Rasim Ljajić - vesti

Ljajić i Nikolova o unapređenju političkih i privrednih odnosa

RTS pre 1 dan
RTS: Ljajić i Nikolova o unapređenju političkih i privrednih odnosa
Potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić sastao se sa potpredsednicom Vlade Bugarske za ekonomska i demografska pitanja Marijanom Nikolovom, sa kojom je razgovarao o unapređenju ukupnih političkih i privrednih odnosa dve zemlje.
Tokom sastanka u Nišu Ljajić i Nikolova dogovorili su potpisivanje međudržavnog sporazuma o zajedničkom nastupu na trećim tržištima, u cilju povećanja izvoza roba iz Srbije i Bugarske. Ljajić i Nikolova su takođe izrazili... »

PRISJEĆANJE IZ 2011. – Početak izgradnje puta Novi Pazar-Sjenica

Sandžak press pre 1 dan
14. oktobar 2011. godine. Počeli radovi na obnovi i proširenju puta koji povezuje Novi Pazar i Sjenicu. Obnovu puta finansiraju vlade Srbije i Turske, a cio projekat koštaće 30 miliona eura. Ministri Milutin Mrkonjić, Sulejman Ugljanin, Rasim Ljajić i gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović,... »

Takse iz Prištine srušile CEFTA: Moguće osnivanja"CEFTA 2"

Srbija danas pre 2 dana
Ako CEFTA ne može da spreči takse Prištine na robu iz Srbije i B i H, koja je svrha postojanja tog sporazuma?
Sporazum o slobodnoj trgovini (CEFTA) iz 2006. godine, posle prištinskih taksi od 100 odsto na srpsku robu, doveden je u pitanje, kaže ministar trgovine Rasim Ljajić i ističe da je potreban oporavak da bi se održao. - Ako CEFTA... »

„Moguć sporazum CEFTA plus“

BizLife pre 2 dana
Foto: Beta Sporazum o slobodnoj trgovini (CEFTA) iz 2006. godine, posle prištinskih taksi od 100 odsto na srpsku robu, doveden je u pitanje, kaže ministar trgovine Rasim Ljajić i ističe da je potreban oporavak da bi se održao. „Ako CEFTA ovo nije mogla da spreči, postojanje tog sporazuma o... »

Ljajić: Uvođenjem kosovskih taksi sporazum CEFTA doveden u pitanje

RTV Novi Pazar pre 2 dana
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić rekao je da je Sorazum o slobodnoj trgovini (CEFTA) iz 2006. godine posle uvođenja taksi od 100 odsto na srpsku robu na Kosovu, doveden u pitanje i da zahteva oporavak da bi se održao. “Ako CEFTA ovo nije mogla da spreči, postojanje... »

Ljajić: Uvođenjem kosovskih taksi sporazum CEFTA doveden u pitanje

Novi magazin pre 2 dana
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić rekao je da je Sorazum o slobodnoj trgovini (CEFTA) iz 2006. godine posle uvođenja taksi od 100 odsto na srpsku robu na Kosovu, doveden u pitanje i da zahteva oporavak da bi se održao.
"Ako CEFTA ovo nije mogla da spreči, postojanje tog sporazuma o slobodnoj trgovini je pod velikim znakom pitanja", ocenio je Ljajić za današnju "Politiku". Po njegovim rečima, Srbija zbog nemogućnosti plasmana svoje robe na... »

Ljajić: Uvodjenjem kosovskih taksi sporazum CEFTA doveden u pitanje

IndeksOnline pre 2 dana
BEOGRAD – Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić rekao je da je Sorazum o slobodnoj trgovini (CEFTA) iz 2006. godine posle uvodjenja taksi od 100 odsto na srpsku robu na Kosovu, doveden u pitanje i da zahteva oporavak da bi se održao. “Ako CEFTA ovo nije mogla da spreči,... »

Ljajić: Radikalizacija protesta šalje lošu sliku o Srbiji

IndeksOnline pre 3 dana
BEOGRAD – Radikalizacijom protesta i upadom u institucije ne samo da se neće rešiti nijedan problem nego će se povećati tenzije u društvu, ocenio je ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić i dodao da ostrašćenost koja se pokazuje može samo voditi ka produbljivanju podela u... »

Ljajić: Radikalizacija protesta šalje lošu sliku o Srbiji

Kurir pre 3 dana
Radikalizacijom protesta i upadom u institucije ne samo da se neće rešiti nijedan problem nego će se povećati tenzije u društvu, ocenio je ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić i dodao da ostrašćenost koja se pokazuje može samo voditi ka produbljivanju podela u zemlji. Ljajić... »

Ljajić za Sputnjik: Radikalizacija protesta šalje lošu sliku o Srbiji

Sputnik pre 3 dana
Radikalizacijom protesta i upadom u institucije ne samo da se neće rešiti nijedan problem nego će se povećati tenzije u društvu, a ostrašćenost koja se pokazuje u svemu tome može samo voditi ka produbljivanju podela u zemlji, izjavio je za Sputnjik ministar za trgovinu, turizam i telekomunikacije Rasim Ljajić.
Osim toga, Ljajić ističe da su zahtevi za ostavkama potpuno nerealni, pošto se smena vlasti može vršiti isključivo na izborima. „Revolucionarni odlazak ili dolazak na vlast nije primeren zemljama sa iole demokratskim tradicijama,... »

©2019 Netmark d.o.o.