbora SDPS Beograd, posle održanog radnog dela skupštine koji je obavljen online. Na skupštini je izabran novi Gradski odbor koji će u… »

Održana skupština Gradskog odbora SDPS Beograd

Sandžak haber 08.03.2021
U skladu sa epidemiološkim merama i preporukama kriznog štaba, danas je održan svečani deo skupštine Gradskog odbora SDPS Beograd, posle održanog radnog dela skupštine koji je obavljen online. Na skupštini je izabran novi Gradski odbor koji će u… »

Ljajić: Počinjemo kampanju za beogradske izbore

Blic 08.03.2021
Predsednik SDPS Rasim Ljajić izjavio je da su beogradski izbori sledeće godine jako važni i poručio da zbog toga stranka već danas započinje svoju kampanju. Kampanja je zvanično započeta donošenjem novog programa stranke za Beograd i izborom… »

Ljajić: Već danas započinjemo kampanju za beogradske izbore

IndeksOnline 08.03.2021
BEOGRAD – Predsednik SDPS Rasim Ljajić izjavio je danas da su beogradski izbori sledeće godine jako važni i poručio da zbog toga stranka već danas započinje svoju kampanju. Kampanja je zvanično započeta donošenjem novog programa stranke za… »

Ljajić: Već danas počinjemo kampanju za beogradske izbore

Nova 08.03.2021
Predsednik SDPS Rasim Ljajić izjavio je danas da su beogradski izbori sledeće godine jako važni i poručio da zbog toga stranka već danas započinje svoju kampanju. Kampanja je zvanično započeta donošenjem novog programa stranke za Beograd i… »

Ljajić: Započinjemo kampanju za beogradske izbore

Dnevnik 08.03.2021
BEOGRAD: Predsednik SDPS Rasim Ljajić izjavio je danas da su beogradski izbori sledeće godine jako važni i poručio da zbog toga stranka već danas započinje svoju kampanju. Kampanja je zvanično započeta donošenjem novog programa stranke za Beograd… »

Ljajić: SDPS počinje kampanju za beogradske izbore

N1 Info 08.03.2021
Izbori u Beogradu sledeće godine su veoma važni i Socijaldemokratska partija Srbije zato već danas počinje kampanju, rekao je predsednik SDPS Rasim Ljajić. On je na Skupštini Gradskog odbora SDPS Beograd istakao da je zadovoljan zbog sve većeg… »

Javor odgovorio Rasimu Ljajiću: "Setite se kako ste ušli u Superligu!"

Sportske.net 23.02.2021
Kolo broj 23. Superlige Srbije obeležile su i ne tako lepe scene u Ivanjici gde je Javor minimalnim rezultatom savladao Novi Pazar. Gosti su bili besni zbog suđenja glavnog sudije Milana Ilića koji je bio predmet napada Pazaraca koji je mogao da… »

‘Prebrza izjava, koja može da nanese štetu srpskom fudbalu’: Javor saopštenjem odgovorio Pazarcima

Hot sport 23.02.2021
Fudbalski klub Javor odgovorio je Novom Pazaru na teške reči posle prvenstvenog meča, u kom je tim iz Ivanjice bio bolji sa 1:0. Na udaru je sudija Milan Ilić iz Ćuprije, kog je počasni predsednik Novog Pazara Rasim Ljajić optužio za pristrasno… »

Javor odgovorio Pazarcima: Utakmica regularna, suđenje bilo na visokom nivou

Sandžak press 23.02.2021
Fudbalski klub Javor odgovorio je Novom Pazaru na teške reči posle prvenstvenog meča, u kom je tim iz Ivanjice bio bolji sa 1:0. Na udaru je sudija Milan Ilić iz Ćuprije, kog je počasni predsednik fudbalskog kluba Novi Pazar Rasim Ljajić optužio… »

Vesti dana »