Rasim Ljajić

Novosti: Rasim Ljajić na čelu FSS! Milorad Mažić glavni za sudije

Mozzart sport pre 1 dan
Na pomolu velike promene. Sve su glasnije najave da bi u fotelju prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije trebalo da sedne – Rasim Ljajić. Od ostavke Slaviše Kokeza prošlo je mesec i po dana, javnosti je licitirala imenima Nemanje Vidića, Zvezdana… »

Licitacija za fotelje u FSS traje: Kandidat i Rasim Ljajić

B92 pre 22 sata
Odlaskom Slaviše Kokeze sa mesta predsednika Fudbalskog saveza Srbije ostalo je upražnjeno mesto. I dalje se vode licitacije za fotelje u FSS. Kako se trenutno priča, glavni kandidat za prvog čoveka FSS je Rasim Ljajić, koji ima i neke svoje uslove… »

NA POMOLU VELIKI PREOKRET U FSS: Ljajić umesto Kokeze

Sandžak haber pre 22 sata
BEOGRAD – Mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije upražnjeno je posle ostavke Slaviše Kokeze, a uskoro bi to moglo da se promeni. Po saznanjima “Novosti”, na Terazijama se već ozbiljno iskristalisao prvi favorit za upražnjenu predsedničku… »

Obrt u FSS, predsednik postaje rasim Ljajić: Sprema se još promena - vraća se Mažić?

Mondo pre 23 sata
Političar bi mogao da preuzme komandu nad srpskim fudbalom. Političar bi mogao da preuzme komandu nad srpskim fudbalom. Rasim Ljajić je najbliži predsedničkoj fotelji FSS-a! Političar iz Novog Pazara, koji se stidljivo pojavio kao kandidat… »

Dve bombe za spas srpskog fudbala: Rasim Ljajić umesto Kokeze, Mažiću briga o sudijama

Kurir pre 23 sata
Mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije upražnjeno je posle ostavke Slaviše Kokeze, a uskoro bi to moglo da se promeni. Po saznanjima "Novosti", na Terazijama se već ozbiljno iskristalisao prvi favorit za upražnjenu predsedničku fotelju u FSS, a… »

Iz politike u fudbal: Rasim Ljajić naozbiljniji kandidat za predsednika FSS-a

Srbija danas pre 23 sata
Menja Slavišu Kokezu. Slaviša Kokeza je otišao sa mesta predsednika Fudbalskog saveza Srbije, a po saznanjima "Novosti", na Terazijama se već ozbiljno iskristalisao prvi favorit za upražnjenu predsedničku fotelju. Reč je o Rasimu Ljajiću… »

Iz Novog Pazara stiže predlog - Rasim LJajić za predsednika FSS

Sportski žurnal pre 5 dana
Iz Novog Pazara predlažu da se sprovedu radikalne reforme. Fudbalski klub Novi Pazar saopštio je danas da daje punu podršku predsedniku Srbije Alekasandru Vučiću u borbi protiv neregularnosti i devijacija u srpskom fudbalu, koje su kulminirale u… »

Ljajić: Na predsjedničkim nemam nikakve šanse, podržaćemo Vučića

Sandžak press pre 7 dana
Lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić izjavio je da će njegova stranka, koja je deo vladajuće koalicije i na narednim predsedničkim izborima podržati kandidata vladajuće koalicije i ocenio da nijedan drugi kandidat, osim Aleksandra… »

Ljajić: Priče o svinjskom želatinu uticale na vakcinaciju

Nova pre 7 dana
Lider Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić je povodom manje zainteresovanih za vakcinaciju protiv koronavirusa u Novom Pazaru, grada iz koga dolazi, rekao da je znao da će u Pazaru i Sandžaku biti lošiji odziv. „Poznajem taj… »

Ljajić: Na predsedničkim izborima nemam šanse, podržaćemo Vučića, nijedan drugi ne može da pobedi

Radio 021 pre 8 dana
Lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić izjavio je da će njegova stranka, koja je deo vladajuće koalicije i na narednim predsedničkim izborima podržati kandidata vladajuće koalicije i ocenio da nijedan drugi kandidat, osim Aleksandra… »

Vesti dana »