Rasim Ljajić - vesti

Ljajić pozvao birače u Kuli da glasaju za listu SNS: Bila naredna godina izborna ili predizborna, mi moramo da budemo spremni

Kurir pre 37 minuta
Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić, pozvao je večeras u Kuli birače da na predstojećim lokalnim izborima podrže listu SNS, na kojoj su kandidati SDPS. "Bila naredna godina izborna ili predizborna, a biće svakako, mi moramo da budemo spremni i da paralelno radimo na kampanji... »

Ljajić: Vreme socijaldemokratije tek dolazi (VIDEO)

IndeksOnline pre 1 sat
Kula – Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić, izjavio je večeras na koktelu u Kuli da vreme socijaldemokratske partije i vreme socijaldemokratije u Srbiji tek dolazi. “Naša želja je, da deseti rođendan proslavimo i organizaciono i kadrovski i u svakom smislu jači, da ovo bude... »

Ljajić u Kuli: SDPS baštini želju da se Srbija približi EU i da bude do nje

RTV pre 1 sat
RTV: Ljajić u Kuli: SDPS baštini želju da se Srbija približi EU i da bude do nje
KULA - Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić, pozvao je večeras u Kuli birače da na predstojećim lokalnim izborima podrže listu SNS, na kojoj su kandidati SDPS.
"Bila naredna godina izborna ili predizborna, a biće svakako, mi moramo da budemo spremni i da paralelno radimo na kampanji ako bude izbora i da radimo na jačanju partijske infrastrukture", kazao je Ljajić na koktelu SDPS povodom... »

Ljajić: Za podsticaj domaćeg turizma sledeće godine 100.000 vaučera

RTV Novi Pazar pre 8 sati
Budžetom Srbije za sledeću godinu predviđeno je 100.000 vaučera za podsticaj domaćeg turizma. Za ovaj podsticaj izdvojeno je ukupno 500 miliona dinara, rekao je danas ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić. „Ove godine je dodela vaučera prekinuta dva i po meseca ranije jer je... »

Ljajić: Zukorlić bi da od Sandžaka napravi Avganistan

RTV Novi Pazar pre 8 sati
Poslanik u Narodnoj skupštini Srbije Muamer Zukorlić koristi silu kako bi ostao na vlasti, a u Sandžaku se ponaša isto kao što to rade talibani u Avganistanu, izjavio je lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić. „Neko ko nema podršku, ko je minoran, pokušava da ostane u političkom... »

Ljajić: Zukorlić bi da od Sandzaka napravi Avganistan

Sandžak haber pre 1 dan
Nećemo dopustiti da se od Sandžaka napravi Avganistan, poručio je ministar trgovine i turizma Srbije i lider Socijaldemokratske partije Srbije. Poslanik u Narodnoj skupštini Srbije Muamer Zukorlić koristi silu kako bi ostao na vlasti, a u Sandžaku se ponaša isto kao što to rade talibani u... »

Beogradski sajam dobio najprestižniju nagradu u oblasti turizma

Alo pre 1 dan
Alo: Beogradski sajam dobio najprestižniju nagradu u oblasti turizma
Uručenju nagrade prisustvovao je i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić
dobitnik je nagrade "Turistički cvet" za 2018. godinu, najprestižnije nagrade u oblasti turizma, koju Turistička organizacija Srbije tradicionalno dodeljuje fizičkim i pravnim licima u Srbiji za značajna ostvarenja u podizanju ,... »

LJAJIĆ: Naredna godina ili izborna ili predizborna!

RTV Novi Pazar pre 1 dan
Naredna godina je ili izborna ili predizborna, jer ako se izbori ne održe sledeće godine, po slovu zakona 2020. biće obavezni parlamentarni izbori, izjavio je danas za Informer ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić. Ministar je, na pitanje novinara da prokomentariše pisanje... »

2019. izborna ili predizborna? Ljajić zagonetan: Stranke moraju da budu u kondiciji

Telegraf pre 1 dan
Novinari su pitali Ljajića i da li će ostati ministar u narednoj vladi
Naredna godina je ili izborna ili predizborna, jer ako se izbori ne održe sledeće godine, po slovu zakona 2020. biće obavezni parlamentarni izbori, izjavio je danas ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.... »

Ljajić: Nema zvanične ponude za "Telekom Srbije"

Radio 021 pre 1 dan
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da nema nikakve zvanične ponude za kupovinu "Telekoma Srbije".
Odgovarajući na pitanje novinara da li je stigla ponuda od američkog fonda za kupovinu 20 odsto "Telekoma" i 20 odsto Komercijalne banke, Ljajić je rekao da Komercijalna banka nije u nadležnosti njegovog ministarstva, dok za... »

Terorizam ponovo u srcu Evrope, potraga za napadačem!

Mondo  pre 2 sata  još 28 povezanih

MUP: Uhapšeno 10 osoba, među njima tri policijska službenika

Dnevnik  pre 6 sati  još 23 povezane

Zvezda - PSŽ: Častan oproštaj Zvezde od Lige šampiona

BBC News  pre 10 sati  još 36 povezanih

Glasanje o nepoverenju: Biti ili ne biti za Terezu Mej

BBC News  pre 8 sati  još 20 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.