Ričard Grenel

Ričardu Grenelu priznanje albanske zajednice u SAD (FOTO)

Vesti online pre 5 dana
Nekadašnji izaslanik američkog predsednika za dijalog Srbije i Kosova Ričard Grenel primio je, uoči 28. novembra, nacionalnog praznika Albanaca, nagradu od albanske zajednice u SAD. Nagrada „Albanski novembar“ uručena mu je u Njujorku. “Veoma… »

Grenel: Kada Tramp ponovo bude predsednik radićemo na oslobađanju Tačija

Danas pre 10 dana
Nekadašnji izaslanik predsednika SAD za dijalog Srbije i Kosova Ričard Grenel poručio je da će se, kada Donald Tramp ponovo izabran za predsednika SAD, pokrenuti pitanje oslobađanja nekadašnjeg predsednika Kosova Hašima Tačija iz Haga. Grenel je… »

Famozno svetislav basara: Levo i desno

Kurir 30.10.2023
Na marginama Sajma knjiga do mene stiže blaga vest da je na osnovu Visokog Ukaza Ričard Grenel odlikovan Ordenom srpskog barjaka prvog stepena. Zbog serijskog dodeljivanja kojekakvog ordenja, vest da je neko odlikovan „visokim odlikovanjem“ je vest… »

Ričard Grenel upravo je dobio Orden srpske zastave, a njegova gej ljubavna priča je uzburkala svet

Nova 27.10.2023
U dugoj je vezi. Nedavno nam je stigla vest da je Ričardu Grenelu, bivšem izaslaniku Bele kuće za dijalog Beograda i Prištine, uručen Orden srpske zastave prvog stepena. To priznanje je dobio za istaknute zasluge u razvijanju i učvršćivanju… »

„Amerikancu koji je istinski prijatelj Srbije“: Nema nikakvu funkciju, ali ima jedan orden više

N1 Info 27.10.2023
Nekadašnji izaslanik Sjedinjenih država Ričard Grenel, više od dve godine nema nikakvu funkciju, ali ima jedan orden više - koji mu je na Sretenje pripao, ali tek juče uručio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Za iskrenog prijatelja Srbije… »

„Trampov buldožer, koji otvoreno podržava Vučića“: Ko je Ričard Grenel, bivši izaslanik Bele kuće kojem je…

Danas 26.10.2023
Bivšem izaslaniku Bele kuće za dijalog Beograda i Prištine Ričardu Grenelu uručen je Orden srpske zastave prvog stepena za istaknute zasluge u razvijanju i učvršćivanju miroljubive saradnje i prijateljskih odnosa između Republike Srbije i… »

Grenel: EU da ne dopušta Osmanijevoj i Kurtiju da ignorišu ranije sporazume

Politika 26.10.2023
VAŠINGTON - Bivši specijalni izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel poručio je danas da Evropska unija treba da prestane dopušta predsednici privremenih prištinskih institucija Vjosi Osmani i premijeru privremenih prištinskih… »

Ričard Grenel odlikovan Ordenom srpske zastave

Politika 26.10.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je bivši izaslanik Bele kuće za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel, kome je juče uručio Orden srpske zastave prvog stepena za istaknute zasluge, istinski prijatelj Srbije koji je doprineo… »

Kurti i osmanijeva da prestanu da ignorišu sporazume Grenel: Ne treba nam više sastanaka i pregovora – već implementacija"

Kurir 26.10.2023
Nekadašnji izaslanik predsednika SAD za dijalog Srbije i Kosova Ričard Grenel poručio je da Aljbin Kurti i Vjosa Osmani moraju da prestanu da ignorišu ranije dogovorene sporazume sa Srbijom. Grenel u objavi na društvenoj mreži "X" ističe da se… »

Grenel: EU da ne dopušta Osmanijevoj i Kurtiju da ignorišu ranije sporazume

Vesti online 26.10.2023
Bivši specijalni izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel poručio je danas da Evropska unija treba da prestane dopušta predsednici privremenih prištinskih institucija Vjosi Osmani i premijeru privremenih prištinskih institucija… »

Vesti dana »