RTB Bor

Sindikati: Zidjin diskriminiše i vrši mobing nad iskusnim radnicima

Novi magazin 11.06.2021
Rasprava o nacrtu novog Kolektivnog ugovora, koji će se naći pred radnicima Zidjin kopera (Zijin Copper Serbia), nastavljena je ponovnim oglašavanjem četiri reprezentativna sindikata te kompanije koji su danas optužili menadžment da krši prava… »

Sindikati: Ziđin diskriminiše i vrši mobing nad iskusnim radnicima

Beta 11.06.2021
Rasprava o nacrtu novog Kolektivnog ugovora, koji će se naći pred radnicima Zidjin kopera (Zijin Copper Serbia), nastavljena je ponovnim oglašavanjem četiri reprezentativna sindikata te kompanije koji su danas optužili menadžment da krši prava… »

Sindikati: Ziđin diskriminiše radnike radi sticanja profita

N1 Info 11.06.2021
Rasprava o nacrtu novog Kolektivnog ugovora, koji će se naći pred radnicima Ziđin kopera, nastavljena je ponovnim oglašavanjem četiri reprezentativna sindikata te kompanije koji su optužili menadžment da krši prava zaposlenih i diskriminiše… »

Ziđin otkrio kada će građani Bora početi da udišu zdrav vazduh

B92 10.06.2021
Bor -- Kompanija Ziđin koper Srbija najavila je velike planove. "Preuzeli smo RTB Bor svesni da su ovde oduvek postojali problemi na polju zaštite životne sredine. U toj oblasti do kraja maja ove godine smo uložili 125,7 miliona dolara, a plan je da… »

Borani će disati čist vazduh dogodine: Kompanija Ziđin Koper posle dve i po godine od ulaska u Srbiju otvorila vrata…

Večernje novosti 10.06.2021
Foto: D. Milovanović Ovo je danas izjavio Ću Vej Đin, zamenik generalnog direktora Kompanije Srbija Ziđin Koper, rukovodilac sektora, prilikom prvog otvaranja vrata kompanije za javnost, od 2018. godine, kada su ušli na naše tržište. Prema… »

Gde će Nordeus platiti porez?

Danas 04.06.2021
Srpski “gejming” studio tek poslednja u nizu ovdašnjih IT kompanija prodatih globalnim gigantima Ako bi vam neko rekao da RTB Bor vredi koliko i kompanija za pravljenje video-igrica iz Beograda, da li biste mu verovali? Kineski Ziđin je 2018. godine… »

Predsednik Srbije: Od šestog postajemo drugi proizvođač bakra u Evropi

Kurir 04.06.2021
BEOGRAD - Samo kada drzava želi ozbiljno da radi, kada se posveti zelenoj agendi na ozbiljan, a ne na propagandistički i populistički način, ona u tome može biti uspešna, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je, u obraćanju… »

Srbija postaje drugi proizvođač bakra u Evropi

Sputnik 04.06.2021
Predsednik Srbije izjavio je da Srbija postaje drugi proizvođač bakra u Evropi i da je Bor grad u kom najbrže raste cena nekretnina i da se one tamo najbrže prodaju. „Mi smo imali strašne gubitke. Bor je pokušao privatizaciju tri puta u vreme… »

Predsednik opet saopštio lepe vesti: Sa šestog mesta “skačemo” na drugo

BizLife 04.06.2021
On je u obraćanju građanima rekao da je to posledica uspešenog poslovanja RTB od kada ga je preuzela kineska kompanija Ziđin. Podsetio je da je na kraju 2018. RTB Bor imao 4.270 zaposlenih i dugove koji su za 600 miliona prevazilazili ukupan kapital… »

"Postajemo drugi proizvođač bakra u Evropi"

B92 04.06.2021
Beograd -- Bor je grad u kom najbrže raste cena nekretnina i one najbrže se prodaju, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Mi smo imali strašne gubitike. Bor je pokušao privatizaciju tri puta u vreme vlasti onih koji nas danas kritikuju. Tri… »

Vesti dana »