Rasim Ljajić - vesti

Poslovni forum Srbija-Iran: Skoro 100 kompanija o saradnji

Večernje novosti pre 8 sati
Međunarodni Poslovni forum Srbija-Iran održaće se sutra u Privrednoj komori Srbije (PKS) u okviru 15. zasedanja Mešovitog komiteta za privrednu saradnju sa Iranom koji počinje danas u Beogradu
Međunarodni Poslovni forum Srbija-Iran održaće se u petak u Privrednoj komori Srbije (PKS) u okviru 15. zasedanja Mešovitog komiteta za privrednu saradnju sa Iranom koji počinje danas u Beogradu. Poslovni forum biće prilika za... »

Iran zainteresovan za ovčije meso i stručnjake iz Srbije

Srbija danas pre 10 sati
Tradicionalno dobri odnosi dve zemlje
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić i ministar industrije, rudarstva i trgovine Irana Mohamad Šarijatmadari zaključili su da trgovinska razmena između dve zemlje može biti mnogo veća i da ekonomski odnosi treba da prate političke. Posle zasedanja... »

Iran zainteresovan za ovčije meso i stručnjake iz Srbije

Dnevnik pre 11 sati
BEOGRAD: Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić i ministar industrije, rudarstva i trgovine Irana Mohamad Šarijatmadari zaključili su da trgovinska razmena između dve zemlje može biti mnogo veća i da ekonomski odnosi treba da prate političke.
Posle zasedanja 15. Meštovite komisije za trgovinu između Srbije i Irana, ministar Ljajić rekao je da je konstantovano da su politički odnosi između Srbije i Irana na većem nivou od ekonomskih, kao i da su obe strane razgovarale... »

Ljajić: Podela Kosova je dobro, ali zakasnelo rešenje

IndeksOnline pre 19 sati
BEOGRAD – U rešavanju odnosa sa Kosovom realnost govori da vreme nije najbolji saveznik Srbije, kaže ministar trgovine, telekomunikacija i informacionog društva Rasim Ljajić. Dodaje i da je podela Kosova dobro, ali zakasnelo rešenje. Razgovor počinjemo temom koja je ovih dana najaktuelnija –... »

Veliki Poslovni forum Srbija - Iran šansa za naše građevinarstvo, tekstilce, drvnu industriju...

Blic pre 19 sati
Međunarodni Poslovni forum Srbija-Iran održaće se sutra u Privrednoj komori Srbije (PKS) u okviru 15. zasedanja Mešovitog komiteta za privrednu saradnju sa Iranom koji počinje danas u Beogradu. Poslovni forum biće prilika za susret predstavnika oko 40 kompanija iz Irana i 50 iz Srbije, a na ovom... »

Ljajić: Hotijevo avanturističko iscrtavanje granica

Dnevnik pre 2 dana
BEOGRAD: Potpredsednik Vlade i predsednik SDPS-a Rasim Ljajić, povodom izjave Tačijevog savetnika Redžepa Hotija da bi podela Kosova značila i da delovi Sandžaka pripadnu Kosovu, rekao je da je takvo avanturističko iscrtavanje granica dovelo do ratova devedesetih godina, a da su regionu i narodima ovog prostora sada potrebne nove investicije, bolja infrastruktura i veći životni standard.
Ljajić je Tanjugu rekao da Hoti rešenje za aktuelne probleme traži u prošlosti, i to na potpuno pogrešan način, i u istorijskom i u političkom smislu. "Kada bi se primenio Hotijev recept, nijedna granica, ne u regionu nego na... »

Hotijevo avanturističko iscrtavanje granica dovelo je do rata 90-ih: Ljajićevo upozorenje Tačijevom savetniku

Telegraf pre 2 dana
- Kada bi se primenio Hotijev recept, nijedna granica, ne u regionu nego na svetu, ne bi ostala na svom mestu - rekao je potpredsednik Vlade
Potpredsednik Vlade i predsednik SDPS-a Rasim Ljajić, povodom izjave Tačijevog savetnika Redžepa Hotija da bi podela Kosova značila i da delovi Sandžaka pripadnu Kosovu, rekao je da je takvo avanturističko iscrtavanje granica... »

Ljajić odgovara: Hotijevo avanturističko iscrtavanje granica vodi u rat

BK TV pre 2 dana
Hoti rešenje za aktuelne probleme traži u prošlosti, smatra Ljajić. Potpredsednik Vlade i predsednik SDPS-a Rasim Ljajić, povodom izjave Tačijevog savetnika Redžepa Hotija da bi podela Kosova značila i da delovi Sandžaka pripadnu Kosovu, rekao je da je takvo avanturističko iscrtavanje granica... »

„Nedopustivo prekidati otkup malina bez najave proizvođačima“

RTV Novi Pazar pre 2 dana
Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović, ocenili su danas, u razgovoru sa predstavnicima Asocijacije malinara Srbije, da je nedopustivo prekidati otkup malina bez prethodne najave proizvođačima, što je bio slučaj na nekoliko... »

Nedopustiv prekid otkupa malina bez najave proizvođačima

RTV pre 2 dana
RTV: Nedopustiv prekid otkupa malina bez najave proizvođačima
BEOGRAD - Apsolutno je nedopustivo prekidati otkup maline, bez prethodne najave proizvođačima, što je bio slučaj na nekoliko ključnih otkupnih mesta, ocenjeno je danas na sastanku potpredsednik Vlade Rasima Ljajića i ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović sa predstavnicima Asocijacije malinara Srbije.
Na sastanku, organizovanom u cilju otklanjanja poremećaja koji su se pojavili u delu otkupa maline, Ljajić i Nedimović su istakli da će se dosledno insistirati na sprovođenju otkupa do kraja berbe koji je isključivo u skladu sa... »

Melanija Tramp na meksičkoj granici

Danas  pre 6 sati  još 2 povezane

Vremeplov: Nemačka napala SSSR

RTV  pre 6 sati  još 1 povezana

Dalić: Za većinu nas ovo je pobeda karijere; Modrić: Savršena utakmica

Večernje novosti  pre 8 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.