Ričard Grenel

Grenel spreman: Očekuje se "ozbiljan dijalog" Beograda i Prištine VIDEO

B92 pre 3 sata
Povlačenjem sa mesta američkog ambasadora u Berlinu Ričard Grenel imaće mnogo više vremena da se bavi dijalogom Beograda i Prištine. Osim mesta ambasadora SAD, Grenel je Džonu Retklifu prepustio dužnosti direktora Nacionalne obaveštajne službe… »

Amerika zapretila novim sankcijama protiv „Severnog toka 2“

Sputnik pre 3 sata
Ambasador SAD u Nemačkoj Ričard Grenel izjavio je da postoji mogućnost da Kongres SAD uvede nove sankcije protiv „Severnog toka 2“. „Nove sankcije podržavaju obe strane. Uprkos predizbornoj kampanji, usvajanje zakona može biti brzo… »

Čitajte novi Blic odmah! Kako ćemo se ubuduće boriti sa koronom? Otvaranje granica predstavlja novi rizik

Blic pre 1 dan
Novo izdanje Blica možete čitati već sada preko naše onlajn platforme "štampana izdanja"! Prof.dr Predrag Kon za Blic otkriva u kom slučaju će nošenje maski biti obavezno. On je naglasio da otvaranje granica predstavlja novi rizik sa kojim ćemo… »

RSE: Grenel ostaje Trampov izaslanik za pregovore Srbije i Kosova

Danas pre 2 dana
Američki diplomata Ričard Grenel ostaće specijalni izaslanik predsednika SAD za pregovore Srbije i Kosova, potvrdio je njegov portparol Dik Kastin. „Grenel se raduje sledećoj raspravi o dijalogu (Beograda i Prištine) čim bude utvrđen sastav vlade… »

Grenel ostaje izaslanik u dijalogu Kosova i Srbije

Slobodna Evropa pre 2 dana
Ričard Grenel (Richard Grenell) ostaje specijalni izaslanik američkog predsednika za dijalog Kosova i Srbije, potvrdio je za Radio Slobodna Evropa (RSE) njegov portparol Dik Kastin (Dick Custin). "On se raduje sledećoj raspravi o dijalogu čim bude… »

Novo odlaganje: Do sporazuma o Kosovu teško pre početka 2021: Ako dogovora ne bude do septembra, izbori za belu kuću su…

Blic pre 2 dana
Male su šanse da dogovor Beograda i Prištine u vezi sa Kosovom bude postignut pre početka sledeće godine, iako američka administracija čini sve da dve strane potpišu sporazum već u septembru, pre tamošnjih predsedničkih izbora, saznaje… »

Grenel će narednih nedelja otići s funkcije ambasadora SAD u Berlinu: U čemu je stvar?

Nedeljnik pre 2 dana
Beta - AP Photo/Darko Vojinovic Prema informacijama nemačke novinske agencije DPA, Ričard Grenel (53) će narednih nedelja otići s funkcije ambasadora SAD u Berlinu, što agencija povezuje s predsedničkim izborima u SAD 3. novembra, prenosi danas… »

Grenel ostaje specijalni izaslanik predsednika SAD za pregovore Beograda i Prištine

Insajder pre 2 dana
Američki diplomata Ričard Grenel ostaće specijalni izaslanik predsednika SAD za pregovore Beograda i Prištine, potvrdio je za Radio Slobodna Evropa njegov portparol Dik Kastin. „Grenel se raduje sledećoj raspravi o dijalogu (Beograda i Prištine)… »

Važne informacije: Poznato da li Grenel ostaje Trampov izaslanik za dijalog Beograda i Prištine

Srbija danas pre 2 dana
Američki diplomata napušta funkciju ambasadora u Berlinu. Američki diplomata Ričard Grenel ostaće specijalni izaslanik SAD u dijalogu Beograda i Prištine. To je potvrdio njegov portparol Dik Kastin nakon informacije da se Grenel povlači sa mesta… »

Grenel odlazi sa mesta ambasadora SAD u Nemačkoj

Insajder pre 2 dana
Specijalni izaslanik američkog predsednika za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel potvrdio je danas da odlazi sa mesta ambasadora SAD u Nemačkoj. Grenel je na svom Tviter nalogu napisao “Istina”, odgovarajući tako na post Dejli Vajera da… »

Vesti dana »