RTB Bor

Borani će disati čist vazduh dogodine: Kompanija Ziđin Koper posle dve i po godine od ulaska u Srbiju otvorila vrata…

Večernje novosti 10.06.2021
Foto: D. Milovanović Ovo je danas izjavio Ću Vej Đin, zamenik generalnog direktora Kompanije Srbija Ziđin Koper, rukovodilac sektora, prilikom prvog otvaranja vrata kompanije za javnost, od 2018. godine, kada su ušli na naše tržište. Prema… »

Gde će Nordeus platiti porez?

Danas 04.06.2021
Srpski “gejming” studio tek poslednja u nizu ovdašnjih IT kompanija prodatih globalnim gigantima Ako bi vam neko rekao da RTB Bor vredi koliko i kompanija za pravljenje video-igrica iz Beograda, da li biste mu verovali? Kineski Ziđin je 2018. godine… »

Predsednik Srbije: Od šestog postajemo drugi proizvođač bakra u Evropi

Kurir 04.06.2021
BEOGRAD - Samo kada drzava želi ozbiljno da radi, kada se posveti zelenoj agendi na ozbiljan, a ne na propagandistički i populistički način, ona u tome može biti uspešna, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je, u obraćanju… »

Srbija postaje drugi proizvođač bakra u Evropi

Sputnik 04.06.2021
Predsednik Srbije izjavio je da Srbija postaje drugi proizvođač bakra u Evropi i da je Bor grad u kom najbrže raste cena nekretnina i da se one tamo najbrže prodaju. „Mi smo imali strašne gubitke. Bor je pokušao privatizaciju tri puta u vreme… »

Predsednik opet saopštio lepe vesti: Sa šestog mesta “skačemo” na drugo

BizLife 04.06.2021
On je u obraćanju građanima rekao da je to posledica uspešenog poslovanja RTB od kada ga je preuzela kineska kompanija Ziđin. Podsetio je da je na kraju 2018. RTB Bor imao 4.270 zaposlenih i dugove koji su za 600 miliona prevazilazili ukupan kapital… »

"Postajemo drugi proizvođač bakra u Evropi"

B92 04.06.2021
Beograd -- Bor je grad u kom najbrže raste cena nekretnina i one najbrže se prodaju, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Mi smo imali strašne gubitike. Bor je pokušao privatizaciju tri puta u vreme vlasti onih koji nas danas kritikuju. Tri… »

Vučić: Od šestog postajemo drugi prizvođač bakra u Evropi

Večernje novosti 04.06.2021
Foto: Z.J.M. On je, u obraćanju građanima, ukazao na uspešnost RTB Bora, rekavši da, od kada je kineski Ziđin preuzeo tu kompaniju, ona uspešna. Ukazao je da će, vezano za problem vode u selu Metovnici, za čije rešavanje je potrebno 150 miliona… »

Postajemo drugi proizvođač bakra u Evropi: RTB Bor utrostručio dobit, a plate zaposlenih visoko iznad proseka!

Srbija danas 04.06.2021
Prosečna plata u RTB Bor oko 90.000 dinara. Samo kada drzava želi ozbiljno da radi, kada se posveti zelenoj agendi na ozbiljan, a ne na propagandistički i populistički način, ona u tome može biti uspešna, poručio je danas predsednik Srbije… »

"Znate li u kom gradu se proda najviše novih nekretnina? Nije Beograd!": Kvadrat u proseku 500 evra

Telegraf 04.06.2021
Trenutno se može kupiti stan od oko 55 m2 - što je najtraženija kvadratura, za oko 29.000 evra. U današnjem obraćanju javnosti iz zgrade Predsedništva, predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, rekao je da bi celo Podrinje moglo da procveta zbog… »

Vučić: Srbija će od Rio Tinta imati koristi u budućnosti

Nova 04.06.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da su ugovore o bušotinama Rio Tinta izdate još u vreme Borisa Tadića, da Srbija do sada nije imala nikakve koristi od ovog projekta, ali da je može biti u budućnosti, jer će potražnja za… »

Vesti dana »