Rasim Ljajić

Ljajić: Već danas počinjemo kampanju za beogradske izbore

Nova 08.03.2021
Predsednik SDPS Rasim Ljajić izjavio je danas da su beogradski izbori sledeće godine jako važni i poručio da zbog toga stranka već danas započinje svoju kampanju. Kampanja je zvanično započeta donošenjem novog programa stranke za Beograd i… »

Ljajić: Započinjemo kampanju za beogradske izbore

Dnevnik 08.03.2021
BEOGRAD: Predsednik SDPS Rasim Ljajić izjavio je danas da su beogradski izbori sledeće godine jako važni i poručio da zbog toga stranka već danas započinje svoju kampanju. Kampanja je zvanično započeta donošenjem novog programa stranke za Beograd… »

Ljajić: SDPS počinje kampanju za beogradske izbore

N1 Info 08.03.2021
Izbori u Beogradu sledeće godine su veoma važni i Socijaldemokratska partija Srbije zato već danas počinje kampanju, rekao je predsednik SDPS Rasim Ljajić. On je na Skupštini Gradskog odbora SDPS Beograd istakao da je zadovoljan zbog sve većeg… »

Javor odgovorio Rasimu Ljajiću: "Setite se kako ste ušli u Superligu!"

Sportske.net 23.02.2021
Kolo broj 23. Superlige Srbije obeležile su i ne tako lepe scene u Ivanjici gde je Javor minimalnim rezultatom savladao Novi Pazar. Gosti su bili besni zbog suđenja glavnog sudije Milana Ilića koji je bio predmet napada Pazaraca koji je mogao da… »

‘Prebrza izjava, koja može da nanese štetu srpskom fudbalu’: Javor saopštenjem odgovorio Pazarcima

Hot sport 23.02.2021
Fudbalski klub Javor odgovorio je Novom Pazaru na teške reči posle prvenstvenog meča, u kom je tim iz Ivanjice bio bolji sa 1:0. Na udaru je sudija Milan Ilić iz Ćuprije, kog je počasni predsednik Novog Pazara Rasim Ljajić optužio za pristrasno… »

Javor odgovorio Pazarcima: Utakmica regularna, suđenje bilo na visokom nivou

Sandžak press 23.02.2021
Fudbalski klub Javor odgovorio je Novom Pazaru na teške reči posle prvenstvenog meča, u kom je tim iz Ivanjice bio bolji sa 1:0. Na udaru je sudija Milan Ilić iz Ćuprije, kog je počasni predsednik fudbalskog kluba Novi Pazar Rasim Ljajić optužio… »

Javor odgovorio Pazarcima: Ljajiću, prebrza ti je izjava

Nova 23.02.2021
Fudbalski klub Javor odgovorio je Novom Pazaru na teške reči posle prvenstvenog meča, u kom je tim iz Ivanjice bio bolji sa 1:0. Na udaru je sudija Milan Ilić iz Ćuprije, kog je počasni predsednik fudbalskog kluba Novi Pazar Rasim Ljajić optužio… »

Javor: Prebrza izjava Rasima LJajića, koja šteti ugledu srpskog fudbala

Sportski žurnal 22.02.2021
Fudbalski klub Javor oglasio se posle izjave Rasima LJajića, koja je usledila nakon poraza Novog Pazara u Ivanjici (1:0). Saopštenje Javora prenosimo vam u celosti. - FK Javor Matis i predsednik kluba, Dragomir Lazović, iznenađeni izjavom koju prenosi… »

Oglasili se iz Ivanjice! U Javoru šokirani optužbama: Prebrza izjava Rasima Ljajića, koja šteti ugledu srpskog fudbala…

Kurir 22.02.2021
FK Javor Matis i predsednik kluba, Dragomir Lazović, reagovali su na pisanje medija i ne kriju iznenađenje izjavom koju dao gospodin Rasim Ljajić, počasni predsednik Novog Pazara u vezi spornih događaja u Ivanjici na utakmici 23. kola Superlige… »

‘Brutalna krađa, došao je po zadatku’: Rasim Ljajić ogorčen zbog suđenja Novom Pazaru: ‘Postoje ekipe koje treba da…

Hot sport 22.02.2021
Novi povici na suđenje u Superligi… Počasni predsednik Fudbalskog kluba Novi Pazar Rasim Ljajić ogorčen je zbog suđenja na meču koji je taj klub igrao protiv Javora. On smatra da glavni arbitar Milan Ilić iz Ćuprije u Ivanjici nije bio na visini… »

Vesti dana »