Rasim Ljajić - vesti

Rasim Ljajić: Srbija atraktivna za investitore

Gde investirati pre 4 sata
Prodaja “Telenora” je dokaz da je Srbija atraktivna za investicije, te da je to dobra poruka i signal i za druge investitore, ocenio je danas ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić.
On je rekao da će time sigurno biti obezbeđene nove investicije u istraživanje i razvoj telekomunikacija u Srbiji. “Prodaja `Telenora` pokazuje da je tržište telekomunikacija u Srbiji `zrelo`, jer se drugi put obavlja transakcija... »

Ljajić: Prodajom Telenora biće obezbeđene nove investicije

RTV Novi Pazar pre 7 sati
Prodajom Telenora sigurno će biti obezbeđene nove investicije u istraživanje i razvoj telekomunikacija u Srbiji, kao preduslov jačanja konkurentnosti, ocenio je potpredsednik Vlade, ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić. “Prodaja Telenora pokazuje da je tržište telekomunikacija... »

Ljajić: Prodaja Telenora donosi nove investicije u istraživanje i razvoj telekomunikacija u ...

Beta pre 1 dan
Prodajom Telenora sigurno će biti obezbedjene nove investicije u istraživanje i razvoj telekomunikacija u Srbiji, što je preduslov za jačanje konkurentnosti, ocenio je danas srpski ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić. "Prodaja Telenora pokazuje da je tržište telekomunikacija... »

Ljajić: Firma će poslovati pod imenom Telenor naredna 33 meseca

Beta video pre 1 dan
BEOGRAD - Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić rekao je da će u naredna 33 meseca sve poslovati pod imenom Telenor a nakon toga će se brend... »

Ljajić: Prodajom Telenora biće obezbeđene nove investicije

N1 Info pre 1 dan
Prodajom Telenora sigurno će biti obezbeđene nove investicije u istraživanje i razvoj telekomunikacija u Srbiji, kao preduslov jačanja konkurentnosti, ocenio je ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.
"Prodaja Telenora pokazuje da je tržište telekomunikacija u Srbiji 'zrelo' jer se drugi put obavlja transakcija jednog istog telekomunikacionog operatora", kazao je Ljajić agenciji Beta. Dodao je da je to i dokaz da je Srbija... »

Ljajić: Ne očekujem da će biti značajnih promena nakon preuzimanja Telenora

Beta video pre 1 dan
BEOGRAD - Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić rekao je da ne očekuje da će biti značajnijih promena nakon preuzimanja... »

Ljajić: Prodaja Telenora donosi nove investicije u istraživanje i razvoj telekomunikacija u Srbiji

Beta video pre 1 dan
BEOGRAD - Prodajom Telenora sigurno će biti obezbedjene nove investucije u istraživanje i razvoj telekomunikacija u Srbiji, kao preduslov jačanja konkurentnosti, ocenio je danas ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić. Dodao je da je to i dokaz da je Srbija atraktivna... »

Ljajić: Turska Eksim banka opredelila kredit od 400 mliona dolara za infrastrukturu u Srbiji

RTV Novi Pazar pre 2 dana
Turska Eksim banka opredelila je za razvoj infrastrukture u Srbiji kredit od 400 miliona dolara, rekao je danas ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić. On je novinarima posle sastanka Mešovitog komiteta za ekonomsku saradnju Srbije i Turske rekao da se trenutno pregovara... »

Ljajić: Turska Eksim banka opredelila kredit od 400 mliona dolara za infrastrukturu u Srbiji ...

Beta pre 2 dana
Turska Eksim banka opredelila je za razvoj infrastrukture u Srbiji kredit od 400 miliona dolara, rekao je danas ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić. On je novinarima posle sastanka Mešovitog komiteta za ekonomsku saradnju Srbije i Turske rekao da se trenutno pregovara... »

Kredit Eksim banke za razvoj infrastrukture u Srbiji

N1 Info pre 2 dana
Turska Eksim banka opredelila je za razvoj infrastrukture u Srbiji kredit od 400 miliona dolara, rekao je ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić.
On je posle sastanka Mešovitog komiteta za ekonomsku saradnju Srbije i Turske rekao da se trenutno pregovara o uslovima odobravanja tog kredita. "Politički i ekonomski odnosi između Turske i Srbije razvijaju se uspešno u interesu... »

©2018 Netmark d.o.o.