Rasim Ljajić - vesti

Ljajić: Postepeno pojeftinjenje rominga, ali ne uskoro

Radio 021 pre 7 sati
Niže cene rominga ne mogu se očekivati uskoro u Srbiji, kaže ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.
Kako navodi, tome mora da prethodi potpisivanje nekoliko sporazuma. On kaže da je prvi preduslov, na kome insistira EU, potpisivanje sporazuma svih šest ekonomija Zapadnog Balkana. Prema rečima ministra telekomunikacija, Srbija... »

Potpisan sporazum o izgradnji auto-puta Beograd-Sarajevo Ljajić: Auto-put za još veću robnu razmenu i niže troškove

Kurir pre 16 sati
Planirana izgradnja auto-puta Beograd-Sarajevo je od ogromne važnosti za ukupne odnose između Beograda i Sarajeva, jer su to dve zemlje koje imaju najveću trgovinsku razmenu, a najgore puteve, izjavio je danas Rasim Ljajić, potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija.... »

Turska: Ljajić i Sojlu o ekonomskim odnosima i autoputu

Sandžak haber pre 1 dan
Potpredsjednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić sastao se danas sa ministrom unutrašnjih poslova Turske Sulejmanom Sojluom sa kojim je razgovarao o daljem unapređenju odnosa, pre svega ekonomskih, između dvije zemlje.U tom kontekstu posebno je spomenut... »

Ljajić: Postepeno pojeftinjenje rominga, ali ne uskoro

N1 Info pre 1 dan
Niže cene rominga ne mogu se očekivati uskoro u Srbiji, kaže ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.
Kako navodi, tome mora da prethodi potpisivanje nekoliko sporazuma. On kaže da je prvi preduslov, na kome insistira EU, potpisivanje sporazuma svih šest ekonomija Zapadnog Balkana. Prema rečima ministra telekomunikacija, Srbija... »

Ljajić razgovarao sa turskim minstrom unutrašnjih poslova o unapređenju ekonomske saradnje

Nova ekonomija pre 1 dan
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić razgovarao je sa ministrom unutrašnjih poslova Turske Sulejmanom Sojluom o daljem unapređenju ekonomskih odnosa između dve zemlje, a posebno je spomenut značaj ratifikacije Sporazuma o slobodnoj trogovini. Sulejman Sojlu obavestio je da će... »

Ljajić i Sojlu o ratifikaciji Sporazuma o slobodnoj trgovini

RTS pre 1 dan
RTS: Ljajić i Sojlu o ratifikaciji Sporazuma o slobodnoj trgovini
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić razgovarao je sa ministrom unutrašnjih poslova Turske Sulejmanom Sojluom o daljem unapređenju ekonomskih odnosa između dve zemlje, a posebno je spomenut značaj ratifikacije Sporazuma o slobodnoj trogovini.
Sulejman Sojlu obavestio je da će na prvom sledećem zasedanju turskog parlamenta na dnevnom redu biti Sporazum o slobodnoj trgovini čijim će se stupanjem na snagu proširiti obim roba koje se mogu izvoziti bez carine u Tursku.... »

Ne nadajte se, neće skoro: Internet nam 30% skuplji nego Evropi

B92 pre 1 dan
B92: Ne nadajte se, neće skoro: Internet nam 30% skuplji nego Evropi
Beograd -- Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić kaže da se niže cene rominga ne mogu očekivati uskoro u Srbiji.
Kako je naveo, tome mora da prethodi potpisivanje nekoliko sporazuma. On kaže da je prvi preduslov, na kome insistira EU, potpisivanje sporazuma svih šest ekonomija Zapadnog Balkana. "MI imamo sporazum sa BiH, Crnom Gorom,... »

Ljajić: Srbiji ne odgovara zamrznuti konflikt na KiM

RTV pre 1 dan
RTV: Ljajić: Srbiji ne odgovara zamrznuti konflikt na KiM
BEOGRAD - Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da Srbiji ne odgovara zamrznuti konflikt na KiM, da je Beograd pokazao spremnost da to pitanje rešava, ali da nema pozitivnog odgovora sa druge strane.
"Čini mi se da je ovo kritična faza dijaloga. Do sada je pitanje Kosova u srpskoj javnosti bilo predmet dnevno političkih kampanja i uglavnom koristilo strankama u izbornom procesu. Sada je ta loptica prebačena na Kosovo i tamo... »

Ljajić:Srbija regionalni hab za kineske investicije

IndeksOnline pre 1 dan
BEOGRAD – Srbija se pozicionirala kao važna regionalna tačka, regionalni hab za kineske investicije u ovom delu Evrope, kaže ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić. On je naglasio da je poseta srpske delegacije Kini od ogromne važnosti za našu zemlju, jer je “jedna mala Srbija u... »

Ljajić: Niže cene rominga u Srbiji neće biti uskoro

BK TV pre 1 dan
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić kaže da se niže cene rominga ne mogu očekivati uskoro u Srbiji, jer tome mora da prethodi potpisivanje nekoliko sporazuma. On kaže da je prvi preduslov, na kome insistira EU, potpisivanje sporazuma svih šest ekonomija Zapadnog Balkana. "Mi... »

EU upozorila Prištinu i Tiranu

Danas  pre 11 sati  još 1 povezana

Curi vreme za Bregzit

Vesti online  pre 4 sata  još 2 povezane

Na današnji dan, 22. septembar

B92  pre 5 sati  još 1 povezana

Požar u PKB-u, nema povređenih

Blic  pre 6 sati  još 3 povezane

Ruska ambasada demantuje da pomaže Asanžovo bekstvo

Blic  pre 7 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.