REM

Intrigantne priče koje vas neće ostaviti ravnodušnim: Ženski talk show "Donna" samo na UNA TV

Telegraf pre 10 sati
Od 26. marta, nedeljom u 15.15 časova. Nakon dobijanja gradske frekvencije od strane Regulatornog tela za elektronske medije (REM), nova gradska televizija UNA, uspešno je startovala sa bogatom prolećnom programskom šemom. U raskošnoj i kvalitetnoj… »

Koga nema u radnoj grupi koja piše izmene Zakona o elektronskim medijima? Logično, novinarskih udruženja

Cenzolovka pre 2 dana
Formirana pod velom tajne, Radna grupa za izmenu Zakona o elektronskim medijima ima mandat do kraja marta da završi nacrt tog akta, a nije isključeno ni da će biti donet potpuno novi zakon. U pisanju najvažnijeg akta u sferi elektronskih medija ne… »

Da li verujemo svojim očima, ušima i rečima?

Telegraf pre 3 dana
Odgovor ćemo dobiti u novoj emisiji za poznatim novinarom Aleksandrom Apostolovskim “Između redova” – večeras u 21 sat na Una TV. Nakon dobijanja gradske frekvencije od strane Regulatornog tela za elektronske medije (REM), nova gradska televizija… »

Manojlović: B92 da izgubi frekvenciju zbog spotova protiv opozicije

Novi magazin pre 9 dana
Direktor za kampanje Pokreta "Kreni-promeni" i predsednik Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti je izjavio da bi televizija B92 zbog emitovanja propagandnih političkih spotova protiv opozicije morala da izgubi nacionalnu frekvenciju. "Zakonom o… »

Olivera Zekić: REM ne radi u realnom vremenu, priloge nacionalnih televizija protiv opozicije ćemo tek analizirati (VIDEO)

Insajder pre 9 dana
Saradnici prištinskih vlasti, uništitelji srpske vojske, nezainteresovani za progon Srba sa Kosova i Metohije - tako su predstavnici opozicije predstavljeni u tv prilozima i spotovima koji su u poslednja tri dana emitovani na televizijama Pink i B92 -… »

Vedrila je i oblačila, a sada stiže u 'Popodne' na Una TV: Otkrivamo ko je zanosna brineta o kojoj bruje mreže

Telegraf pre 9 dana
Nakon dobijanja gradske frekvencije od strane Regulatornog tela za elektronske medije (REM), nova gradska televizija UNA najavila je bogatu programsku šemu koja startuje od ponedeljka, 20. marta. Zanimljivom kampanjom za popodnevnu emisiju koju vode dve… »

BIRODI: REM za medije pod njegovom jurisdikcijom da uspostavi monitoring u vezi sa izborima u Crnoj Gori

Cenzolovka pre 13 dana
Biro za društvena istraživanja (BIRODI) iz Beograda je danas pozvao Regulatorno telo Srbije za elektronske medije (REM) da za medije koji su pod njegovom jurisdikcijom uspostavi monitoring izveštanja o predsedničkim izborima u Crnoj Gori. BIRODI je u… »

BIRODI: REM za medije pod njegovom jurisdikcijom da uspostavi monitoring u vezi sa izborima u Crnoj Gori

Danas pre 13 dana
Biro za društvena istraživanja (BIRODI) iz Beograda je danas pozvao Regulatorno telo Srbije za elektronske medije (REM) da za medije koji su pod njegovom jurisdikcijom uspostavi monitoring izveštanja o predsedničkim izborima u Crnoj Gori. BIRODI je u… »

Istraživanja otkrivaju: Da li maska za spavanje utiče na kvalitet sna?

Alo pre 13 dana
Efikasna ili ne? Istraživanja su potvrdila efikasnost maski za spavanje, u studiji iz 2017. učestvovalo je 1.379 osoba koje su boravile u jedinicama intenzivne nege. Kombinacija maske za spavanje i čepova za uši pomogla je pacijentima da se… »

Ponovo scene nasilja nad ženama u rijalitiju na TV Pink: Traži se reakcija REM-a

Radio 021 pre 15 dana
Neformalni feministički kolektiv Ženska solidarnost pozvao je građane da Regulatornom telu za elektronske medije prijave nasilje u rijaliti programu "Zadruga". Kako saopštava ŽS, veliki broj zabrinutih žena javio im se zbog novih scena nasilja nad… »

Vesti dana »